как прекарахте 8-ми
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
theraven_nz написа:PhilAnselmo написа:Аз си изкарах супер на Велинград... В събота цял ден кротко си изтрезнявах в жакузито с бири...вечерта пак... а най-големия кеф беше на връщане покрай язовир Батак...колко сняг имаше по пътя
Ти ли беше спрял до голфа в станцията на Марица Изток? С бутилката вино и чашата на предната седалка?![]()
![]()
![]()
Аз бях...след като всички умряха в кръчмата се преместихме в колата

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
PhilAnselmo написа:theraven_nz написа:PhilAnselmo написа:Аз си изкарах супер на Велинград... В събота цял ден кротко си изтрезнявах в жакузито с бири...вечерта пак... а най-големия кеф беше на връщане покрай язовир Батак...колко сняг имаше по пътя
Ти ли беше спрял до голфа в станцията на Марица Изток? С бутилката вино и чашата на предната седалка?![]()
![]()
![]()
Аз бях...след като всички умряха в кръчмата се преместихме в колатаняка да ти казвам как смърди още вътре
Абе слаби сте... кога погледнах вътре, у шишето още се бландикаше вино

Последна промяна theraven_nz на 10 Дек 2007, 21:18, променена общо 1 път
---
a
ЕВАЛО КОЛЕГИ май всички сме се забавлявали, Аз пък бях в Габрово беше супер е верно че два дена немах ме ток но това не ни попречи да изпадне ме в алкохолен делириум и да изпростеем на максимум
Няма начин да няма начин
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Хаха, как ще сме слаби бе...трябваше да видиш в багажника какво е
ако бях върнал амбалажа щях да изкарам още 2 дена там 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Беше страхотно, ама много съм доволен!
Бяхме за втори път с колегите от УНСС на Банско, но този път купона беше много по-як, имахме си запазени механи, прекарахме уникално готино! Много съм благодарен на всички, че успяхме толкова много хора да се организираме, просто такива печени колеги/колежки си имам, че няма какво да искам
баварише_86, радвам се, че те видях там на Баснко-то, извинявай ако не съм те завел на правилното място, но дано сте си прекарали добре в диското

баварише_86, радвам се, че те видях там на Баснко-то, извинявай ако не съм те завел на правилното място, но дано сте си прекарали добре в диското

BMW only!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз пък за 4 година все съм в Банско по това време и сега не подминах карнавала тук.
Сашо Косата ,Иво Войков и Виктор Газара ме приютиха при тях в една кръчма,за което съм им много благодарен
Беше много весело
Преди това видях маса народ от форума,БМВ-тата наистина бяха най-много
Тези студенти бяха побесняли
Полуголи момичета,пияни на Н-та степен момчета,коли,автобуси, писъци и свирене от свирки ,само моя брат го нямаше да си запали гумите
Той всъщност не беше кой знае колко далеч от тук - вероятно Семково е пропищяло
Георги Пенчев
Сашо Косата ,Иво Войков и Виктор Газара ме приютиха при тях в една кръчма,за което съм им много благодарен

Тези студенти бяха побесняли

Георги Пенчев
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Много добре с милото в Пазарджишко

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
amd написа:Беше страхотно, ама много съм доволен!Бяхме за втори път с колегите от УНСС на Банско, но този път купона беше много по-як, имахме си запазени механи, прекарахме уникално готино! Много съм благодарен на всички, че успяхме толкова много хора да се организираме, просто такива печени колеги/колежки си имам, че няма какво да искам
![]()
оооо седнахме до хотел българия и там седяхме около 4ас и после се доразбихме беше супер,и наистина видях много форумни бмв-та
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3