как прекарахте 8-ми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 10 Дек 2007, 21:12

theraven_nz написа:
PhilAnselmo написа:Аз си изкарах супер на Велинград... В събота цял ден кротко си изтрезнявах в жакузито с бири...вечерта пак... а най-големия кеф беше на връщане покрай язовир Батак...колко сняг имаше по пътя :twisted:

Ти ли беше спрял до голфа в станцията на Марица Изток? С бутилката вино и чашата на предната седалка? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз бях...след като всички умряха в кръчмата се преместихме в колата :mhihi: няка да ти казвам как смърди още вътре :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 10 Дек 2007, 21:16

PhilAnselmo написа:
theraven_nz написа:
PhilAnselmo написа:Аз си изкарах супер на Велинград... В събота цял ден кротко си изтрезнявах в жакузито с бири...вечерта пак... а най-големия кеф беше на връщане покрай язовир Батак...колко сняг имаше по пътя :twisted:

Ти ли беше спрял до голфа в станцията на Марица Изток? С бутилката вино и чашата на предната седалка? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз бях...след като всички умряха в кръчмата се преместихме в колата :mhihi: няка да ти казвам как смърди още вътре :mhihi:

Абе слаби сте... кога погледнах вътре, у шишето още се бландикаше вино :mhihi: Ние пък изпратихме DJ-я да спи, и пренесохме купона по стаите... 2 коча с 4 лисички :mhihi:
Последна промяна theraven_nz на 10 Дек 2007, 21:18, променена общо 1 път
---

ентусиаст
Аватар

a

Мнение от pinko_23 » 10 Дек 2007, 21:16

ЕВАЛО КОЛЕГИ май всички сме се забавлявали, Аз пък бях в Габрово беше супер е верно че два дена немах ме ток но това не ни попречи да изпадне ме в алкохолен делириум и да изпростеем на максимум
Няма начин да няма начин

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 10 Дек 2007, 21:28

Хаха, как ще сме слаби бе...трябваше да видиш в багажника какво е :D ако бях върнал амбалажа щях да изкарам още 2 дена там :mhihi:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 10 Дек 2007, 21:32

Беше страхотно, ама много съм доволен! :D Бяхме за втори път с колегите от УНСС на Банско, но този път купона беше много по-як, имахме си запазени механи, прекарахме уникално готино! Много съм благодарен на всички, че успяхме толкова много хора да се организираме, просто такива печени колеги/колежки си имам, че няма какво да искам :)

баварише_86, радвам се, че те видях там на Баснко-то, извинявай ако не съм те завел на правилното място, но дано сте си прекарали добре в диското :)
BMW only!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Дек 2007, 22:01

Аз пък за 4 година все съм в Банско по това време и сега не подминах карнавала тук.
Сашо Косата ,Иво Войков и Виктор Газара ме приютиха при тях в една кръчма,за което съм им много благодарен :D Беше много весело :D Преди това видях маса народ от форума,БМВ-тата наистина бяха най-много :D

Тези студенти бяха побесняли :shock: Полуголи момичета,пияни на Н-та степен момчета,коли,автобуси, писъци и свирене от свирки ,само моя брат го нямаше да си запали гумите :mhihi: Той всъщност не беше кой знае колко далеч от тук - вероятно Семково е пропищяло :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 10 Дек 2007, 23:00

Бех Крак от маса-Дърво(Съ :mhihi: кратено)
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 10 Дек 2007, 23:03

Много добре с милото в Пазарджишко :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 11 Дек 2007, 11:21

amd написа:Беше страхотно, ама много съм доволен! :D Бяхме за втори път с колегите от УНСС на Банско, но този път купона беше много по-як, имахме си запазени механи, прекарахме уникално готино! Много съм благодарен на всички, че успяхме толкова много хора да се организираме, просто такива печени колеги/колежки си имам, че няма какво да искам :)

баварише_86, радвам се, че те видях там на Баснко-то, извинявай ако не съм те завел на правилното място, но дано сте си прекарали добре в диското :)

оооо седнахме до хотел българия и там седяхме около 4ас и после се доразбихме беше супер,и наистина видях много форумни бмв-та
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Извън Темата