Въпрос към DINOZAB,WENZY,IVAN.,ZVETIKO и др. TDS-джий;)
Модератор: Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Значи не знам от къде да почна .....миналата седмица протече помпата ,колата е 318 ТДС ,обиколих доста сервизи чиито майстори се почесваха и ми казваха :
- Мдаааа яко си го закъсал !!!
-Ще дойдеш към 10 януари ,ще оставиш колата за 2-3 дена и ще дойдеш с 400 лв (на друго място ми обявиха 650 ,но както и да е )да си я вземеш !
При което аз му казвам че колата ми трябва ,айде 400 -400 ама не може ли по бързо да стане ?
-Да може 600 лв. на 28 ....при което аз така
между другото най-добрата цена беше на един" майстор" да му дам 120 лв . да я свали ,а на друг (негов приятел) 150 да ми смени гарнитурите ....
Та ........момчета тия са луди беее......ебати хората не е верно ,вчера се разписах с посочените в заглавието колеги ,те ми обясниха всичко стъпка по стъпка .....
Сутринта излязох да търся гарнитурите ,намерих ги в БОШ на "Симеон" пълен комплект струва .....
12,86 лв
вкарах колата на един приятел в гаража и изпълних всичко както го бяха написали пичовете без никакви неизвестни ......събрах я обезвъздуших я ,запалих я ,почукнах плочката от тук от там колата заработи мноооооооого по- добре и тихо и равномерно и и и и и и кво ли не ,измих мотора,стана като нова и цялата тая процедура ми отне около 3,5 часа с купуването на частите и миенето на мотора
момчета златни сте
Който е решил да прави тая интервенция въобще да не се замисля и да не дава 400-700 лв(а 12,86лв.) .,а да скача смело напред .Няма нищо сложно с това подробно описание
Още един път сърдечно БЛАГОДАРЯ

-Ще дойдеш към 10 януари ,ще оставиш колата за 2-3 дена и ще дойдеш с 400 лв (на друго място ми обявиха 650 ,но както и да е )да си я вземеш !
При което аз му казвам че колата ми трябва ,айде 400 -400 ама не може ли по бързо да стане ?
-Да може 600 лв. на 28 ....при което аз така

между другото най-добрата цена беше на един" майстор" да му дам 120 лв . да я свали ,а на друг (негов приятел) 150 да ми смени гарнитурите ....

Та ........момчета тия са луди беее......ебати хората не е верно ,вчера се разписах с посочените в заглавието колеги ,те ми обясниха всичко стъпка по стъпка .....
Сутринта излязох да търся гарнитурите ,намерих ги в БОШ на "Симеон" пълен комплект струва .....

вкарах колата на един приятел в гаража и изпълних всичко както го бяха написали пичовете без никакви неизвестни ......събрах я обезвъздуших я ,запалих я ,почукнах плочката от тук от там колата заработи мноооооооого по- добре и тихо и равномерно и и и и и и кво ли не ,измих мотора,стана като нова и цялата тая процедура ми отне около 3,5 часа с купуването на частите и миенето на мотора

момчета златни сте

Който е решил да прави тая интервенция въобще да не се замисля и да не дава 400-700 лв(а 12,86лв.) .,а да скача смело напред .Няма нищо сложно с това подробно описание
Още един път сърдечно БЛАГОДАРЯ

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
На мен за части и работа ми земаха 80лв. и не се и замислих, пък и тука в Търново точно, когато ми текна помпата нямаше никъде гарнитури
и доставка нямаше, абе приказка, тоя пич ми вика - остави я и ела след 3-4 часа, отивам и тя готова...
Същия тоя пич кара е38 тдс и тя е единствената читава седмица тука, сами се сещайте как си я гледа и поддържа, абе колата е слънце все едно от магазина идва.

Същия тоя пич кара е38 тдс и тя е единствената читава седмица тука, сами се сещайте как си я гледа и поддържа, абе колата е слънце все едно от магазина идва.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Шницер, значи всичко е минало бързо и безболезнено
Ей за тая интервенция майсторите вземат тия големи пари
Карай със здраве ако има нещо ......... само свирни

Ей за тая интервенция майсторите вземат тия големи пари

Карай със здраве ако има нещо ......... само свирни

Те и маисторите понякога си мислят,4е доматите ги ядем с коловете.Радвам се 4е съм помогнал с нещо,а мисля ,4е и вси4ки останали колеги.shnitzera написа:Значи не знам от къде да почна .....миналата седмица протече помпата ,колата е 318 ТДС ,обиколих доста сервизи чиито майстори се почесваха и ми казваха :
-Да може 600 лв. на 28 ....при което аз така![]()
![]()
между другото най-добрата цена беше на един" майстор" да му дам 120 лв . да я свали ,а на друг (негов приятел) 150 да ми смени гарнитурите ....![]()
Сутринта излязох да търся гарнитурите ,намерих ги в БОШ на "Симеон" пълен комплект струва .....![]()
12,86 лв
![]()
![]()
вкарах колата на един приятел в гаража и изпълних всичко както го бяха написали пичовете без никакви неизвестни ......събрах я обезвъздуших я ,запалих я ,почукнах плочката от тук от там колата заработи мноооооооого по- добре и тихо и равномерно и и и и и и кво ли не ,измих мотора,стана като нова и цялата тая процедура ми отне около 3,5 часа с купуването на частите и миенето на мотора![]()
![]()
момчета златни сте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Още един път сърдечно БЛАГОДАРЯ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Сега колегата ще има излишни пари за софийските кръчми,а аз няма да мога да изпреварвам жена му по "България". 

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
zvetiko написа:Сега колегата ще има излишни пари за софийските кръчми,а аз няма да мога да изпреварвам жена му по "България".

Вие тримката що не си направите едно сервизче

пак благодаря

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
ivan. написа:С тези гонки да няма пак висок разход на тдс:mhihi:zvetiko написа:Сега колегата ще има излишни пари за софийските кръчми,а аз няма да мога да изпреварвам жена му по "България".![]()
То си заслужава-няма по-хубава гледка от това,красива жена да кара 525tds Touring.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
zvetiko написа:ivan. написа:С тези гонки да няма пак висок разход на тдс:mhihi:zvetiko написа:Сега колегата ще има излишни пари за софийските кръчми,а аз няма да мога да изпреварвам жена му по "България".![]()
То си заслужава-няма по-хубава гледка от това,красива жена да кара 525tds Touring.
Батка,май си в грешка-колегата беше казал,че жена му кара малката "печка".Прекалено сме зелени за сервиз - не искам да съм като повечето сегашни баш майстори - купил си КТС и като прочете компютъра на колата и до там .....
Иначе и аз се възхищавам на хубави жени в големи коли

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:zvetiko написа:ivan. написа:С тези гонки да няма пак висок разход на тдс:mhihi:zvetiko написа:Сега колегата ще има излишни пари за софийските кръчми,а аз няма да мога да изпреварвам жена му по "България".![]()
Батка,май си в грешка-колегата беше казал,че жена му кара малката "печка".Прекалено сме зелени за сервиз - не искам да съм като повечето сегашни баш майстори - купил си КТС и като прочете компютъра на колата и до там .....
Иначе и аз се възхищавам на хубави жени в големи коли
Егати минавката-не трябваше да му давам акъл,аз го направих само да не се лиша от гледката.

Венци, да кажеш ,че Ванката е зелен за сервиз-по-добър практик ,теоретик и човек ,който знае какво прави и защо досега не бях срещал.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Ооооо извинявам се много момчета
имах предвид за себе си,но без да искам,защото въпроса беше в мн. число и затова и аз съм се подвел.
Извинете младеви
А между друдото има една мацка с проблем,пуснала си е тема - аз си мисля,че е дюза/дюзи
Обърнете малко внимание на девойката ако обичате

Извинете младеви

А между друдото има една мацка с проблем,пуснала си е тема - аз си мисля,че е дюза/дюзи

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:Ооооо извинявам се много момчета![]()
![]()
имах предвид за себе си,но без да искам,защото въпроса беше в мн. число и затова и аз съм се подвел.
Извинете младеви![]()
А между друдото има една мацка с проблем,пуснала си е тема - аз си мисля,че е дюза/дюзи![]()
Обърнах и.

Няма хлабаво-женталмен отвсякъдеzvetiko написа:Wenzy написа:Ооооо извинявам се много момчета![]()
![]()
Извинете младеви![]()
А между друдото има една мацка с проблем,пуснала си е тема - аз си мисля,че е дюза/дюзи![]()
Обърнах и.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
ivan. написа:Няма хлабаво-женталмен отвсякъдеzvetiko написа:Wenzy написа:Ооооо извинявам се много момчета![]()
![]()
Извинете младеви![]()
Обърнах и.
Вече залагам само на твърдо-да знам със сигурност ,че е жена,защото с колегата виж каква грешка направих.

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3