Въпрос към DINOZAB,WENZY,IVAN.,ZVETIKO и др. TDS-джий;)

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 10 Дек 2007, 16:37

Значи не знам от къде да почна .....миналата седмица протече помпата ,колата е 318 ТДС ,обиколих доста сервизи чиито майстори се почесваха и ми казваха :
- Мдаааа яко си го закъсал !!!
-Ще дойдеш към 10 януари ,ще оставиш колата за 2-3 дена и ще дойдеш с 400 лв (на друго място ми обявиха 650 ,но както и да е )да си я вземеш !
При което аз му казвам че колата ми трябва ,айде 400 -400 ама не може ли по бързо да стане ?
-Да може 600 лв. на 28 ....при което аз така :shock: :shock:
между другото най-добрата цена беше на един" майстор" да му дам 120 лв . да я свали ,а на друг (негов приятел) 150 да ми смени гарнитурите .... :shock:
Та ........момчета тия са луди беее......ебати хората не е верно ,вчера се разписах с посочените в заглавието колеги ,те ми обясниха всичко стъпка по стъпка .....

Сутринта излязох да търся гарнитурите ,намерих ги в БОШ на "Симеон" пълен комплект струва ..... :shock: :shock: 12,86 лв :shock: :shock:
вкарах колата на един приятел в гаража и изпълних всичко както го бяха написали пичовете без никакви неизвестни ......събрах я обезвъздуших я ,запалих я ,почукнах плочката от тук от там колата заработи мноооооооого по- добре и тихо и равномерно и и и и и и кво ли не ,измих мотора,стана като нова и цялата тая процедура ми отне около 3,5 часа с купуването на частите и миенето на мотора :shock: :shock:

момчета златни сте :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Който е решил да прави тая интервенция въобще да не се замисля и да не дава 400-700 лв(а 12,86лв.) .,а да скача смело напред .Няма нищо сложно с това подробно описание

Още един път сърдечно БЛАГОДАРЯ :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 10 Дек 2007, 18:35

На мен за части и работа ми земаха 80лв. и не се и замислих, пък и тука в Търново точно, когато ми текна помпата нямаше никъде гарнитури :shock: и доставка нямаше, абе приказка, тоя пич ми вика - остави я и ела след 3-4 часа, отивам и тя готова...
Същия тоя пич кара е38 тдс и тя е единствената читава седмица тука, сами се сещайте как си я гледа и поддържа, абе колата е слънце все едно от магазина идва.
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 10 Дек 2007, 19:14

Шницер, значи всичко е минало бързо и безболезнено :)
Ей за тая интервенция майсторите вземат тия големи пари :evil:
Карай със здраве ако има нещо ......... само свирни :lol:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 10 Дек 2007, 20:18

shnitzera написа:Значи не знам от къде да почна .....миналата седмица протече помпата ,колата е 318 ТДС ,обиколих доста сервизи чиито майстори се почесваха и ми казваха :
- Мдаааа яко си го закъсал !!!
-Ще дойдеш към 10 януари ,ще оставиш колата за 2-3 дена и ще дойдеш с 400 лв (на друго място ми обявиха 650 ,но както и да е )да си я вземеш !
При което аз му казвам че колата ми трябва ,айде 400 -400 ама не може ли по бързо да стане ?
-Да може 600 лв. на 28 ....при което аз така :shock: :shock:
между другото най-добрата цена беше на един" майстор" да му дам 120 лв . да я свали ,а на друг (негов приятел) 150 да ми смени гарнитурите .... :shock:
Та ........момчета тия са луди беее......ебати хората не е верно ,вчера се разписах с посочените в заглавието колеги ,те ми обясниха всичко стъпка по стъпка .....

Сутринта излязох да търся гарнитурите ,намерих ги в БОШ на "Симеон" пълен комплект струва ..... :shock: :shock: 12,86 лв :shock: :shock:
вкарах колата на един приятел в гаража и изпълних всичко както го бяха написали пичовете без никакви неизвестни ......събрах я обезвъздуших я ,запалих я ,почукнах плочката от тук от там колата заработи мноооооооого по- добре и тихо и равномерно и и и и и и кво ли не ,измих мотора,стана като нова и цялата тая процедура ми отне около 3,5 часа с купуването на частите и миенето на мотора :shock: :shock:

момчета златни сте :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Който е решил да прави тая интервенция въобще да не се замисля и да не дава 400-700 лв(а 12,86лв.) .,а да скача смело напред .Няма нищо сложно с това подробно описание

Още един път сърдечно БЛАГОДАРЯ :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Те и маисторите понякога си мислят,4е доматите ги ядем с коловете.Радвам се 4е съм помогнал с нещо,а мисля ,4е и вси4ки останали колеги.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 10 Дек 2007, 20:42

Сега колегата ще има излишни пари за софийските кръчми,а аз няма да мога да изпреварвам жена му по "България". :lol:

Аватар

Мнение от ivan. » 10 Дек 2007, 20:51

zvetiko написа:Сега колегата ще има излишни пари за софийските кръчми,а аз няма да мога да изпреварвам жена му по "България". :lol:
С тези гонки да няма пак висок разход на тдс:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 10 Дек 2007, 20:53

zvetiko написа:Сега колегата ще има излишни пари за софийските кръчми,а аз няма да мога да изпреварвам жена му по "България". :lol:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вие тримката що не си направите едно сервизче :D

пак благодаря :bowdown: :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 10 Дек 2007, 20:55

ivan. написа:

То си заслужава-няма по-хубава гледка от това,красива жена да кара 525tds Touring. ;)

Аватар

Мнение от ivan. » 10 Дек 2007, 20:58

shnitzera написа:
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Вие тримката що не си направите едно сервизче :D

пак благодаря :bowdown: :bowdown: :bowdown:
ще станем паралии,алкохолици и др. такива недостатъци :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 10 Дек 2007, 21:01

zvetiko написа:
ivan. написа:

То си заслужава-няма по-хубава гледка от това,красива жена да кара 525tds Touring. ;)

Батка,май си в грешка-колегата беше казал,че жена му кара малката "печка".Прекалено сме зелени за сервиз - не искам да съм като повечето сегашни баш майстори - купил си КТС и като прочете компютъра на колата и до там .....
Иначе и аз се възхищавам на хубави жени в големи коли ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 10 Дек 2007, 22:14

Wenzy написа:
zvetiko написа:
ivan. написа:

Батка,май си в грешка-колегата беше казал,че жена му кара малката "печка".Прекалено сме зелени за сервиз - не искам да съм като повечето сегашни баш майстори - купил си КТС и като прочете компютъра на колата и до там .....
Иначе и аз се възхищавам на хубави жени в големи коли ;)

Егати минавката-не трябваше да му давам акъл,аз го направих само да не се лиша от гледката. :lol:

Венци, да кажеш ,че Ванката е зелен за сервиз-по-добър практик ,теоретик и човек ,който знае какво прави и защо досега не бях срещал. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 10 Дек 2007, 22:20

Ооооо извинявам се много момчета :uups: :uups: :uups: имах предвид за себе си,но без да искам,защото въпроса беше в мн. число и затова и аз съм се подвел.
Извинете младеви :)
А между друдото има една мацка с проблем,пуснала си е тема - аз си мисля,че е дюза/дюзи :roll:
Обърнете малко внимание на девойката ако обичате :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 10 Дек 2007, 22:30

Wenzy написа:Ооооо извинявам се много момчета :uups: :uups: :uups: имах предвид за себе си,но без да искам,защото въпроса беше в мн. число и затова и аз съм се подвел.
А между друдото има една мацка с проблем,пуснала си е тема - аз си мисля,че е дюза/дюзи :roll:

Обърнах и. ;)

Аватар

Мнение от ivan. » 10 Дек 2007, 22:42

zvetiko написа:
Wenzy написа:Ооооо извинявам се много момчета :uups: :uups: :uups: имах предвид за себе си,но без да искам,защото въпроса беше в мн. число и затова и аз съм се подвел.

Обърнах и. ;)
Няма хлабаво-женталмен отвсякъде :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 10 Дек 2007, 22:46

ivan. написа:
zvetiko написа:

Обърнах и. ;)
Няма хлабаво-женталмен отвсякъде :mhihi:

Вече залагам само на твърдо-да знам със сигурност ,че е жена,защото с колегата виж каква грешка направих. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E34