подлакътник-демонтаж -как

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e60ka

подлакътник-демонтаж -как

Мнение от krasi_bmw » 08 Дек 2007, 0:25

Колеги скъсах си кожата на подлакътника и ще го тапицирам,Отдолу има тапи и сигорно се намират болтовете там ,ама не съм сигорен .Кажете как да сваля само кожата с дунапрена ако има начин :?:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 08 Дек 2007, 0:57

Свали пластмасите,който крият стойката на подлакътника и после извади двете фунии,които държат всъщност подлакътника...оттам ти остава в ръцете и си ти ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 08 Дек 2007, 1:13

///MapTo написа:Свали пластмасите,който крият стойката на подлакътника и после извади двете фунии,които държат всъщност подлакътника...оттам ти остава в ръцете и си ти ;)

Като свалиш пластмасите ще трябва да бутнеш седалките, че тез 3-ки много тесни дееба :) Другото е както казва МарТо.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 08 Дек 2007, 1:23

[Georgi] написа:...

Аве днеска с теб ли се засякох при Никола?
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

дхдддд

Мнение от krasi_bmw » 08 Дек 2007, 2:54

А аз това го знам ,интересува ме само тапицерията на самия капак да ли е лепена или се сваля от пласмасата ,че майстора тапицер иска да му занеса само частта която да поправи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 08 Дек 2007, 17:37

Вдигаш подлакътника и отдолу има 3 тапи.Махаш ги и там са винтовете.
Развиваш ги и горната част ти остава в ръцете .

Къв е тоя майстор дет ще прави само горната част и няма да сглоби подлакътника :roll:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

ентусиаст
Аватар

подлакърник

Мнение от krasi_bmw » 08 Дек 2007, 20:22

Днес го демонтирах ,благодаря за бързите отговори. :D Оказа се че долния капак с болтовете крие само подгъва на кожата ,иначе се сваля целия част до тръбите- осите .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 09 Дек 2007, 11:36

Тея подлакътници на всяко е36 ли могат да се сложат или им трябват специални стойки ? :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ozir1S » 09 Дек 2007, 13:16

snooperchi написа:Тея подлакътници на всяко е36 ли могат да се сложат или им трябват специални стойки ? :roll:

Самия подлакътник е стойка. Барчето крие стойката на подлакътника където се завиза за купето с три 8 мм болтове. Моята нямаше подлакътник като я купих, но дупките си бяха там. Явно заводско са си така :) Май барчето ше дойде дългичко за компакта само. Не съм сигурен нека колегите кажат дали е така :) :roll:
Изображение
Деба тия дърти кочини!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 09 Дек 2007, 22:20

Благодаря за инфото ще се огледам за три дупчици :) с диаметър 8мм .. Аз щото искам да си сложа някои оригинален ( ако намеря и да е на приемлива цена ) ... :) че ми се струва доста удобно дори само като си подпра ръката там около ръчната :) въпреки че не е същото де :mhihi: :P

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 10 Дек 2007, 0:07

Ozir1S написа:
snooperchi написа:Тея подлакътници на всяко е36 ли могат да се сложат или им трябват специални стойки ? :roll:

Самия подлакътник е стойка. Барчето крие стойката на подлакътника където се завиза за купето с три 8 мм болтове. Моята нямаше подлакътник като я купих, но дупките си бяха там. Явно заводско са си така :) Май барчето ше дойде дългичко за компакта само. Не съм сигурен нека колегите кажат дали е така :) :roll:

Да, скоро се дискутираше това, подлакътника става на всички модификации, но барчето за подлакътника при Компакт е по-късо.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 08 Юли 2008, 13:45

Моята нямаше подлакутник но като махнах моето барче открих 2-те дупки които държат ръчната + това си имаше от завода още една дупка която е за барчето...
Единственото което ми пречеше беше датчика за ръчната и се сетих че трябва да го преместа от другата страна и стана без проблем(за малко да счупя държача на датчика дори го изкривих малко но го изправих)

Назад към E36