подлакътник-демонтаж -как
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
подлакътник-демонтаж -как
Колеги скъсах си кожата на подлакътника и ще го тапицирам,Отдолу има тапи и сигорно се намират болтовете там ,ама не съм сигорен .Кажете как да сваля само кожата с дунапрена ако има начин 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Свали пластмасите,който крият стойката на подлакътника и после извади двете фунии,които държат всъщност подлакътника...оттам ти остава в ръцете и си ти 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
дхдддд
А аз това го знам ,интересува ме само тапицерията на самия капак да ли е лепена или се сваля от пласмасата ,че майстора тапицер иска да му занеса само частта която да поправи.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Вдигаш подлакътника и отдолу има 3 тапи.Махаш ги и там са винтовете.
Развиваш ги и горната част ти остава в ръцете .
Къв е тоя майстор дет ще прави само горната част и няма да сглоби подлакътника
Развиваш ги и горната част ти остава в ръцете .
Къв е тоя майстор дет ще прави само горната част и няма да сглоби подлакътника

подлакърник
Днес го демонтирах ,благодаря за бързите отговори.
Оказа се че долния капак с болтовете крие само подгъва на кожата ,иначе се сваля целия част до тръбите- осите .

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
snooperchi написа:Тея подлакътници на всяко е36 ли могат да се сложат или им трябват специални стойки ?
Самия подлакътник е стойка. Барчето крие стойката на подлакътника където се завиза за купето с три 8 мм болтове. Моята нямаше подлакътник като я купих, но дупките си бяха там. Явно заводско са си така

Деба тия дърти кочини!
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Благодаря за инфото ще се огледам за три дупчици
с диаметър 8мм .. Аз щото искам да си сложа някои оригинален ( ако намеря и да е на приемлива цена ) ...
че ми се струва доста удобно дори само като си подпра ръката там около ръчната
въпреки че не е същото де

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ozir1S написа:snooperchi написа:Тея подлакътници на всяко е36 ли могат да се сложат или им трябват специални стойки ?
Самия подлакътник е стойка. Барчето крие стойката на подлакътника където се завиза за купето с три 8 мм болтове. Моята нямаше подлакътник като я купих, но дупките си бяха там. Явно заводско са си такаМай барчето ше дойде дългичко за компакта само. Не съм сигурен нека колегите кажат дали е така
![]()
Да, скоро се дискутираше това, подлакътника става на всички модификации, но барчето за подлакътника при Компакт е по-късо.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Моята нямаше подлакутник но като махнах моето барче открих 2-те дупки които държат ръчната + това си имаше от завода още една дупка която е за барчето...
Единственото което ми пречеше беше датчика за ръчната и се сетих че трябва да го преместа от другата страна и стана без проблем(за малко да счупя държача на датчика дори го изкривих малко но го изправих)
Единственото което ми пречеше беше датчика за ръчната и се сетих че трябва да го преместа от другата страна и стана без проблем(за малко да счупя държача на датчика дори го изкривих малко но го изправих)
12 мнения
• Страница 1 от 1