Филтърче на "цицката"
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Филтърче на "цицката"
значи проблема ми е следния:поради лошото време се налага да си пръскам стъклата,цъкам си аз и от моята страна на стъклото(моята цицка не пръска) .... отворих капака,развих там и точно както идва маркучето от казанчето , преди да се свърже с цицката между тях има някакво филтърче ( не съм сигурен че така се казва), и то беше запушено-водата не стигаше до цицката и пръскаше вътре.ровичках го с некви телчета ама к.р нема отпушване.некой има ли идея как се отпушва или от къде мога да си намера ново или 2ра ръка ( работещо ) и горе доло ква пара е
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Извинявам се за офф топика,но искам да питам по принцип колко силно трябва да пръскат пръскалките???
При мен пръскат до средата на стъклото и доста често чистачките ми скърцат,когато искам да ис измия стъклото
При мен пръскат до средата на стъклото и доста често чистачките ми скърцат,когато искам да ис измия стъклото

дясната цицка си пръска перфектно до средата на стъклото, а лявата ( шофьорската ) не пръска хич
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=35
номер 8 от схемата е филтърчето за което говоря то е запушено и не може да мине течността за чистачките през цицката и да ми измие стъклото
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=41&fg=35
номер 8 от схемата е филтърчето за което говоря то е запушено и не може да мине течността за чистачките през цицката и да ми измие стъклото
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Тури отпред на капака една къдъна с големи боцки да ти пръска тя ма требе да си се източен че ще се олупиш некаде кат се заблееш в тях

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Това са освен филтърчета и еднопосочни клапанчета. При мен се бяха запушили и 2-те и едва пръскаше. Махнах ги и вързах направо маркучетата към пръскалките докато си поръчам нови клапанчета. Сега пак пръска но със закъснение защото връща течноста в казанчето.
Wenzy написа:Извинявам се за офф топика,но искам да питам по принцип колко силно трябва да пръскат пръскалките???
Принципно пръскат доста. Те нали са 4 цицки (2 чифта). Едната ми е настроена малко по-надолу и пръска към средата на стъклото, ама другите си цицкат здраво

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Pavlinius написа:Wenzy написа:Извинявам се за офф топика,но искам да питам по принцип колко силно трябва да пръскат пръскалките???
Принципно пръскат доста. Те нали са 4 цицки (2 чифта). Едната ми е настроена малко по-надолу и пръска към средата на стъклото, ама другите си цицкат здраво
А явно мойте са се позапушили и кърмата неотива под голямо налягане
Мерси много

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- dinozab
-
-
dan4o_ написа:е мойта цицка се е запушила тотално. преди месец пръскаше едвам едвам - все едно некой ми се е изплюл на стъклото, а от 1 седмица грам не пуска
Разтъркай я с тоалетна хартия да порасне и ще се отпуши

dinozab написа:dan4o_ написа:е мойта цицка се е запушила тотално. преди месец пръскаше едвам едвам - все едно некой ми се е изплюл на стъклото, а от 1 седмица грам не пуска
Разтъркай я с тоалетна хартия да порасне и ще се отпуши![]()
![]()
![]()
![]()
мой от цицки да станат цомби
![]()
![]()

- dinozab
-
-
dan4o_ написа:dinozab написа:dan4o_ написа:е мойта цицка се е запушила тотално. преди месец пръскаше едвам едвам - все едно некой ми се е изплюл на стъклото, а от 1 седмица грам не пуска
Разтъркай я с тоалетна хартия да порасне и ще се отпуши![]()
![]()
![]()
![]()
мой от цицки да станат цомби
![]()
![]()
![]()
![]()
имаше един такъв виц да разтърка цицките с тоалетна хартия и ще пораснат, като гледа на задника действа
![]()
Анджък

Сега по темата
цицките

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Преди и мойте цицки църкаха вяло докато накрая спряха съвсем.Оказа се помпичката,че е дала фира. Нова от Дару с отстъпката за клуба е 54лв и вервайте ми сега така пръскат,че струята като се удари в стъклото се разпрашава чак. Нищо общо с посредственото цикане преди. Проблемите ви може да са от помпичката,явно не умира от раз,а първо и пада КПД-то
Даже бях решил,че много съм сгъстил кърмата със зимната течност преди ремонта 

- dinozab
-
-
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2