playstation 2 въпрос

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

playstation 2 въпрос

Мнение от Ple6ivia » 30 Ное 2007, 21:32

тия игри дето са в арената ако си дръпна някоя дали ще тръгне и ако не какво да си купя за да тръгне мерси предварително !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от andro_venom » 30 Ное 2007, 21:49

За да тръгне дръпната игра от арена трябва до си сложиш чип с които да ти чете пиратски дискове(не е много за препоръчване щото на конзолата малко и се скапва софта ) Иначе оригинални от Пулсар са има и много яки промоции а и до лятото цените на дисковете ще паднат много.Аиде успех и да не се заиграваш много на
GRAN TUTISMO ;)
GTI Не Мерси! M Power

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 30 Ное 2007, 22:01

значи да не слагам ако ше преебе конзолата а иначе ги продават тия чипове в пулсар така ли !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от andro_venom » 30 Ное 2007, 22:11

Не бе пич В Пулсар продават игри и правят хубави промоции А за чип пробваи в някои сервиз на сони или ако си от СФ отиди в Студентски град в Конрад там има гаранционен сервиз на сони и търси Свилен
Ако сложиш чип гаранцията отпада
Свеки друг по евтин чип от 120лв се е пълно менте и ще ти скапе конзолата за по малко от година може да ти изчезне 5+1 да спре да чете оригинални дискове мр3 и още цифра други тъпотии
Всички тия проблеми може да ти ги направи и с чип за 300лв. Зависи на кво попаднеш от къде и кои ти го сложи (чипа)
Съвет забрави го тоя чип и тва е.
GTI Не Мерси! M Power

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 30 Ное 2007, 22:55

Сервиз Бушона на ул.Искър,там може да ти сложат ЧИП читаво ;)
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 30 Ное 2007, 23:03

Чип туник, дето се вика. Слогай и играй каквото пожелаеш. Едни авери си купиха ПС2 тамън като излезе и веднага му сложиха чип. Гаранцията му падна моментално и те много се коркаха, но конзолата още си работи и няма грижи. За сметка на това пък смениха няколко комплекта джойстици вече, защото се сцепвахме да играем. :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от andro_venom » 30 Ное 2007, 23:20

И ние с един приятел го взехме точно като излезе ама нямахме сърце да сложим чип. Много разпитвахеме и накрая почнахме да си плащаме дисковете и тва си е.
GTI Не Мерси! M Power

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 01 Дек 2007, 0:06

Па добре, че има хора дет разбират па особено кат не са проали ама чип над 120лв не гърмял тоя под 120 прецаквал конзолата?!?!? Ако беше толкова просто нямаше да има чипове за под 120... Слагат се резистори щото иначе оптиката малко изпушва и къвто и чип да сложиш трябва да се турят.

Бушона - имаш гаранция за чипа и оптиката 2 години, но цените са им 300% надути.

А т'ва с цените на пусар ме изкефи тотално, предполагам че си рекламен агент. Къде отиде ти може би, 100лв играта едва ли не. Чип най-скъп в Бушона (с надценката им) 160лв. Първо, че не ти трябва толкова скъп (и няма много функции) и второ, че с парите за 1 НАЙ-СКЪП чип купуваш 2 игри МАХ. Другите шестхиляди петстотин четирдесет и три цяло и осем десети са ти точно 0.00лв.

Некой да иска да му спукам гъза на ГТ4?
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 01 Дек 2007, 0:07

andro_venom написа:И ние с един приятел го взехме точно като излезе ама нямахме сърце да сложим чип. Много разпитвахеме и накрая почнахме да си плащаме дисковете и тва си е.

Двамата на партия ли го взехте?
Изображение

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 01 Дек 2007, 0:28

Аз си взех сложих чип за 90 лв и сега не играя :mhihi: Дадох към 300 лв за тая машина и сега прашасва да си бях взел нещо за колата :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от andro_venom » 01 Дек 2007, 0:59

KickingKing написа:Па добре, че има хора дет разбират па особено кат не са проали ама чип над 120лв не гърмял тоя под 120 прецаквал конзолата?!?!? Ако беше толкова просто нямаше да има чипове за под 120... Слагат се резистори щото иначе оптиката малко изпушва и къвто и чип да сложиш трябва да се турят.

Бушона - имаш гаранция за чипа и оптиката 2 години, но цените са им 300% надути.

А т'ва с цените на пусар ме изкефи тотално, предполагам че си рекламен агент. Къде отиде ти може би, 100лв играта едва ли не. Чип най-скъп в Бушона (с надценката им) 160лв. Първо, че не ти трябва толкова скъп (и няма много функции) и второ, че с парите за 1 НАЙ-СКЪП чип купуваш 2 игри МАХ. Другите шестхиляди петстотин четирдесет и три цяло и осем десети са ти точно 0.00лв.

Некой да иска да му спукам гъза на ГТ4?

Луд ли си къв агент давам си мнението и съм проучвал доста за тия чипове . Разпитвал съм и по сервизи на сони форуми и къде ли не, тва е важен е чипа и монтажа а за кви резистори говориш не знам ама знам 3 ма чавека дето изгряха а и в сервиз на сони искат 170лв. за чип и дават 6м. гаранция (ама тия дето си го слагат) не сервиза

А и магазина в Студентски град се казва Пулсатор не конрад грешка
там слагат. Сменят и оптики и имам приятел от сервиза които няма да ме лъже ако е яко да имаш чип до са да ми е сложил. 90 % от изгорелите оптики са на конзоли с чип
А промоции има и в техномаркет бих се радвал да съм техен агент ама не съм :!:
GTI Не Мерси! M Power

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 01 Дек 2007, 1:22

Мошеници :mhihi:

Сетра ми донесе за децата (и за мене де :mhihi: ) една модната от Дубай - чистак-бърсак за 200 и малко лева с джойстиците, с оригинална игрица даже ;) Как дерат тука не е истина :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 01 Дек 2007, 20:44

Аз моя го сложих във Варна за 150 лева,и нямам никакви проблеми с никоя игра,нещо Ултра имаше в името му....:roll:
Аз съм на мнение,че е мнооого по добре да се сложи чип на
Плей стейшъна,щото иначе ще се разориш от цената на тия игри :mhihi:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 01 Дек 2007, 21:05

То пак излиза по евтино да сложиш чип и да играеш фълшиви игрици а като се чупи конзолата игриците си остават . Дори ремонта или една нова конзола покрива 3-4 оргинални игри от 99.99 стинки (промоционални) вече може и да са паднали цените не съм в час защото всичко ми е пиратско :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 04 Дек 2007, 18:03

andro_venom, да прав си оптиките се преебават заради чипа. Точно заради това се слагат резистори за да оправят проблема и за това нещо сервиза ти вземат 30тина лева, но ти дават след това гаранция. Нищо не ти пречи и ти да си го направиш, но трябва да знаеш какво правиш все пак
Изображение

Изображение

Назад към Извън Темата