playstation 2 въпрос
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
playstation 2 въпрос
тия игри дето са в арената ако си дръпна някоя дали ще тръгне и ако не какво да си купя за да тръгне мерси предварително !
- andro_venom
- кандидат ентусиаст
-
За да тръгне дръпната игра от арена трябва до си сложиш чип с които да ти чете пиратски дискове(не е много за препоръчване щото на конзолата малко и се скапва софта ) Иначе оригинални от Пулсар са има и много яки промоции а и до лятото цените на дисковете ще паднат много.Аиде успех и да не се заиграваш много на
GRAN TUTISMO
GRAN TUTISMO

GTI Не Мерси! M Power
- andro_venom
- кандидат ентусиаст
-
Не бе пич В Пулсар продават игри и правят хубави промоции А за чип пробваи в някои сервиз на сони или ако си от СФ отиди в Студентски град в Конрад там има гаранционен сервиз на сони и търси Свилен
Ако сложиш чип гаранцията отпада
Свеки друг по евтин чип от 120лв се е пълно менте и ще ти скапе конзолата за по малко от година може да ти изчезне 5+1 да спре да чете оригинални дискове мр3 и още цифра други тъпотии
Всички тия проблеми може да ти ги направи и с чип за 300лв. Зависи на кво попаднеш от къде и кои ти го сложи (чипа)
Съвет забрави го тоя чип и тва е.
Ако сложиш чип гаранцията отпада
Свеки друг по евтин чип от 120лв се е пълно менте и ще ти скапе конзолата за по малко от година може да ти изчезне 5+1 да спре да чете оригинални дискове мр3 и още цифра други тъпотии
Всички тия проблеми може да ти ги направи и с чип за 300лв. Зависи на кво попаднеш от къде и кои ти го сложи (чипа)
Съвет забрави го тоя чип и тва е.
GTI Не Мерси! M Power
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Чип туник, дето се вика. Слогай и играй каквото пожелаеш. Едни авери си купиха ПС2 тамън като излезе и веднага му сложиха чип. Гаранцията му падна моментално и те много се коркаха, но конзолата още си работи и няма грижи. За сметка на това пък смениха няколко комплекта джойстици вече, защото се сцепвахме да играем. 

- andro_venom
- кандидат ентусиаст
-
И ние с един приятел го взехме точно като излезе ама нямахме сърце да сложим чип. Много разпитвахеме и накрая почнахме да си плащаме дисковете и тва си е.
GTI Не Мерси! M Power
- KickingKing
- ентусиаст
-
Па добре, че има хора дет разбират па особено кат не са проали ама чип над 120лв не гърмял тоя под 120 прецаквал конзолата?!?!? Ако беше толкова просто нямаше да има чипове за под 120... Слагат се резистори щото иначе оптиката малко изпушва и къвто и чип да сложиш трябва да се турят.
Бушона - имаш гаранция за чипа и оптиката 2 години, но цените са им 300% надути.
А т'ва с цените на пусар ме изкефи тотално, предполагам че си рекламен агент. Къде отиде ти може би, 100лв играта едва ли не. Чип най-скъп в Бушона (с надценката им) 160лв. Първо, че не ти трябва толкова скъп (и няма много функции) и второ, че с парите за 1 НАЙ-СКЪП чип купуваш 2 игри МАХ. Другите шестхиляди петстотин четирдесет и три цяло и осем десети са ти точно 0.00лв.
Некой да иска да му спукам гъза на ГТ4?
Бушона - имаш гаранция за чипа и оптиката 2 години, но цените са им 300% надути.
А т'ва с цените на пусар ме изкефи тотално, предполагам че си рекламен агент. Къде отиде ти може би, 100лв играта едва ли не. Чип най-скъп в Бушона (с надценката им) 160лв. Първо, че не ти трябва толкова скъп (и няма много функции) и второ, че с парите за 1 НАЙ-СКЪП чип купуваш 2 игри МАХ. Другите шестхиляди петстотин четирдесет и три цяло и осем десети са ти точно 0.00лв.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- KickingKing
- ентусиаст
-
andro_venom написа:И ние с един приятел го взехме точно като излезе ама нямахме сърце да сложим чип. Много разпитвахеме и накрая почнахме да си плащаме дисковете и тва си е.
Двамата на партия ли го взехте?

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Аз си взех сложих чип за 90 лв и сега не играя
Дадох към 300 лв за тая машина и сега прашасва да си бях взел нещо за колата 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- andro_venom
- кандидат ентусиаст
-
KickingKing написа:Па добре, че има хора дет разбират па особено кат не са проали ама чип над 120лв не гърмял тоя под 120 прецаквал конзолата?!?!? Ако беше толкова просто нямаше да има чипове за под 120... Слагат се резистори щото иначе оптиката малко изпушва и къвто и чип да сложиш трябва да се турят.
Луд ли си къв агент давам си мнението и съм проучвал доста за тия чипове . Разпитвал съм и по сервизи на сони форуми и къде ли не, тва е важен е чипа и монтажа а за кви резистори говориш не знам ама знам 3 ма чавека дето изгряха а и в сервиз на сони искат 170лв. за чип и дават 6м. гаранция (ама тия дето си го слагат) не сервиза
А и магазина в Студентски град се казва Пулсатор не конрад грешка
там слагат. Сменят и оптики и имам приятел от сервиза които няма да ме лъже ако е яко да имаш чип до са да ми е сложил. 90 % от изгорелите оптики са на конзоли с чип
А промоции има и в техномаркет бих се радвал да съм техен агент ама не съм

GTI Не Мерси! M Power
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Мошеници
Сетра ми донесе за децата (и за мене де
) една модната от Дубай - чистак-бърсак за 200 и малко лева с джойстиците, с оригинална игрица даже
Как дерат тука не е истина 

Сетра ми донесе за децата (и за мене де

It's not who You are, it's who You know...
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Аз моя го сложих във Варна за 150 лева,и нямам никакви проблеми с никоя игра,нещо Ултра имаше в името му....
Аз съм на мнение,че е мнооого по добре да се сложи чип на
Плей стейшъна,щото иначе ще се разориш от цената на тия игри

Аз съм на мнение,че е мнооого по добре да се сложи чип на
Плей стейшъна,щото иначе ще се разориш от цената на тия игри

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
То пак излиза по евтино да сложиш чип и да играеш фълшиви игрици а като се чупи конзолата игриците си остават . Дори ремонта или една нова конзола покрива 3-4 оргинални игри от 99.99 стинки (промоционални) вече може и да са паднали цените не съм в час защото всичко ми е пиратско 

My life is all I have ...
- KickingKing
- ентусиаст
-
andro_venom, да прав си оптиките се преебават заради чипа. Точно заради това се слагат резистори за да оправят проблема и за това нещо сервиза ти вземат 30тина лева, но ти дават след това гаранция. Нищо не ти пречи и ти да си го направиш, но трябва да знаеш какво правиш все пак

15 мнения
• Страница 1 от 1