Въпрос за Влог
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Яро написа:sonny написа:Таа глупост, нема да я направа, ако ще да рода таралеж. .......
Както казва по долу logoutда си внесеш парите в AIG /най-големия застраховател в света/, ING, Grawe или Alianz не е като едновремешните пирамиди.Това са фирми с традиции /Граве има близо 200 години история/ и не могат да си позволят такива мошенгии.
Не правя реклама на нито една от тях.Аз лично се двоумя между две от посочените.
Искаше съвет, аз давам моето мнение.
Успех
За Алианц или лошо или нищо

Аз бих вложил във взаимен фонд, Пайъниър примерно (Pioneer Funds на който му се рови в Гугъл). Имаш голям избор- висок риск с висока възвращаемост, нисък риск с ниска възвращаемост и много други. Могат да се внесат малко пари като начало за проба, а лихвата може да е много, много по- голяма, т.е. да печелиш от парите си, а не само да си седят там някъде, където е по- сигурно от вас.
bum_bum написа:За Алианц или лошо или нищоС часове мога да им псувам скапания пенсионен фонд, дето ми прибра 60лв и 4 години ме държа в заблждение, че имам застраховка.
Аз бих вложил във взаимен фонд, Пайъниър примерно (Pioneer Funds на който му се рови в Гугъл). Имаш голям избор- висок риск с висока възвращаемост, нисък риск с ниска възвращаемост и много други. Могат да се внесат малко пари като начало за проба, а лихвата може да е много, много по- голяма, т.е. да печелиш от парите си, а не само да си седят там някъде, където е по- сигурно от вас.
Е къде пенсионен фонд, къде застраховка

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Става въпрос за пенсионен, трябваше да си теглят 60лв всеки месец от сметката ми. Само, че те не теглили а прибраха само първата вноска. След това без да ме уведомят по какъвто и да е начин прекратили застраховката и аз след 4 години като се сетих да видя как вървят там нещата ми казаха, че няма такава, щото служителката напуснала и не си оправила документите, съответно те изгубили дирите на сметката от която да теглят и просто ми прекратили застраховката, вместо да ми се обадят и да се разберем.. нямам думи просто.
- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
Да не отварям нова тема... Става дума за кредит в евро. Какви са предимствата и недостатъците в този случай? Значи лихвата в евро е по малка и в случая че лева е вързан за еврото от това само може да се спечели или...? 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Panzer_i написа:Да не отварям нова тема... Става дума за кредит в евро. Какви са предимствата и недостатъците в този случай? Значи лихвата в евро е по малка и в случая че лева е вързан за еврото от това само може да се спечели или...?
Кредит в евро е възможно най-голямата глупост

Както казахме очаква се и висока инфлация и след 2008 да се премине изцяло на евро което също ще допринесе за някакво малко облекчение... доказателството на думите ми е малките лихви за евро кредити, повярвай банките НЕ ИСКАТ да печелиш ти

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
за живото застраховането си заслужава и следващия месец мисля и аз да си направя един договор с ING също и допълнителното пенсионно осигуряване си заслужава
ако някой се интересува и иска да си направи застраховка живот или допълнително пенсионно осигуряване може да пише на ЛС имам приятелка в ING

ако някой се интересува и иска да си направи застраховка живот или допълнително пенсионно осигуряване може да пише на ЛС имам приятелка в ING

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Сони, всичко зависи от това какво искаш да постигнеш, за колко време и каква е сумата
Депозит - най-добре в лева - валутен борд
и лихвата е значително по-голяма. Че няма да забогатееш с лихва - то ясно, ама в бурката и 1 Фанта няма да ти донесат
Влагане - прецени, можеш ли да прежалиш и ги бутни в някой фонд (високо или ниско рисков) и ще почелиш значително повече от влога, но нямада спиш много спокойно, че като започнат корекции на капиталовите пазари е коварно
, ако си дългосрочен - да не ти дреме, пак ще си нa + само за справка: миналата седмица Капман Макс имаха доходност от вторник до петък +6.4%
може да бъзнеш елката и да пощракаш и давидиш конкретно при теб какво щеше да е паричното изражение
Може сам да започнеш да си ръчкаш през компа, я COBOS-че, я друго, но е доста време и нерви, а и докато качиш левъл гаранция ще има минус
аз сега чета само, но съм решил да поиграя
, та затова се поразписах толкова богато
Горното не е препоръка за каквото и да било, но пожелавам успех! Само не ги дръж в буркан, остави парите да работят за теб
Може и в антифриз да ги вложиш, кой знае догодина колко ще струва

Депозит - най-добре в лева - валутен борд

Влагане - прецени, можеш ли да прежалиш и ги бутни в някой фонд (високо или ниско рисков) и ще почелиш значително повече от влога, но нямада спиш много спокойно, че като започнат корекции на капиталовите пазари е коварно

Може сам да започнеш да си ръчкаш през компа, я COBOS-че, я друго, но е доста време и нерви, а и докато качиш левъл гаранция ще има минус

аз сега чета само, но съм решил да поиграя

Горното не е препоръка за каквото и да било, но пожелавам успех! Само не ги дръж в буркан, остави парите да работят за теб

Nucl3arDru1D написа:Сони, всичко зависи от това какво искаш да постигнеш, за колко време и каква е сумата![]()
Депозит - най-добре в лева - валутен борди лихвата е значително по-голяма. Че няма да забогатееш с лихва - то ясно, ама в бурката и 1 Фанта няма да ти донесат
Влагане - прецени, можеш ли да прежалиш и ги бутни в някой фонд (високо или ниско рисков) и ще почелиш значително повече от влога, но нямада спиш много спокойно, че като започнат корекции на капиталовите пазари е коварно, ако си дългосрочен - да не ти дреме, пак ще си нa + само за справка: миналата седмица Капман Макс имаха доходност от вторник до петък +6.4%
може да бъзнеш елката и да пощракаш и давидиш конкретно при теб какво щеше да е паричното изражение
![]()
Може сам да започнеш да си ръчкаш през компа, я COBOS-че, я друго, но е доста време и нерви, а и докато качиш левъл гаранция ще има минус![]()
аз сега чета само, но съм решил да поиграя, та затова се поразписах толкова богато
![]()
Горното не е препоръка за каквото и да било, но пожелавам успех! Само не ги дръж в буркан, остави парите да работят за теб![]()
Значи от тези пари, който искам да сложа на влог, не искам да спечеля и стотинка, тъпо е, но е факт, ако искам да ги развърта и да ги умножа, в общи линии знам как да го направя. Искам тези пари да си седят, да не ги пипам и в момнета в койтоми потрябват найстина (щото те ми трябват постоянно) да ги извадя. Проблема е, че като си седят в бурканЯ, ни хляб искат ни вода дет се вика, но са ми под ръка и във всеки един момент мога да ги щипна за поредната глупос. А ако ги сложа на влогче, поне има някаква гаранция, че няма да ги барам, и понеже половинатаса в евро, другата половина в лева, се замислих в един момент, аджеба, кое би било по-разумно. Оттам тръгна цялата тема и мислене. Не бързам изобщо и мога да чакам, докато предценя реално или докато ми потрябват реално и така да не сетигне нито до буркан, нито до банка

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
не може ли половината в банка,половината в буркан
А ако не остане място в буркана-апартамент си купи,инвестиция е

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Сони, отиди да питаш в ДСК.Разбрах,че имат някакъв депозит за три месеца с добра лихва и няма никакъв начин да загубиш защото европеиската и ощя някаква борса си играели с паричките ти ......
И това е вариант
И това е вариант

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3