Има ли скиори тука

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Допада ли ви идеята за жилетките?

Да
36
46%
Не
42
54%

Общо гласове : 78
Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Ное 2007, 20:06

ше идеме па квото тва!! ти дай инфо в четвъртък,петък ,но горе на платото има много сняг ,,а и в момента вали!
а за Боровец-и аз го харесвам повече,ма нема как да задмине по сняг,щото последните 10г се нема-само тая имаше доста сняг,но надолу където говорите за Бели Искър ,а и самото слизане по Ястребец е възможно нормално само 7 дена в годината!
в събота откриваме!!! :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 27 Ное 2007, 12:03

Кажете къде могат да ми направят планинска застраховка, че човека, при който мислех да я направя още не е взел ценоразпис за тая година, а и бланки няма и не е сигурно дали ще вземе до края на седмицата.
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Ное 2007, 11:05

Уника-бившето Витоша! имат офис на Руски паметник срещу МВР болница в пряката на 20м и на колелото на трамвая на Бачо Киро и Искър в Центъра до Нокия...
тел.9156982

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Ное 2007, 11:14

M5 написа:...

За к'во ти е такова бре? :lol:
От 4 години да чукна на дърво не ми се е налагало подобно нещо,а и никога не карам сам... ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Ное 2007, 11:18

Марто,20 кинта е целата работа за 6месеца
не е болка за умиране,а и дори да не си сам недай си боже да стане беля-едва ли приятелите ти ше могат да те свалят до долу...!
цената с шейна почва от 500лв ,а па за търсене от 1000лв нагоре...
много по-лесно и евтино е да си платиш застраховка и да си си спокоен. 20лв са нищо....

Аватар

Мнение от ///MapTo » 28 Ное 2007, 11:34

Не съм за едните 20лв,просто не ми се е налагало да чукна на дърво...а и аз много много фрий раид не карам :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Ное 2007, 11:50

то на писта стават големите бели! а па тва дет не ти се е случвало-дано не ти се....! но мисля ,че не е довод да не се разделиш с некой лев за по-сигурно! виждал съм какво ли не по пистите и цената на застраховката спрямо разходите ако стане беля е просто нищожна! некой луд може да те отнесе и си става калабалък....!! щото има и извозване с линейки некои пъти ,което до долна станция също се заплаща...! така че...! според мен ако активно ходите в планината си е просто задължително.

Аватар

Мнение от ///MapTo » 28 Ное 2007, 11:52

:yes: Взимам си поука и още днес ще се застраховам ;)
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Ное 2007, 11:54

///MapTo написа::yes: Взимам си поука и още днес ще се застраховам ;)

дано не ти се налага да я ползваш....! ма покритото мляко котки не го лочат! даваш по 30 кинта за карта на ден,та тва ли...! нищо работа!
и аз съм си измислил как ше се различавам да се знае от кои сме...
имам един огромен широк каиш за врата за телефон на бмв-ше се вижда кат се редя по лифтовете....! :lol:
ако си намеря читави лепенки -ше лепна и на ските ,ма то по тех много място нема....!!! ако някой знае от къде мога да си взема емблема на бмв за зашиване на якето-от плат....!?!?

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Ное 2007, 9:43

Niamam net,niamam vreme i da hodia i da tursia - izviniavam se za latinicata !!!
Vchera razbrah, che utre 01.12 shte se otkrie sezona.Horata biaha nervni neznam zashto,taka i ne mi kazaha koi pisti shte rabotiat ...

Georgi Penchev
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 30 Ное 2007, 10:55

А некой вече караха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 30 Ное 2007, 12:14

а бе ние сме като старите БЗНСта....! един файтон хора скиори не моем да се съберем!!! досега съм с още един човек и други няма...!
явно нема и да има. ма ние палиме утре към 7 за банско. който-квото... там може да се видим. носиме отличителни белези на заклети баваристи... :lol: сенджир тип-сиджимка на врата с надпис БМВ!! и оранжево яке росиньол....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Мнение от M5 » 30 Ное 2007, 14:21

И на мен ми се обади един приятел, че вчера и днеска след 14:00 часа щели да пускат влековете, така че утре сме на линия (що няма човече скиор :mhihi: )
Тия дето сте карали, я кажете какви са цените.
Изображение

Tullamore is my middle name
Аватар

Мнение от Utah » 30 Ное 2007, 20:29

SKISA написа:а бе ние сме като старите БЗНСта....! един файтон хора скиори не моем да се съберем!!! досега съм с още един човек и други няма...!
явно нема и да има. ма ние палиме утре към 7 за банско. който-квото... там може да се видим. носиме отличителни белези на заклети баваристи... :lol: сенджир тип-сиджимка на врата с надпис БМВ!! и оранжево яке росиньол....

... ти същият "Ский са" от ПСС-арския форум ли си ? Май сериозен снежен фен ще дойдеш, щом и оня форум следиш... :-)
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Ное 2007, 22:20

Това със застраховката е задължително,за разлика от марто съм се смазвал нечовешки
Иначе ако ходите тази неделя на витоша може да се засечем,лесно ще ме познаете,аз ще съм с червена каска и ще пускам Лале,С колелото :twisted: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата