Има ли скиори тука
Модератор: Общи модератори
- Гост
-
ше идеме па квото тва!! ти дай инфо в четвъртък,петък ,но горе на платото има много сняг ,,а и в момента вали!
а за Боровец-и аз го харесвам повече,ма нема как да задмине по сняг,щото последните 10г се нема-само тая имаше доста сняг,но надолу където говорите за Бели Искър ,а и самото слизане по Ястребец е възможно нормално само 7 дена в годината!
в събота откриваме!!!
а за Боровец-и аз го харесвам повече,ма нема как да задмине по сняг,щото последните 10г се нема-само тая имаше доста сняг,но надолу където говорите за Бели Искър ,а и самото слизане по Ястребец е възможно нормално само 7 дена в годината!
в събота откриваме!!!

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Кажете къде могат да ми направят планинска застраховка, че човека, при който мислех да я направя още не е взел ценоразпис за тая година, а и бланки няма и не е сигурно дали ще вземе до края на седмицата.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
M5 написа:...
За к'во ти е такова бре?

От 4 години да чукна на дърво не ми се е налагало подобно нещо,а и никога не карам сам...

- Гост
-
Марто,20 кинта е целата работа за 6месеца
не е болка за умиране,а и дори да не си сам недай си боже да стане беля-едва ли приятелите ти ше могат да те свалят до долу...!
цената с шейна почва от 500лв ,а па за търсене от 1000лв нагоре...
много по-лесно и евтино е да си платиш застраховка и да си си спокоен. 20лв са нищо....
не е болка за умиране,а и дори да не си сам недай си боже да стане беля-едва ли приятелите ти ше могат да те свалят до долу...!
цената с шейна почва от 500лв ,а па за търсене от 1000лв нагоре...
много по-лесно и евтино е да си платиш застраховка и да си си спокоен. 20лв са нищо....
- ///MapTo
-
-
Не съм за едните 20лв,просто не ми се е налагало да чукна на дърво...а и аз много много фрий раид не карам 

- Гост
-
то на писта стават големите бели! а па тва дет не ти се е случвало-дано не ти се....! но мисля ,че не е довод да не се разделиш с некой лев за по-сигурно! виждал съм какво ли не по пистите и цената на застраховката спрямо разходите ако стане беля е просто нищожна! некой луд може да те отнесе и си става калабалък....!! щото има и извозване с линейки некои пъти ,което до долна станция също се заплаща...! така че...! според мен ако активно ходите в планината си е просто задължително.
- ///MapTo
-
-
- Гост
-
///MapTo написа::yes: Взимам си поука и още днес ще се застраховам
дано не ти се налага да я ползваш....! ма покритото мляко котки не го лочат! даваш по 30 кинта за карта на ден,та тва ли...! нищо работа!
и аз съм си измислил как ше се различавам да се знае от кои сме...
имам един огромен широк каиш за врата за телефон на бмв-ше се вижда кат се редя по лифтовете....!

ако си намеря читави лепенки -ше лепна и на ските ,ма то по тех много място нема....!!! ако някой знае от къде мога да си взема емблема на бмв за зашиване на якето-от плат....!?!?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Niamam net,niamam vreme i da hodia i da tursia - izviniavam se za latinicata !!!
Vchera razbrah, che utre 01.12 shte se otkrie sezona.Horata biaha nervni neznam zashto,taka i ne mi kazaha koi pisti shte rabotiat ...
Georgi Penchev
Vchera razbrah, che utre 01.12 shte se otkrie sezona.Horata biaha nervni neznam zashto,taka i ne mi kazaha koi pisti shte rabotiat ...
Georgi Penchev
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Гост
-
а бе ние сме като старите БЗНСта....! един файтон хора скиори не моем да се съберем!!! досега съм с още един човек и други няма...!
явно нема и да има. ма ние палиме утре към 7 за банско. който-квото... там може да се видим. носиме отличителни белези на заклети баваристи...
сенджир тип-сиджимка на врата с надпис БМВ!! и оранжево яке росиньол....
явно нема и да има. ма ние палиме утре към 7 за банско. който-квото... там може да се видим. носиме отличителни белези на заклети баваристи...

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
И на мен ми се обади един приятел, че вчера и днеска след 14:00 часа щели да пускат влековете, така че утре сме на линия (що няма човече скиор
)
Тия дето сте карали, я кажете какви са цените.

Тия дето сте карали, я кажете какви са цените.
SKISA написа:а бе ние сме като старите БЗНСта....! един файтон хора скиори не моем да се съберем!!! досега съм с още един човек и други няма...!
явно нема и да има. ма ние палиме утре към 7 за банско. който-квото... там може да се видим. носиме отличителни белези на заклети баваристи...сенджир тип-сиджимка на врата с надпис БМВ!! и оранжево яке росиньол....
... ти същият "Ский са" от ПСС-арския форум ли си ? Май сериозен снежен фен ще дойдеш, щом и оня форум следиш... :-)
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
цитирам:
- Шумахер се натриса на Култард в дъжда на Белгия. след това отива в бокса на макларън за да бъде боксова круша;
- Шумахер се троши още в загряващата обиколка;
- Шумахер отпада в Монако след като води убедително, след което потрошва бокса на ферари;
- Шумахер се блъска във Вилньов и отпада;
- на Шумахер му цопва метеор на главата и го сплесква на пистата.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Това със застраховката е задължително,за разлика от марто съм се смазвал нечовешки
Иначе ако ходите тази неделя на витоша може да се засечем,лесно ще ме познаете,аз ще съм с червена каска и ще пускам Лале,С колелото

Иначе ако ходите тази неделя на витоша може да се засечем,лесно ще ме познаете,аз ще съм с червена каска и ще пускам Лале,С колелото

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3