Колеги, е, това вече на нищо не прилича!
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- gothic_fan
- Потребител
-
Колеги, е, това вече на нищо не прилича!
Вече 3-ти месец се пържа на бавен огън, търсейки си кола.
Не знам за Вас, но за мен това е някакъв ад! Вече 3 пъти ме пързалят по един и същ начин без изобщо да разбирам каква им е далаверата!!! Моля някой ако има наблюдения да ме светне, че вече не знам какво да правя...
Схемата е следната: Следя какви обяви излизат и гледам най-новите и с добри цени, защото си търся конкретна кола... Намирам нещо интересно и звъня... Отсреща някакъв сънен глас , трябва 2 пъти да повтарям за какво се обаждам. Накрая зацепва човека и се почват дежурните "има това и това, всичко супер мупер" , а бе направо пича едва ли не е вътре с тая цена убиец дето я дава... И на мен последният ми въпрос е "ще искам и VIN номера за да сверя данните", и изведнъж.......почва едно мъцане, пръцане, ама то такова, той сега не е в мен, аз съм на работа, това-онова, обадете се утре сутрин, ще Ви го дам... Окей, ама аз утре направо пътувам към Вас, щото сигурно ще я взема тая кола, той "да ,няма проблеми, заповядайте... На другия ден съответно аз се метвам на служебната и запрашвам към Кюстендил примерно (а може би не). Обаче преди да тръгна пак му звъня на бабаита, той вика "да, окей, по обяд, няма проблем за оглед". Стигам след 3 часа път на 30км от въпросния Кюстендил (примерно), обаждам се пак къде да се чакаме и познайте, отсреща се чува едно "ми то такова....ми аз продадох колата"
Ново 20! Е как я продаде за 3 часа ве, образ безподобен! " Ми трябваше да ми кажете че със сигурност ще я вземете"... Още по-голямо 20! Е как да ти кажа като не съм я видял! Еми тъй. Аз обаче нали съм пекЪн кат знайте кого, имам резервен вариант и съм се подсигурил с още една обява в Кюстендил (вече не примерно ами съвсем конкретно!). И познайте изненадата ми ( а може би не) когато при другото позвъняване отново получавам същото " ми то такова............колата продадена".... Е как аджеба за 2-3 часа продадоха 2 еднакви коли в един нищо и никакъв градец за по 7 бона не ми е ясно.. Явно аз съм прекалено голям карък за да карам кола...
Другото ми премеждие беше днес, по абсолютно идентичен начин като спомена вълшебната думичка VIN и "търговците" почват да се държат така сякаш някой им е бръкнал знаете къде. А аз не искам нищо кой знае колко (мисля). Та този последния от Плевен успя да продаде колата за 1 час, което си е своеобразен рекорд според мен. Намери се една друга, дето "ей сега я свалиха от автовоза, перфектна". В интерес на истината количката беше доста запазена, покарахме и хайде ще я вземаме. И аз пак с тъпия си въпрос " я да видя тоя VIN", и пак ОПА (отзад), като се спекоха тия хора, взеха да се почесват. Как да е успях да се добера до заветното номерче и
:колата се оказва че е с 2 години по-стара от обявеното ( и с 15 коня съответно по-надолу.. И те " а, как тъй, откъде разбрахте" , и аз си викам гугъл, ама какво да им обяснявам, утре идва следващия балък.
Няма проблемос за мен, 2 години назад и 15 коня това за мен си е 1000лв надолу както и да го гледаш. Еее, ама не можело така, цената твърда. Аааа, ами тогава гуд бай, всеки откъдето е...
Та така с моите ходения по мъките, но няма да спра да питам за VIN-a ей тъй да ги тормозя, и докато се намират хора дето купуват без да проверяват ще ни доят и ще си пълнят гушите, и затова не останаха читави коли в Австрия, Германия и т.н., защото всичко живо се е юрнало да прее
ближния... Честито на печелившите, аз продължавам да търся..... (пеш) 
Не знам за Вас, но за мен това е някакъв ад! Вече 3 пъти ме пързалят по един и същ начин без изобщо да разбирам каква им е далаверата!!! Моля някой ако има наблюдения да ме светне, че вече не знам какво да правя...
Схемата е следната: Следя какви обяви излизат и гледам най-новите и с добри цени, защото си търся конкретна кола... Намирам нещо интересно и звъня... Отсреща някакъв сънен глас , трябва 2 пъти да повтарям за какво се обаждам. Накрая зацепва човека и се почват дежурните "има това и това, всичко супер мупер" , а бе направо пича едва ли не е вътре с тая цена убиец дето я дава... И на мен последният ми въпрос е "ще искам и VIN номера за да сверя данните", и изведнъж.......почва едно мъцане, пръцане, ама то такова, той сега не е в мен, аз съм на работа, това-онова, обадете се утре сутрин, ще Ви го дам... Окей, ама аз утре направо пътувам към Вас, щото сигурно ще я взема тая кола, той "да ,няма проблеми, заповядайте... На другия ден съответно аз се метвам на служебната и запрашвам към Кюстендил примерно (а може би не). Обаче преди да тръгна пак му звъня на бабаита, той вика "да, окей, по обяд, няма проблем за оглед". Стигам след 3 часа път на 30км от въпросния Кюстендил (примерно), обаждам се пак къде да се чакаме и познайте, отсреща се чува едно "ми то такова....ми аз продадох колата"

Ново 20! Е как я продаде за 3 часа ве, образ безподобен! " Ми трябваше да ми кажете че със сигурност ще я вземете"... Още по-голямо 20! Е как да ти кажа като не съм я видял! Еми тъй. Аз обаче нали съм пекЪн кат знайте кого, имам резервен вариант и съм се подсигурил с още една обява в Кюстендил (вече не примерно ами съвсем конкретно!). И познайте изненадата ми ( а може би не) когато при другото позвъняване отново получавам същото " ми то такова............колата продадена".... Е как аджеба за 2-3 часа продадоха 2 еднакви коли в един нищо и никакъв градец за по 7 бона не ми е ясно.. Явно аз съм прекалено голям карък за да карам кола...
Другото ми премеждие беше днес, по абсолютно идентичен начин като спомена вълшебната думичка VIN и "търговците" почват да се държат така сякаш някой им е бръкнал знаете къде. А аз не искам нищо кой знае колко (мисля). Та този последния от Плевен успя да продаде колата за 1 час, което си е своеобразен рекорд според мен. Намери се една друга, дето "ей сега я свалиха от автовоза, перфектна". В интерес на истината количката беше доста запазена, покарахме и хайде ще я вземаме. И аз пак с тъпия си въпрос " я да видя тоя VIN", и пак ОПА (отзад), като се спекоха тия хора, взеха да се почесват. Как да е успях да се добера до заветното номерче и

Няма проблемос за мен, 2 години назад и 15 коня това за мен си е 1000лв надолу както и да го гледаш. Еее, ама не можело така, цената твърда. Аааа, ами тогава гуд бай, всеки откъдето е...
Та така с моите ходения по мъките, но няма да спра да питам за VIN-a ей тъй да ги тормозя, и докато се намират хора дето купуват без да проверяват ще ни доят и ще си пълнят гушите, и затова не останаха читави коли в Австрия, Германия и т.н., защото всичко живо се е юрнало да прее

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Ами аз мразя да търся кола.За последната например си затворих очите за доста дребни косури и платих на собственичката исканата сума с малък коментар.Ама ако мислиш да чупиш 1000лв на кола за 6-7 000лв зор ще видиш с търсенето.Решаваш каква колаискаш да караш търсиш усилени максимум месец и накрая правиш компромис.ВИНАГИ ИМА КОМПРОМИС!Иначе си търсиш вечно и се жалваш че няма нищо свястно.Верно е че няма нищо свястно и изгодно.Дано си го разбрал вече 

- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
gothic_fan , по-добре попрегледай тук във форума в Продава.Колегите тук си пазят колите и можеш да намериш нещо много по-добро отколкото по автокъщите.Незнам защо,но аз съм останал с впчатлението ,че тук всички търговци искат да те прецакат(не знам дали е така),може да има и честни хора ,ама едва ли
.
А и взимайки я от човек от форума можеш да попиташ и да получиш помощ при евентуален проблем.Също така може да спечелиш нови приятели

А и взимайки я от човек от форума можеш да попиташ и да получиш помощ при евентуален проблем.Също така може да спечелиш нови приятели

- gothic_fan
- Потребител
-
Аз тези 1000лв ги исках надолу не защото нямам 7000, а защото толкова нагло се опитват да ме метнат, реално 500 надолу ме устройват перфектно, ама да си държиш твърдо на сума, която си обявил за НЕВЕРНИ характеристики си е върхът на безочието според мен....
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
немаа а се пуашиш - аз 3 месеца ме лъжат за амд а цокъл дъно
и се нема
и те така 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
като 4овек,минал по абс. съ6тия път,6ти кажа 4е колегите ,които писаха преди мен са напълно прави,трябва да затвори6 малко о4и и някъф компромис да направи6,аз ли4но мойта йес
-ка и проверявах ВИНа 2 месеца след като я купих и няма6е непр.изненада,сме6ното е даже 4е я минах на диагностика в Камор когато ве4е я бях капарирал
,а търговеца,който бе6е от Горубляне,пък взе остатъка от парите(около 8к лв) след КАТ,колата бе6е с номера и рег.талони на мое име..
Така 4е харесай си кола,харесай си продава4а,не в
смисъл де
и действай...Аз ли4но търсих 2 месеца и ме е яд 4е о6те на 3тата седмица намерих едно перфектно 320 купе ,кожи,климатроници,борд.комп,вси4ко ,което исках и се поколебах и го изтървах..Така 4е -деиствай и късмет 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
g-powerr написа:иди до Германия-хем читава кола ще си докараш хем екскурзийка ще си направиш
Да бе,там на секо кръстовище седи е36 със сите екстри и чака само некой от бг да я вземе.

- rabetov316
- Потребител
-
НЗ човек,но аз съвсем случайно попаднах на 316ка на 60000 км за 1500€,е верно ударена беше,но пак с ремонта ми излезе 4200 ле.всичко е до късмет,ако намериш някой познат в Гер ще се родиш.При мен тъй се получи.Вярно няма никва екстра освен Климатроника,но пък 60000 км за тези км
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Ами аз Например на 316 се не качвам,ако ще и за 1000 евро да е неударенаrabetov316 написа:НЗ човек,но аз съвсем случайно попаднах на 316ка на 60000 км за 1500€,е верно ударена беше,но пак с ремонта ми излезе 4200 ле.всичко е до късмет,ако намериш някой познат в Гер ще се родиш.При мен тъй се получи.Вярно няма никва екстра освен Климатроника,но пък 60000 км за тези км

- gothic_fan
- Потребител
-
Колкото до Германия, имам 2-ма надеждни хора, единият си стои в Австрия - вика "пълна скръб", другият утре се връща в БГ, 10 дни: Германия, Белгия, Австрия, Холандия: НИЩО! Това какво е?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Bogat-Beden написа:като 4овек,минал по абс. съ6тия път,6ти кажа 4е колегите ,които писаха преди мен са напълно прави,трябва да затвори6 малко о4и и някъф компромис да направи6,аз ли4но мойта йес-ка и проверявах ВИНа 2 месеца след като я купих и няма6е непр.изненада,сме6ното е даже 4е я минах на диагностика в Камор когато ве4е я бях капарирал
,а търговеца,който бе6е от Горубляне,пък взе остатъка от парите(около 8к лв) след КАТ,колата бе6е с номера и рег.талони на мое име..
Така 4е харесай си кола,харесай си продава4а,не в
смисъл де
и действай...Аз ли4но търсих 2 месеца и ме е яд 4е о6те на 3тата седмица намерих едно перфектно 320 купе ,кожи,климатроници,борд.комп,вси4ко ,което исках и се поколебах и го изтървах..Така 4е -деиствай и късмет
При мене точно по същия начин стана.
Просто трябва да издебнеш и да не пропуснеш, обаче общо взето дали ще се паднеш на сериозен или несериозен продавач е тото. Аз тоя вин го проверих след като беше купена колата и диагностиката точно в камор след капаро. И съм си доволен, видях, че е 1ви собственик колата и то някъв '44ти набор, не е на мн км, имаше документи и сервизна книжка и екстрите, които исках и не се поколебах.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
И аз така реших да си сменям Аудито и се почна яко търсене и то не само за определен модел а цели 3 - Е34 ТДС,Омега Б със същия матор или
Ауди 100 2,6 и така 6 месеца.И накрая карам 250 км. отивам при един пич и той ми иска 5300лв. за Е34-ката.
Бройх му ги до стотинка,прехвърлихме я и си викам после я да си видим късмета какво сме си купили
Трабва компромис те автокъщите ако продаваха на реални цени то колите им (тия от по 5-6к) трябваше да са с по 2к по ефтини
Все пак ти си решаваш.Успех в търсенето
Ауди 100 2,6 и така 6 месеца.И накрая карам 250 км. отивам при един пич и той ми иска 5300лв. за Е34-ката.
Бройх му ги до стотинка,прехвърлихме я и си викам после я да си видим късмета какво сме си купили
Трабва компромис те автокъщите ако продаваха на реални цени то колите им (тия от по 5-6к) трябваше да са с по 2к по ефтини

Все пак ти си решаваш.Успех в търсенето
ре
Колега, аз продавам 320-ка, няма как да я продам за 1 час и мога да ти дам не само VIN (JA23039), но и да си разгледаш най-обстойно цялата сервизна документация
Ако имаш Факс мога да ти пратя всичко... Ако ли пък не - успех в начинанието 

///M Club Member
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Само да ти кажа, че един друг като тебе търси, търси. Се си мислеше като
тебе че искат да го метнат и искаше да му свалят с по 1000 лв. надолу
и накрая взе още по скъпа, за която даде сума ти пари за ремонти
още първия месец
Като толкова искаш
ходи си вземи една от Швейцария да си доволен

тебе че искат да го метнат и искаше да му свалят с по 1000 лв. надолу
и накрая взе още по скъпа, за която даде сума ти пари за ремонти
още първия месец

ходи си вземи една от Швейцария да си доволен

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3