Колеги, е, това вече на нищо не прилича!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Колеги, е, това вече на нищо не прилича!

Мнение от gothic_fan » 26 Ное 2007, 22:17

Вече 3-ти месец се пържа на бавен огън, търсейки си кола.

Не знам за Вас, но за мен това е някакъв ад! Вече 3 пъти ме пързалят по един и същ начин без изобщо да разбирам каква им е далаверата!!! Моля някой ако има наблюдения да ме светне, че вече не знам какво да правя...

Схемата е следната: Следя какви обяви излизат и гледам най-новите и с добри цени, защото си търся конкретна кола... Намирам нещо интересно и звъня... Отсреща някакъв сънен глас , трябва 2 пъти да повтарям за какво се обаждам. Накрая зацепва човека и се почват дежурните "има това и това, всичко супер мупер" , а бе направо пича едва ли не е вътре с тая цена убиец дето я дава... И на мен последният ми въпрос е "ще искам и VIN номера за да сверя данните", и изведнъж.......почва едно мъцане, пръцане, ама то такова, той сега не е в мен, аз съм на работа, това-онова, обадете се утре сутрин, ще Ви го дам... Окей, ама аз утре направо пътувам към Вас, щото сигурно ще я взема тая кола, той "да ,няма проблеми, заповядайте... На другия ден съответно аз се метвам на служебната и запрашвам към Кюстендил примерно (а може би не). Обаче преди да тръгна пак му звъня на бабаита, той вика "да, окей, по обяд, няма проблем за оглед". Стигам след 3 часа път на 30км от въпросния Кюстендил (примерно), обаждам се пак къде да се чакаме и познайте, отсреща се чува едно "ми то такова....ми аз продадох колата" :shock: :shock: :shock:
Ново 20! Е как я продаде за 3 часа ве, образ безподобен! " Ми трябваше да ми кажете че със сигурност ще я вземете"... Още по-голямо 20! Е как да ти кажа като не съм я видял! Еми тъй. Аз обаче нали съм пекЪн кат знайте кого, имам резервен вариант и съм се подсигурил с още една обява в Кюстендил (вече не примерно ами съвсем конкретно!). И познайте изненадата ми ( а може би не) когато при другото позвъняване отново получавам същото " ми то такова............колата продадена".... Е как аджеба за 2-3 часа продадоха 2 еднакви коли в един нищо и никакъв градец за по 7 бона не ми е ясно.. Явно аз съм прекалено голям карък за да карам кола...
Другото ми премеждие беше днес, по абсолютно идентичен начин като спомена вълшебната думичка VIN и "търговците" почват да се държат така сякаш някой им е бръкнал знаете къде. А аз не искам нищо кой знае колко (мисля). Та този последния от Плевен успя да продаде колата за 1 час, което си е своеобразен рекорд според мен. Намери се една друга, дето "ей сега я свалиха от автовоза, перфектна". В интерес на истината количката беше доста запазена, покарахме и хайде ще я вземаме. И аз пак с тъпия си въпрос " я да видя тоя VIN", и пак ОПА (отзад), като се спекоха тия хора, взеха да се почесват. Как да е успях да се добера до заветното номерче и :wtf: :колата се оказва че е с 2 години по-стара от обявеното ( и с 15 коня съответно по-надолу.. И те " а, как тъй, откъде разбрахте" , и аз си викам гугъл, ама какво да им обяснявам, утре идва следващия балък.
Няма проблемос за мен, 2 години назад и 15 коня това за мен си е 1000лв надолу както и да го гледаш. Еее, ама не можело така, цената твърда. Аааа, ами тогава гуд бай, всеки откъдето е...
Та така с моите ходения по мъките, но няма да спра да питам за VIN-a ей тъй да ги тормозя, и докато се намират хора дето купуват без да проверяват ще ни доят и ще си пълнят гушите, и затова не останаха читави коли в Австрия, Германия и т.н., защото всичко живо се е юрнало да прее :censored: ближния... Честито на печелившите, аз продължавам да търся..... (пеш) :confused:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 26 Ное 2007, 22:43

Ами аз мразя да търся кола.За последната например си затворих очите за доста дребни косури и платих на собственичката исканата сума с малък коментар.Ама ако мислиш да чупиш 1000лв на кола за 6-7 000лв зор ще видиш с търсенето.Решаваш каква колаискаш да караш търсиш усилени максимум месец и накрая правиш компромис.ВИНАГИ ИМА КОМПРОМИС!Иначе си търсиш вечно и се жалваш че няма нищо свястно.Верно е че няма нищо свястно и изгодно.Дано си го разбрал вече ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 26 Ное 2007, 23:00

gothic_fan , по-добре попрегледай тук във форума в Продава.Колегите тук си пазят колите и можеш да намериш нещо много по-добро отколкото по автокъщите.Незнам защо,но аз съм останал с впчатлението ,че тук всички търговци искат да те прецакат(не знам дали е така),може да има и честни хора ,ама едва ли :( .
А и взимайки я от човек от форума можеш да попиташ и да получиш помощ при евентуален проблем.Също така може да спечелиш нови приятели ;)

Потребител
Аватар

Мнение от gothic_fan » 26 Ное 2007, 23:02

Аз тези 1000лв ги исках надолу не защото нямам 7000, а защото толкова нагло се опитват да ме метнат, реално 500 надолу ме устройват перфектно, ама да си държиш твърдо на сума, която си обявил за НЕВЕРНИ характеристики си е върхът на безочието според мен....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 26 Ное 2007, 23:06

немаа а се пуашиш - аз 3 месеца ме лъжат за амд а цокъл дъно :shock: :confused: и се нема :help: и те така :idea:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g-powerr » 26 Ное 2007, 23:09

иди до Германия-хем читава кола ще си докараш хем екскурзийка ще си направиш 8)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Ное 2007, 23:15

като 4овек,минал по абс. съ6тия път,6ти кажа 4е колегите ,които писаха преди мен са напълно прави,трябва да затвори6 малко о4и и някъф компромис да направи6,аз ли4но мойта йес :mhihi: -ка и проверявах ВИНа 2 месеца след като я купих и няма6е непр.изненада,сме6ното е даже 4е я минах на диагностика в Камор когато ве4е я бях капарирал :shock: ,а търговеца,който бе6е от Горубляне,пък взе остатъка от парите(около 8к лв) след КАТ,колата бе6е с номера и рег.талони на мое име.. :shock: Така 4е харесай си кола,харесай си продава4а,не в :gay: смисъл де :mhihi: и действай...Аз ли4но търсих 2 месеца и ме е яд 4е о6те на 3тата седмица намерих едно перфектно 320 купе ,кожи,климатроници,борд.комп,вси4ко ,което исках и се поколебах и го изтървах..Така 4е -деиствай и късмет ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 26 Ное 2007, 23:18

g-powerr написа:иди до Германия-хем читава кола ще си докараш хем екскурзийка ще си направиш 8)

Да бе,там на секо кръстовище седи е36 със сите екстри и чака само некой от бг да я вземе. :mhihi: Не подвеждайте така колегите,без хора в определената държава си обречен ,дори и да намериш това което търсиш ще ти е излезнало златно.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от rabetov316 » 26 Ное 2007, 23:26

НЗ човек,но аз съвсем случайно попаднах на 316ка на 60000 км за 1500€,е верно ударена беше,но пак с ремонта ми излезе 4200 ле.всичко е до късмет,ако намериш някой познат в Гер ще се родиш.При мен тъй се получи.Вярно няма никва екстра освен Климатроника,но пък 60000 км за тези км

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 26 Ное 2007, 23:35

rabetov316 написа:НЗ човек,но аз съвсем случайно попаднах на 316ка на 60000 км за 1500€,е верно ударена беше,но пак с ремонта ми излезе 4200 ле.всичко е до късмет,ако намериш някой познат в Гер ще се родиш.При мен тъй се получи.Вярно няма никва екстра освен Климатроника,но пък 60000 км за тези км
Ами аз Например на 316 се не качвам,ако ще и за 1000 евро да е неударена :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от gothic_fan » 26 Ное 2007, 23:47

Колкото до Германия, имам 2-ма надеждни хора, единият си стои в Австрия - вика "пълна скръб", другият утре се връща в БГ, 10 дни: Германия, Белгия, Австрия, Холандия: НИЩО! Това какво е?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 26 Ное 2007, 23:49

Bogat-Beden написа:като 4овек,минал по абс. съ6тия път,6ти кажа 4е колегите ,които писаха преди мен са напълно прави,трябва да затвори6 малко о4и и някъф компромис да направи6,аз ли4но мойта йес :mhihi: -ка и проверявах ВИНа 2 месеца след като я купих и няма6е непр.изненада,сме6ното е даже 4е я минах на диагностика в Камор когато ве4е я бях капарирал :shock: ,а търговеца,който бе6е от Горубляне,пък взе остатъка от парите(около 8к лв) след КАТ,колата бе6е с номера и рег.талони на мое име.. :shock: Така 4е харесай си кола,харесай си продава4а,не в :gay: смисъл де :mhihi: и действай...Аз ли4но търсих 2 месеца и ме е яд 4е о6те на 3тата седмица намерих едно перфектно 320 купе ,кожи,климатроници,борд.комп,вси4ко ,което исках и се поколебах и го изтървах..Така 4е -деиствай и късмет ;)

При мене точно по същия начин стана.

Просто трябва да издебнеш и да не пропуснеш, обаче общо взето дали ще се паднеш на сериозен или несериозен продавач е тото. Аз тоя вин го проверих след като беше купена колата и диагностиката точно в камор след капаро. И съм си доволен, видях, че е 1ви собственик колата и то някъв '44ти набор, не е на мн км, имаше документи и сервизна книжка и екстрите, които исках и не се поколебах.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 27 Ное 2007, 1:47

И аз така реших да си сменям Аудито и се почна яко търсене и то не само за определен модел а цели 3 - Е34 ТДС,Омега Б със същия матор или
Ауди 100 2,6 и така 6 месеца.И накрая карам 250 км. отивам при един пич и той ми иска 5300лв. за Е34-ката.
Бройх му ги до стотинка,прехвърлихме я и си викам после я да си видим късмета какво сме си купили
Трабва компромис те автокъщите ако продаваха на реални цени то колите им (тия от по 5-6к) трябваше да са с по 2к по ефтини :lol:
Все пак ти си решаваш.Успех в търсенето

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 27 Ное 2007, 3:29

Колега, аз продавам 320-ка, няма как да я продам за 1 час и мога да ти дам не само VIN (JA23039), но и да си разгледаш най-обстойно цялата сервизна документация :idea: Ако имаш Факс мога да ти пратя всичко... Ако ли пък не - успех в начинанието ;)
///M Club Member

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 27 Ное 2007, 9:09

Само да ти кажа, че един друг като тебе търси, търси. Се си мислеше като
тебе че искат да го метнат и искаше да му свалят с по 1000 лв. надолу
и накрая взе още по скъпа, за която даде сума ти пари за ремонти
още първия месец :idea: :idea: :idea: :idea: Като толкова искаш
ходи си вземи една от Швейцария да си доволен :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата