Сега пък проблем с вентилатора :(
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Сега пък проблем с вентилатора :(
Както до вчера си работеше, но имах проблеми с оборотите заради тъпото реле което още не съм го сменил, днес като тръгнах както обичайно за работа вентилатора въобще не тръгна. Или по точно засили се леко и спря, след ммн проби да го включвам и изключвам отново се засили малко и пак спря. Това ме навява на мисълта, че той може и да не е изгорял а да е нещо от управлението или пак от това реле. Възможно ли е??? И понеже не обичам да ходя по сервизи които мим разглабят корите и таблото (ясно що - после все нещо не правят както хората или счупват някоя щипка, а мразя нещо да ми скърца или дрънка по колата) мисля сам да си стигна до самия вентилатор и въпросното реле. Ако може някой да ме упъти за някой по специфични неща до стигането до неги и какво точно трябва да разглобя за да не разглабям излишно мн. неща. Ще съм мн.благодарен за съдействието. 

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
сега се поразрових и не намерих таралеж в Е46 ... може би Е46 няма такова животно, а са сложили някакъв друг вид сензор ... нека колегите с Е46 да не се срамуват да споделят 

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
kopchev написа:Сега мисля да пусна една нова тема, дано поне тогажа някой да пише нещо.
това че никой не е писал не означава че трябва да пускаш нова тема

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Не знаех, че не мога да пускам нова тема с друго заглавие, но явно тук всеки сам си преценява във всеки момент (зависи от настроението му) какви да са правилата на форума. Както и да е явно на някой нещо му пречи в живота ( и това определено не е моята тема) и ще си се оправя и сам. Мерси за помоща все пак колега GECATA BMW.
Смених го най сетне и се сменя по мн мн ужасен начин. За тези които им предстои да кажа, че няма смисъл да разглобявате нищо под капака освен ако не искате само да го видите. Трябва да махнете единствено жабката. Намира се зад въздуховода за краката там има и един дунапрен както и моторчето което управлява клапата за външния въздух. Та точно зад това моторче се намира, но трябва да махнете първо него, защото за голямо нещастие има един болт от горната страна до който се стига с големи мъки. И това е в момента в камор и в Дарукар струва 147лв. с ДДС аз имах удоволствието да си взема и вече имам и парно и климатроник и вс. квотоо трябва. А м/у другото в Камор казаха, че тази манипулация струва 150лв. за тези на които може да им се наложи. Демек вс. ако ви го правят там излиза 300лв
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
kopchev написа:Не знаех, че не мога да пускам нова тема с друго заглавие, но явно тук всеки сам си преценява във всеки момент (зависи от настроението му) какви да са правилата на форума. Както и да е явно на някой нещо му пречи в живота ( и това определено не е моята тема) и ще си се оправя и сам. Мерси за помоща все пак колега GECATA BMW.
Правилата на форума са едни както за мен така и за теб и за всички останали

просто не е нужно да има две теми по един и същ въпрос

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
11 мнения
• Страница 1 от 1