Открадната кола...
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Гост
-
Открадната кола...
Ако някой мерне една синьозелена баничарка Ситроен-Берлинго , с остъкляване,номера е С3479ХВ / ако е още с тоя номер де/ отзад на 5тата врата има на стъклото лепенка : "СКИСА-БМВ" ..... нека пише ,че малко ни я откраднаха нощеска и ако я мернете пишете къде,случайно...нали! То едва ли има някакъв шанс ,ма съм длъжен да пробвам...!открадната е от кв.Гоце Делчев до Каблешков до Лукойл....! Берлингото е с новите фарове -модел 2004г.
Мерси,колеги...
Мерси,колеги...
- Гост
-
BMW-E39 написа:кажи че на кола 2004 не си направил каско ?
не казвам...! има си каско!
ма вътре ми артисаха накладки/предни и задни/ за джипката и нокия -за вграждане от Е39....!
не че ше ги намера ако намера колата,ма....! ......ме е яд! бих се отбил на някой ако някой ме светне ,че кара зад колата на някое кръстовище в софия....
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Егати мръсната сганsonny написа:Таа нощ бая са върлували заради мъглата, това им е помогнало много. Сотаджиите не са спали изобщо, станали са луди, а и доста коли има разбити, така, че нормално. Пазете се от мъглите

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
sonny написа:Таа нощ бая са върлували заради мъглата, това им е помогнало много. Сотаджиите не са спали изобщо, станали са луди, а и доста коли има разбити, така, че нормално. Пазете се от мъглите
бе ние си поспахме имахме само 2 аларми

Колега съчувствам ти за станалото
Но всъщост някой сеща ли се, че няма квалификация "кражба" на МПС, има "противозаконно отнемане" със съответните мижави санкции (ако въобще някой се занимава да ги търси "противозаконно отнетите" МПС-та.
Това е така от 50-60-те години (тогава видите ли, колата била лукс) и се сетете след като се промениха сума ти и закони, някои по-няколко пъти и след като излязоха и нови закони за какво ли не, кой има сметка да не се променя и закона и предвидените по него наказания.
Иначе сме Европейци от всякъде

Но всъщост някой сеща ли се, че няма квалификация "кражба" на МПС, има "противозаконно отнемане" със съответните мижави санкции (ако въобще някой се занимава да ги търси "противозаконно отнетите" МПС-та.
Това е така от 50-60-те години (тогава видите ли, колата била лукс) и се сетете след като се промениха сума ти и закони, някои по-няколко пъти и след като излязоха и нови закони за какво ли не, кой има сметка да не се променя и закона и предвидените по него наказания.
Иначе сме Европейци от всякъде

Re: ...
bavareca_86 написа:sonny написа:Таа нощ бая са върлували заради мъглата, това им е помогнало много. Сотаджиите не са спали изобщо, станали са луди, а и доста коли има разбити, така, че нормално. Пазете се от мъглите
бе ние си поспахме имахме само 2 аларми![]()
Питай си колегите от СОТ 161, един приятел каза, че на 4тата аларма от районното казали, ако някой има възражения, елате на място в районното, повече не пращаме патрули

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: ...
sonny написа:bavareca_86 написа:sonny написа:Таа нощ бая са върлували заради мъглата, това им е помогнало много. Сотаджиите не са спали изобщо, станали са луди, а и доста коли има разбити, така, че нормално. Пазете се от мъглите
бе ние си поспахме имахме само 2 аларми![]()
Питай си колегите от СОТ 161, един приятел каза, че на 4тата аларма от районното казали, ако някой има възражения, елате на място в районното, повече не пращаме патрули
при нас оная ве4ер още на първа аларма и трима пешаци преди нас там

Re: Открадната кола...
SKISA написа:Ако някой мерне една синьозелена баничарка Ситроен-Берлинго , с остъкляване,номера е С3479ХВ / ако е още с тоя номер де/ отзад на 5тата врата има на стъклото лепенка : "СКИСА-БМВ" ..... нека пише ,че малко ни я откраднаха нощеска и ако я мернете пишете къде,случайно...нали! То едва ли има някакъв шанс ,ма съм длъжен да пробвам...!открадната е от кв.Гоце Делчев до Каблешков до Лукойл....! Берлингото е с новите фарове -модел 2004г.
Мерси,колеги...
Според мен вече е готова за Симеон!
Съжалявам колегата!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
хубаво е така като краднат кола с КАСКО да казвате каде е имала КАСКО за да знаем в бъдеще ...уж си помагаме 

- Гост
-
казвам: Алианц България с маркировка Алфа-Секюрити.....квото и да означава това!
според мен няма никакво значение къде е застрахована колата-тва са некакви имагинерни ,квартални заблуди ,че щом е еди къде си.....нали!!! ми не е!! щото ако им требва точно такава ше я гепат ,та ако ще и в космоса да е застрахована....
според мен няма никакво значение къде е застрахована колата-тва са некакви имагинерни ,квартални заблуди ,че щом е еди къде си.....нали!!! ми не е!! щото ако им требва точно такава ше я гепат ,та ако ще и в космоса да е застрахована....
мислиш ли че има вече значение??то никога не е имало...2000 година един приятел беше купил Е34 ...направил каско ,една година две години и го отебал...и аз като я купих нямах каско...никога не са ми я барали ама я паркирвах покрай патрулките и служебните и цивилни коли на второто районно тук в пловдив..даже и пропуск си имах
хммм..то може и затова 

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2