Открадната кола...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Открадната кола...

Мнение от Гост » 23 Ное 2007, 15:48

Ако някой мерне една синьозелена баничарка Ситроен-Берлинго , с остъкляване,номера е С3479ХВ / ако е още с тоя номер де/ отзад на 5тата врата има на стъклото лепенка : "СКИСА-БМВ" ..... нека пише ,че малко ни я откраднаха нощеска и ако я мернете пишете къде,случайно...нали! То едва ли има някакъв шанс ,ма съм длъжен да пробвам...!открадната е от кв.Гоце Делчев до Каблешков до Лукойл....! Берлингото е с новите фарове -модел 2004г.
Мерси,колеги...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 23 Ное 2007, 16:20

кажи че на кола 2004 не си направил каско ? :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Ное 2007, 16:25

BMW-E39 написа:кажи че на кола 2004 не си направил каско ? :mhihi:

не казвам...! има си каско!
ма вътре ми артисаха накладки/предни и задни/ за джипката и нокия -за вграждане от Е39....!
не че ше ги намера ако намера колата,ма....! ......ме е яд! бих се отбил на някой ако някой ме светне ,че кара зад колата на някое кръстовище в софия....

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 23 Ное 2007, 16:50

Таа нощ бая са върлували заради мъглата, това им е помогнало много. Сотаджиите не са спали изобщо, станали са луди, а и доста коли има разбити, така, че нормално. Пазете се от мъглите :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 23 Ное 2007, 16:53

sonny написа:Таа нощ бая са върлували заради мъглата, това им е помогнало много. Сотаджиите не са спали изобщо, станали са луди, а и доста коли има разбити, така, че нормално. Пазете се от мъглите :confused:
Егати мръсната сган :evil: :bang:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 23 Ное 2007, 16:56

И аз чух за доста откраднати коли в София по време на тая мъгла. Освен да спиме по колите си, друго решение на въпроса не знам дали има.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 23 Ное 2007, 17:40

sonny написа:Таа нощ бая са върлували заради мъглата, това им е помогнало много. Сотаджиите не са спали изобщо, станали са луди, а и доста коли има разбити, така, че нормално. Пазете се от мъглите :confused:

бе ние си поспахме имахме само 2 аларми :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 23 Ное 2007, 17:50

Колега съчувствам ти за станалото

Но всъщост някой сеща ли се, че няма квалификация "кражба" на МПС, има "противозаконно отнемане" със съответните мижави санкции (ако въобще някой се занимава да ги търси "противозаконно отнетите" МПС-та.
Това е така от 50-60-те години (тогава видите ли, колата била лукс) и се сетете след като се промениха сума ти и закони, някои по-няколко пъти и след като излязоха и нови закони за какво ли не, кой има сметка да не се променя и закона и предвидените по него наказания.

Иначе сме Европейци от всякъде :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Re: ...

Мнение от sonny » 23 Ное 2007, 17:53

bavareca_86 написа:

Питай си колегите от СОТ 161, един приятел каза, че на 4тата аларма от районното казали, ако някой има възражения, елате на място в районното, повече не пращаме патрули :shock:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Re: ...

Мнение от bavareca_86 » 23 Ное 2007, 18:01

sonny написа:
bavareca_86 написа:

Питай си колегите от СОТ 161, един приятел каза, че на 4тата аларма от районното казали, ако някой има възражения, елате на място в районното, повече не пращаме патрули :shock:

при нас оная ве4ер още на първа аларма и трима пешаци преди нас там :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Re: Открадната кола...

Мнение от bobi_maxo » 23 Ное 2007, 18:04

SKISA написа:Ако някой мерне една синьозелена баничарка Ситроен-Берлинго , с остъкляване,номера е С3479ХВ / ако е още с тоя номер де/ отзад на 5тата врата има на стъклото лепенка : "СКИСА-БМВ" ..... нека пише ,че малко ни я откраднаха нощеска и ако я мернете пишете къде,случайно...нали! То едва ли има някакъв шанс ,ма съм длъжен да пробвам...!открадната е от кв.Гоце Делчев до Каблешков до Лукойл....! Берлингото е с новите фарове -модел 2004г.
Мерси,колеги...

Според мен вече е готова за Симеон!
Съжалявам колегата!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Ное 2007, 19:37

бе колицата беше новичка-2004та ,ма квото -тва! те накладките си им беха направо у кутиите и ше си ги шитнат на истинската цена...!
кво да се прави...! са па за една кола нема да спя в нея цела нощ ,та кво ще да е...! ако се намери-добре,ако не-здраве!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 23 Ное 2007, 19:53

хубаво е така като краднат кола с КАСКО да казвате каде е имала КАСКО за да знаем в бъдеще ...уж си помагаме :confused:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Ное 2007, 20:21

казвам: Алианц България с маркировка Алфа-Секюрити.....квото и да означава това!
според мен няма никакво значение къде е застрахована колата-тва са некакви имагинерни ,квартални заблуди ,че щом е еди къде си.....нали!!! ми не е!! щото ако им требва точно такава ше я гепат ,та ако ще и в космоса да е застрахована....

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 23 Ное 2007, 20:37

мислиш ли че има вече значение??то никога не е имало...2000 година един приятел беше купил Е34 ...направил каско ,една година две години и го отебал...и аз като я купих нямах каско...никога не са ми я барали ама я паркирвах покрай патрулките и служебните и цивилни коли на второто районно тук в пловдив..даже и пропуск си имах :mhihi: :mhihi: хммм..то може и затова :lol:

Следваща

Назад към Извън Темата