Има ли БМВ с V6 мотор?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Dimitar написа:Съгласен съм, но в The Best има и много други неща. Там са най-добрите теми от всички форуми. Мисълта ми беше, това да е отделна секция, подредена, класифицирана, с лесна за намиране информация и т.н.
Работи се по въпроса ама няма време

Ти изобщо имаш ли си на идея какъв обем от информация трябва да се обработи,преведе, класифицира и поднесе по подходящ начин????

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
rado_rf написа:Ти изобщо имаш ли си на идея какъв обем от информация трябва да се обработи,преведе, класифицира и поднесе по подходящ начин????

- Resurrector
- Потребител
-
Това, че е тъпо да сложиш V6 на задно е изказване пред, което в момента съм застинал в недоумение! Чак не ми идва аналогична глупост, за да го изкоментирам ...
По-полека с агресията. Понеже скоростната кутия е по-малка (диференциала е отзад), в коша има повече място. За тва ми се струва резонно да се използва допълнителното пространство.
И още веднъж - карайте я по-спокойно. Никой не знае всичко и най-добрата кола е собствената.
Я вышел им наперерез!
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
Аз тука попрочетох нещо, на руски е и не разбирам много, може и да не е съвсем темата ама BMW разработвали V6 мотори за Rover. 

- batDancho
- младши ентусиаст
-
Преди време пуснах подобна тема във форума, понеже едни пичове ми твърдяха, че си купили 520 V6. накрая се оказа, че БМВ V6 двигател не е имало и няма - не знам дали ще има, за да кажа - няма и да има.
Това е - разгледай темите назад.
Това е - разгледай темите назад.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2