Има ли БМВ с V6 мотор?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 17 Апр 2004, 18:59

Dimitar написа:Съгласен съм, но в The Best има и много други неща. Там са най-добрите теми от всички форуми. Мисълта ми беше, това да е отделна секция, подредена, класифицирана, с лесна за намиране информация и т.н.

Работи се по въпроса ама няма време :roll:
Ти изобщо имаш ли си на идея какъв обем от информация трябва да се обработи,преведе, класифицира и поднесе по подходящ начин???? :?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 17 Апр 2004, 20:04

rado_rf написа:Ти изобщо имаш ли си на идея какъв обем от информация трябва да се обработи,преведе, класифицира и поднесе по подходящ начин???? :?

:?: :!: :?: Нещо немога да разбера целта на това изречение. Плашиш ли ни, себе си ли плашиш, или какво? Сигурно е много трудно и сложно ако сте се захванали двама човека. А може да стане много по-лесно, хората са го измислили много отдавна - казва се "разделение на труда" :) . След като се определи дизайна на страниците и принципно какво трябва да съдържат, след това отделните теми и задачи могат да се разхвърлят на доста хора, които да събират и обработят инфото. След това всичко се преглежда, корегира се ако има нужда, сглобява се и ето ти го резултата готов. Като за начало може да се почне с историята на фирмата и инфо за различните модели и двигатели - мисля, че на първо време ще е достатъчно. Поне новите ентусиасти ще има къде да видят за какво става въпрос и форума няма да се пълни със постове като - "има ли V6 двигател в BMW-тата или няма ?". След това в зависимост от интереса могат да се добавят най-различни неща. Ами това е - номера е, че с повече хора (а мисля, че както се разбра има желаещи) задачата не изглежда чак толкова сложна :? .

Потребител
Аватар

Мнение от Resurrector » 17 Апр 2004, 21:33

Това, че е тъпо да сложиш V6 на задно е изказване пред, което в момента съм застинал в недоумение! Чак не ми идва аналогична глупост, за да го изкоментирам ...

По-полека с агресията. Понеже скоростната кутия е по-малка (диференциала е отзад), в коша има повече място. За тва ми се струва резонно да се използва допълнителното пространство.
И още веднъж - карайте я по-спокойно. Никой не знае всичко и най-добрата кола е собствената.
Я вышел им наперерез!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 17 Апр 2004, 22:43

Аз тука попрочетох нещо, на руски е и не разбирам много, може и да не е съвсем темата ама BMW разработвали V6 мотори за Rover. :roll:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Апр 2004, 7:06

Resurrector написа:Понеже скоростната кутия е по-малка (диференциала е отзад), в коша има повече място. За тва ми се струва резонно да се използва допълнителното пространство.

:dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от batDancho » 18 Апр 2004, 19:53

Преди време пуснах подобна тема във форума, понеже едни пичове ми твърдяха, че си купили 520 V6. накрая се оказа, че БМВ V6 двигател не е имало и няма - не знам дали ще има, за да кажа - няма и да има.

Това е - разгледай темите назад.

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 26 Апр 2004, 18:56

Ами по руските сайтове има доста инфо, ако искате аз мога да превеждам и да постваме :)
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум