Има ли бодибилдинг/пауърлифтинг маниаци тука?
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Моллов,
Честно казано нямам спомен да съм ви виждал... Ама помня нещо такова. Ако Лудия е писал из фитнес форума и нещо сте се коментирали, де да знам. Ти по едно време беше активен там. Иначе и снимка не помня да съм ти виждал
Затрудняваш ме
Как става това бре човек?
Даже и на хапчета. Те хапчетата да кажем са ясни в профи спорта.
Бегач на дълги разстояния да качи 30 кила мускул, че и да тренира силово и за маса! Стави имаш ли ???
Изумяваш ме!
Честно казано нямам спомен да съм ви виждал... Ама помня нещо такова. Ако Лудия е писал из фитнес форума и нещо сте се коментирали, де да знам. Ти по едно време беше активен там. Иначе и снимка не помня да съм ти виждал

тренирам 4 години 3 пъти седмично като редувам тренировките, през една.
мога да кажа че като почнах да тренирам бях 65-70 кг сега макс съм бил 95.
за сега тренирам като бегач на дълги разстояния да речем.
средно натоварване .
общо взето редувам като 2 месеца тренирам за сила 1 месец за маса.

Как става това бре човек?
Даже и на хапчета. Те хапчетата да кажем са ясни в профи спорта.
Бегач на дълги разстояния да качи 30 кила мускул, че и да тренира силово и за маса! Стави имаш ли ???
Изумяваш ме!
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
10г. тренировки с малко прекъсвания много недоспиване неправилно хранене и много претоварване резултата е следния:
крака -никакви
ръка - и тя я няма никаква едвам 45см
гръб огромен за тялото ми гърди горе доло 120 обиколка сега (била е и по голяма)
лежанка 160 -6 повторения
бицепс френско 90 -8 повторения
трицепс 80 8 повторения
мъртва тяга 240 - 2 повторения
скрепец 140 -8повторения
не съм взимал химикали дори и добавки от един месец взимам "Универсал анимал пак" (това са витамини минерали и аминокиселини някакви) да вляза в форма 4е съм се запустил напоследък
крака -никакви
ръка - и тя я няма никаква едвам 45см
гръб огромен за тялото ми гърди горе доло 120 обиколка сега (била е и по голяма)
лежанка 160 -6 повторения
бицепс френско 90 -8 повторения
трицепс 80 8 повторения
мъртва тяга 240 - 2 повторения
скрепец 140 -8повторения
не съм взимал химикали дори и добавки от един месец взимам "Универсал анимал пак" (това са витамини минерали и аминокиселини някакви) да вляза в форма 4е съм се запустил напоследък

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
8 години тренировки,прексавнаия пак почване,добавки без добавки,работа,тренировки вечер сутрин!
Аве ефект има нема да се лажем обаче да станем като моя саученик joro paveto не ми требва повече

Аве ефект има нема да се лажем обаче да станем като моя саученик joro paveto не ми требва повече

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
D3BEP написа:Моллов,
Честно казано нямам спомен да съм ви виждал... Ама помня нещо такова. Ако Лудия е писал из фитнес форума и нещо сте се коментирали, де да знам. Ти по едно време беше активен там. Иначе и снимка не помня да съм ти виждалЗатрудняваш ме
Еми не се сещам толкова вече да пиша в bbteam, загубих нещо навика... сещам се чат-пат и влизам.... а той пък... не знам да е влизал там... ма може и да греша

Zaho, кат за 10г с прекъсвания и без химия... може.... ма 160 лежанка за 6-ца.... без химия... с "уж" малка ръка и т.н. - интересно как става...

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
абе вие сте бах здравеняците...аз си тренирам ,ама резултат никакъв
....само че да си лек има и свойте предимства ....аре на картинг 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Zaho
-
-
Mollov написа:Zaho, кат за 10г с прекъсвания и без химия... може.... ма 160 лежанка за 6-ца.... без химия... с "уж" малка ръка и т.н. - интересно как става...Пък и бицепс с 90 кила.... т'ва колко чисто го изпълняваш?
Аз също незнам и ме е много яд! Сила качвам много лесно но маса никаква.
Сега мисля да намаля тежестите и повече поворения че според инструктора в фитнеса се претренирам и ефекта е обратния
- Mollov
- Мародератор
-
Ае не знам, ма или нещо яко ти е сбъркано в тренировките, или имаш ебаси ген-а... или пък изпълняваш неправилно упражненията и трупаш сила, ма не и мускул.... пробвай с по-леки тежести, но по-бавно изпълнение... сигура ще имаш по-добро напомпване... 

- Zaho
-
-
Mollov написа:Ае не знам, ма или нещо яко ти е сбъркано в тренировките, или имаш ебаси ген-а... или пък изпълняваш неправилно упражненията и трупаш сила, ма не и мускул.... пробвай с по-леки тежести, но по-бавно изпълнение... сигура ще имаш по-добро напомпване...
сега от месец съм спрял но това лято правих всичко с макс разтягане разни пуловери и такива упражнения и наистина има ефект но по скоро в формата не в масата

от работата нямам време за сериозна храна и с моя метаболизъм мисля това и е проблема по скоро не в тренировките а и с това недоспиване понякога като не съм спал 24 4аса и немога да вдигна 140 от лег

ех.. хайде и аз да се изложа..
вдигал съм цял живот общо взето.. кога по 10 пъти в седмицата, кога само кардио, кога както дойде.. никога не съм имал някаква тегловна или размерна цел - просто тренирам защото се чувствам добре.
183/80 кила съм в момента със 16% телесна мазнина. мога да си вдигна собственото легло на лежанка 20 пъти бавничко и чисто и да избягам една миля за 5:30... за 39-годишен не се оплаквам. никога не съм се химизирал защото просто както казах не съм имал някаква цел която да го е изисквала.
фитнеса никога не ми е бил самоцел защото винаги е имало някакви по-важни неща във живота ми...
младежите (и особено девойките) да му мислят със "новата" ужасна храна пълна със боклуци и застоялия начин на живот...
вдигал съм цял живот общо взето.. кога по 10 пъти в седмицата, кога само кардио, кога както дойде.. никога не съм имал някаква тегловна или размерна цел - просто тренирам защото се чувствам добре.
183/80 кила съм в момента със 16% телесна мазнина. мога да си вдигна собственото легло на лежанка 20 пъти бавничко и чисто и да избягам една миля за 5:30... за 39-годишен не се оплаквам. никога не съм се химизирал защото просто както казах не съм имал някаква цел която да го е изисквала.
фитнеса никога не ми е бил самоцел защото винаги е имало някакви по-важни неща във живота ми...
младежите (и особено девойките) да му мислят със "новата" ужасна храна пълна със боклуци и застоялия начин на живот...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
e
Занимавам се от 10 г., като половината от тях като инструктор.
В момента се опитвам да променя тялото си което не е променяно нищо от 3-4 години, т.е. подържам една и съща форма. Опитвам се да хапвам повечко и да вдигам повечко без никакво кардио, за това съм си и леко мазничък.
Имам 2 операции от херния(на различни места), но това не ме отказва!
Лег до 130, клек на Смит машина до 160, тяга 170, това са само единички и не ги правя винаги, само 1-2 пъти в годината само за тест.
Мерките от одавна не ги меря!
В момента се опитвам да променя тялото си което не е променяно нищо от 3-4 години, т.е. подържам една и съща форма. Опитвам се да хапвам повечко и да вдигам повечко без никакво кардио, за това съм си и леко мазничък.
Имам 2 операции от херния(на различни места), но това не ме отказва!
Лег до 130, клек на Смит машина до 160, тяга 170, това са само единички и не ги правя винаги, само 1-2 пъти в годината само за тест.
Мерките от одавна не ги меря!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
D3BEP написа:Варненската група на Моллов ги знаеме. Лудия ли беше другия елемент ? Те са тежката категория...
///peter, тебе те хванах още първите дни че изневеряваш на форума![]()
Недей да учиш младите на пирамидки
Ти очаквай скоро готвиме спецялен форум, но не за химия...само

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Zaho написа: ръка - и тя я няма никаква едвам 45см
Как така 45 ръка ти се вижда малка, а гръб 120 огромен

- Mollov
- Мародератор
-
Абе къв гръб 140 см бре..... кажи гръдна обиколка..... гръб....
ше ме скъсаш... иначе гръдна 140см вече си е нещо... аз съм там някъде и - да, проблема с дрехите е малко кофти 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:D3BEP написа:Варненската група на Моллов ги знаеме. Лудия ли беше другия елемент ? Те са тежката категория...
///peter, тебе те хванах още първите дни че изневеряваш на форума![]()
Недей да учиш младите на пирамидки
Ти очаквай скоро готвиме спецялен форум, но не за химия...само
Кой вие бре

bum_bum, разлиакта е че ти вероятно си чист, в смисъл релефен. Или пък имаш тънък кокал. Захо каот го гледам, ръката му 45 но не е чиста. А ако изчисти, ще загуби повече каот процент от обколката на ръката, отколкото от обиколката на гърба. И пак идва горе долу на твоето дередже.
Захо, това 160 на лежанката... Чисто ли е?
До гърдите ли пускаш? Краката на земята?
Много е добре. Но е малко странно с 6 на 160 би трябвало да се бориш за единичка към 200, а пропорционалната ти тяга трябва да е към 300 за 1 повторение. Ти 300 няма да вдигнеш май. Много на гърдите ли наблягаш?
И как точно тренираш, почиваш и се храниш, з ада качиш маса? Имаш твърде добри постижения за да не можеш да качиш мускул.
И като с ипочнал, защо не правиш най - дорото: клека?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
6x160 ако прави чисто без чийт и без 6- тото да е с помощ би трябвало без помощ да бутне 190, 200 едва ли.
300 тяга си е много, но като го гледам с тая маса 230- 240 би трябвало да ги дръпне ако се позанимава. Аз на 78кг лично тегло правех 200 без проблем преди да си извадя 2 прешлена на гръбнака в началото на лятото
300 тяга си е много, но като го гледам с тая маса 230- 240 би трябвало да ги дръпне ако се позанимава. Аз на 78кг лично тегло правех 200 без проблем преди да си извадя 2 прешлена на гръбнака в началото на лятото