Има ли бодибилдинг/пауърлифтинг маниаци тука?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Тренирате ли?

Да, фитнес/поддържам фигурата си
34
30%
Да, бодибилдинг
14
12%
Да, силови тренировки
10
9%
Да, бойни спортове(посочете какви)
7
6%
Да, друго(посочете какво)
8
7%
Спорадично, неорганизирано или понякога, но с точно определена цел
12
11%
Не
28
25%

Общо гласове : 113
старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 21 Ное 2007, 16:11

Моллов,
Честно казано нямам спомен да съм ви виждал... Ама помня нещо такова. Ако Лудия е писал из фитнес форума и нещо сте се коментирали, де да знам. Ти по едно време беше активен там. Иначе и снимка не помня да съм ти виждал :) Затрудняваш ме :)

тренирам 4 години 3 пъти седмично като редувам тренировките, през една.
мога да кажа че като почнах да тренирам бях 65-70 кг сега макс съм бил 95.
за сега тренирам като бегач на дълги разстояния да речем.
средно натоварване .
общо взето редувам като 2 месеца тренирам за сила 1 месец за маса.

:shock: :shock: :shock:
Как става това бре човек?
Даже и на хапчета. Те хапчетата да кажем са ясни в профи спорта.
Бегач на дълги разстояния да качи 30 кила мускул, че и да тренира силово и за маса! Стави имаш ли ???
Изумяваш ме!

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 21 Ное 2007, 16:21

10г. тренировки с малко прекъсвания много недоспиване неправилно хранене и много претоварване резултата е следния:

крака -никакви
ръка - и тя я няма никаква едвам 45см
гръб огромен за тялото ми гърди горе доло 120 обиколка сега (била е и по голяма)

лежанка 160 -6 повторения
бицепс френско 90 -8 повторения
трицепс 80 8 повторения
мъртва тяга 240 - 2 повторения
скрепец 140 -8повторения

не съм взимал химикали дори и добавки от един месец взимам "Универсал анимал пак" (това са витамини минерали и аминокиселини някакви) да вляза в форма 4е съм се запустил напоследък :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 21 Ное 2007, 16:30

8 години тренировки,прексавнаия пак почване,добавки без добавки,работа,тренировки вечер сутрин!
Аве ефект има нема да се лажем обаче да станем като моя саученик joro paveto не ми требва повече :D :mhihi:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 21 Ное 2007, 16:42

D3BEP написа:Моллов,
Честно казано нямам спомен да съм ви виждал... Ама помня нещо такова. Ако Лудия е писал из фитнес форума и нещо сте се коментирали, де да знам. Ти по едно време беше активен там. Иначе и снимка не помня да съм ти виждал :) Затрудняваш ме :)

Еми не се сещам толкова вече да пиша в bbteam, загубих нещо навика... сещам се чат-пат и влизам.... а той пък... не знам да е влизал там... ма може и да греша :D А може и ти да грешиш и да е друг "Луд" :D

Zaho, кат за 10г с прекъсвания и без химия... може.... ма 160 лежанка за 6-ца.... без химия... с "уж" малка ръка и т.н. - интересно как става... :) Пък и бицепс с 90 кила.... т'ва колко чисто го изпълняваш? :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 21 Ное 2007, 16:50

абе вие сте бах здравеняците...аз си тренирам ,ама резултат никакъв :) ....само че да си лек има и свойте предимства ....аре на картинг :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Аватар

Мнение от Zaho » 21 Ное 2007, 17:01

Mollov написа:Zaho, кат за 10г с прекъсвания и без химия... може.... ма 160 лежанка за 6-ца.... без химия... с "уж" малка ръка и т.н. - интересно как става... :) Пък и бицепс с 90 кила.... т'ва колко чисто го изпълняваш? :)

Аз също незнам и ме е много яд! Сила качвам много лесно но маса никаква.
Сега мисля да намаля тежестите и повече поворения че според инструктора в фитнеса се претренирам и ефекта е обратния

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 21 Ное 2007, 17:04

Ае не знам, ма или нещо яко ти е сбъркано в тренировките, или имаш ебаси ген-а... или пък изпълняваш неправилно упражненията и трупаш сила, ма не и мускул.... пробвай с по-леки тежести, но по-бавно изпълнение... сигура ще имаш по-добро напомпване... ;)

Аватар

Мнение от Zaho » 21 Ное 2007, 17:09

Mollov написа:Ае не знам, ма или нещо яко ти е сбъркано в тренировките, или имаш ебаси ген-а... или пък изпълняваш неправилно упражненията и трупаш сила, ма не и мускул.... пробвай с по-леки тежести, но по-бавно изпълнение... сигура ще имаш по-добро напомпване... ;)

сега от месец съм спрял но това лято правих всичко с макс разтягане разни пуловери и такива упражнения и наистина има ефект но по скоро в формата не в масата :mhihi: но както казва един френд Фото ефекта е важен :mhihi: :mhihi: :mhihi:

от работата нямам време за сериозна храна и с моя метаболизъм мисля това и е проблема по скоро не в тренировките а и с това недоспиване понякога като не съм спал 24 4аса и немога да вдигна 140 от лег :uups:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 21 Ное 2007, 17:28

ех.. хайде и аз да се изложа..

вдигал съм цял живот общо взето.. кога по 10 пъти в седмицата, кога само кардио, кога както дойде.. никога не съм имал някаква тегловна или размерна цел - просто тренирам защото се чувствам добре.

183/80 кила съм в момента със 16% телесна мазнина. мога да си вдигна собственото легло на лежанка 20 пъти бавничко и чисто и да избягам една миля за 5:30... за 39-годишен не се оплаквам. никога не съм се химизирал защото просто както казах не съм имал някаква цел която да го е изисквала.

фитнеса никога не ми е бил самоцел защото винаги е имало някакви по-важни неща във живота ми...

младежите (и особено девойките) да му мислят със "новата" ужасна храна пълна със боклуци и застоялия начин на живот...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

e

Мнение от bobi_maxo » 21 Ное 2007, 17:35

Занимавам се от 10 г., като половината от тях като инструктор.
В момента се опитвам да променя тялото си което не е променяно нищо от 3-4 години, т.е. подържам една и съща форма. Опитвам се да хапвам повечко и да вдигам повечко без никакво кардио, за това съм си и леко мазничък.
Имам 2 операции от херния(на различни места), но това не ме отказва!
Лег до 130, клек на Смит машина до 160, тяга 170, това са само единички и не ги правя винаги, само 1-2 пъти в годината само за тест.
Мерките от одавна не ги меря!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Ное 2007, 17:36

D3BEP написа:Варненската група на Моллов ги знаеме. Лудия ли беше другия елемент ? Те са тежката категория...
///peter, тебе те хванах още първите дни че изневеряваш на форума :) :) Недей да учиш младите на пирамидки :mhihi:

Ти очаквай скоро готвиме спецялен форум, но не за химия...само :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Ное 2007, 18:11

Zaho написа: ръка - и тя я няма никаква едвам 45см
гръб огромен за тялото ми гърди горе доло 120 обиколка сега (била е и по голяма)

Как така 45 ръка ти се вижда малка, а гръб 120 огромен :shock: Моят е 120 и ми се струва, че съм като скакалец, а ръката ми може и 40 да няма :mhihi: Иначе в добрите времена 140 гръб съм стигал и немаше нормална дреха, дето да ми става. Сичките ми бяха тесни и дълги :mhihi:
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 21 Ное 2007, 18:25

Абе къв гръб 140 см бре..... кажи гръдна обиколка..... гръб.... :D :D ше ме скъсаш... иначе гръдна 140см вече си е нещо... аз съм там някъде и - да, проблема с дрехите е малко кофти :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 21 Ное 2007, 18:26

///peter написа:
D3BEP написа:Варненската група на Моллов ги знаеме. Лудия ли беше другия елемент ? Те са тежката категория...
///peter, тебе те хванах още първите дни че изневеряваш на форума :) :) Недей да учиш младите на пирамидки :mhihi:

Ти очаквай скоро готвиме спецялен форум, но не за химия...само :mhihi:

Кой вие бре :) Дай го насам да го видим :)

bum_bum, разлиакта е че ти вероятно си чист, в смисъл релефен. Или пък имаш тънък кокал. Захо каот го гледам, ръката му 45 но не е чиста. А ако изчисти, ще загуби повече каот процент от обколката на ръката, отколкото от обиколката на гърба. И пак идва горе долу на твоето дередже.

Захо, това 160 на лежанката... Чисто ли е?
До гърдите ли пускаш? Краката на земята?
Много е добре. Но е малко странно с 6 на 160 би трябвало да се бориш за единичка към 200, а пропорционалната ти тяга трябва да е към 300 за 1 повторение. Ти 300 няма да вдигнеш май. Много на гърдите ли наблягаш?

И как точно тренираш, почиваш и се храниш, з ада качиш маса? Имаш твърде добри постижения за да не можеш да качиш мускул.
И като с ипочнал, защо не правиш най - дорото: клека?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Ное 2007, 18:35

6x160 ако прави чисто без чийт и без 6- тото да е с помощ би трябвало без помощ да бутне 190, 200 едва ли.
300 тяга си е много, но като го гледам с тая маса 230- 240 би трябвало да ги дръпне ако се позанимава. Аз на 78кг лично тегло правех 200 без проблем преди да си извадя 2 прешлена на гръбнака в началото на лятото :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата