нужен ми е съвет за БМВ 320d (една детска мечта!)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
нужен ми е съвет за БМВ 320d (една детска мечта!)
здравейте първо, регистрирах се едва вчера, но чета форума още преди да си купя кола
по принцип от малък съм страшен фен на БМВ и винаги ми е било мечта да карам такава кола... и сега има изглед една детска мечта да се превърне в реалност
да започна от тук, още миналата година имах около 10 000 за кола (първата ми) но баща ми ме убеди че не е разумно да си взема БМВ за начало - все още неук шофьор като мен, аз исках само и единствено БМВ
естествено, но изпадна един голф 3 гти който в последствие взех (количката е добра 95 година, ама вече се отраках горе-долу като шофьор) нямам нито една глоба, поне не са ме хващали, нито инцидент
та сега съм намислил да продам голфчето след зимата и след като се върна от бригада в америка лятото (студент съм 2 курс между другото) да събера нужните около 17-18 хиляди с известна помощ и от баща ми естествено и да осъществя мечтата си - да имам поне веднъж една ХУБАВА КОЛА ( в нашето семйство все посредствени коли е имало в които съм се возил - лада, опел, фау-ве, рено... и моя голфчо в последно време)
та съм се спрял на нещо подобно
320d 136 коня (май беше)
заслужава ли си такава кола за млад човек като мен, или да търся купе бензинка - това са въпросите които ме вълнуват в последно време
въобще ще се радвам някой да изкаже мнение (ако има такъв модел още по-добре), за разхода на гориво, поддръжката, возията и каквото и да е - четох много статии, но информацията от първа ръка е най-добра
извинявам се че стана много дълго, и се извинявам ако не съм улучил правилния раздел.
предварително благодаря и много поздрави!

да започна от тук, още миналата година имах около 10 000 за кола (първата ми) но баща ми ме убеди че не е разумно да си взема БМВ за начало - все още неук шофьор като мен, аз исках само и единствено БМВ

та сега съм намислил да продам голфчето след зимата и след като се върна от бригада в америка лятото (студент съм 2 курс между другото) да събера нужните около 17-18 хиляди с известна помощ и от баща ми естествено и да осъществя мечтата си - да имам поне веднъж една ХУБАВА КОЛА ( в нашето семйство все посредствени коли е имало в които съм се возил - лада, опел, фау-ве, рено... и моя голфчо в последно време)
та съм се спрял на нещо подобно
320d 136 коня (май беше)
заслужава ли си такава кола за млад човек като мен, или да търся купе бензинка - това са въпросите които ме вълнуват в последно време

въобще ще се радвам някой да изкаже мнение (ако има такъв модел още по-добре), за разхода на гориво, поддръжката, возията и каквото и да е - четох много статии, но информацията от първа ръка е най-добра

извинявам се че стана много дълго, и се извинявам ако не съм улучил правилния раздел.
предварително благодаря и много поздрави!
- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е60 М5
- Детайли за колата: 323-две порти
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Колега с теб си приличаме много. Отначало като взех книжка карах Голф 3. Тази година бях на бригада в Англия и като се върнах продадох Голфа и купих БМВ Е46 320 дизел, естествено с помощта на баща ми.
Взимаи БМВ, няма да съжаляваш.
Успех
Взимаи БМВ, няма да съжаляваш.
Успех
колата е невероятна. За куперто - може - по-младежко е. Но по-добре избирай по състояние, от колкото по модел! Бензинът харчи повече. Поддръжката на дизела пък е по-скъпа. Но пък по принцип не би трябвало да имаш проблеми, като цяло тия коли нямат кои знае какви проблеми. Аз съм с този мотор и като я карам сравнително леко и без почти да я ръчкам ми дава 7,5 - 8 в София.
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Цената не е по-малка
Но ако ще караш хора отзад верно моментът "стани да седна" не е много приятен. Бих ти препоръчал, след като си се насочил към 320d, моделите след фейслифта. Преди няколко дни карах такова и останах доста приятно изненадан. Направо моята бензинка взе да бледнее 

Realize..
Real eyes..
Real lies..
8 мнения
• Страница 1 от 1