Проблем със спирачките?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Проблем със спирачките?
Здравейте хора
Днес се разхождах малко до Перник и по пътя ми се появи странен проблем. Пнякога при натискане на спирачките се чува първо някакво стържене откъм предните колела ( не мога да локализирам точно мястото, защото се появява рядко ), а след това груб шум на метал в метал
След като слязох от колата, за да слушам какво става шума изчезна и през целия ми път обратно към София не се появи. Не знам какво става и се надявам да споделите някоя идейка
Не знам дали има общо, но все пак да спомена, че преди 2 месеца някъде отнесох един бордюр с предна дясна гума и оттогава имам леко виене там. Май беше някакъв лагер ( абе известен проблем ). Казвам го ако мога да ви насоча на някъде... Предварително благодаря за отговорите 

- Иво
- шПерко
-
- Иво
- шПерко
-
кат гледаш накладките и дисковете, не гледай само колко са дебели
аз имах много подобни симптоми, накладки имаше, ама бяха опечени, ако и усещаш пък по-различно спиране от преди, и ако ти се променя твърдостта на педала това говори за опечени накладки
лошото е че ако са опекани, най-вероятно трябва да се сменят и дисковете (освен ако не с близки до новите размери и могат да се престържат)

аз имах много подобни симптоми, накладки имаше, ама бяха опечени, ако и усещаш пък по-различно спиране от преди, и ако ти се променя твърдостта на педала това говори за опечени накладки

лошото е че ако са опекани, най-вероятно трябва да се сменят и дисковете (освен ако не с близки до новите размери и могат да се престържат)
<br>
br
br
- Иво
- шПерко
-
Благодаря на всички
Определено бяха накладките
Не е останало почти нищо от тях, а на места даже търка метал в метал да се е*а в безотговорника
Искам да искаша специално благодарности на viper-чо, асен хиксчо, атимирчо и лудия же ес ем-чо за помоща при закупуването на нови накладки
Доверих се на марката - PAGIT и след време може да ръсна някое впечатление. Днес смених задните, а утре идва ред и на предните, че не ми остана време
Благодаря и на всички, които ми помогнаха с мнения тук - във форума
Не е истина какъв въпрос направих за едни накладки
Peace 

10 мнения
• Страница 1 от 1