Стоп лента или една смешна история в КАТ
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
аз се чуда защо вообще си ходил след като лично не си се подписъл , че си получил писмото
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми
Има пари па нема гуми

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
!!Asen_X написа:Тия не са редовни. Откога са започнали за такова нещо да праскат актове?
В София катаджиите винаги ни пускат да си караме по-свободно, ама явно ще затягат мерките. Обаче пак.. тази лента винаги я настъпваме..
П.С. Ако пак ти се случи - кажи им, че си тръгнал да минаваш през кръстовището но в този момент е светнало жълто и не си искал да преминаваш на жълт или червен сигнал и затова си набил спирачките. Остави ги да разсъждават
Да, ама в закона пише, че при кръстовище трябва да се двииш със съобразена скора => не си се движил с такава и затова си настъпил линията

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
///peter написа:!!Asen_X написа:Тия не са редовни. Откога са започнали за такова нещо да праскат актове?
В София катаджиите винаги ни пускат да си караме по-свободно, ама явно ще затягат мерките. Обаче пак.. тази лента винаги я настъпваме..
П.С. Ако пак ти се случи - кажи им, че си тръгнал да минаваш през кръстовището но в този момент е светнало жълто и не си искал да преминаваш на жълт или червен сигнал и затова си набил спирачките. Остави ги да разсъждават
Да, ама в закона пише, че при кръстовище трябва да се двииш със съобразена скора => не си се движил с такава и затова си настъпил линията
А за това понятие ги разпъвам на кръст докато си изплюят и майчиното мляко, на последния му исках допалнителен лист за да пиша

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
гледайте предаването по БНТ "В акция"
или нещо такова май беше
кой знае, може да се засечете там на тюлювизора и след тва да се хвалите че са ви давали

или нещо такова май беше
кой знае, може да се засечете там на тюлювизора и след тва да се хвалите че са ви давали

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Абе то готино че ще станеш медийна звезда ама повода е кофти.Който иска да се обажда в КАТ за записвания - срещу 20 лева и някоя точка ставаш известен.
Мамо дават ме по телевизията! 

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Малко глупав въпрос ,ама какво стеше да стане ако не бях ходил в кат.
Само глобата от 100 лв. ли щях да платя ( така пишеше на писмото при неявяване ) или 100лв. + акт + точки.
Нека някой запознат ни открехне.
Само глобата от 100 лв. ли щях да платя ( така пишеше на писмото при неявяване ) или 100лв. + акт + точки.
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Малко глупав въпрос ,ама какво стеше да стане ако не бях ходил в кат.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Zapa написа:гледайте предаването по БНТ "В акция"![]()
![]()
![]()
или нещо такова май беше
Аз го следя със включено видео и готова касетка вътре

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Куките са се активизирали да се прават, че работят, като използват снимковия мтрял или пък, аджеба некой е решил да види тая система с камерите дали върши работа.
На новия собствени на старата ми кола са му пратили писамце от времето, когато колата беше моя. Нарушението е регистрирано в 7.51 сутринта когато съм отивал на работа ( за тези дето не знаят, сутрин си обличам костюма, вратовръзката, спарко ръкавичките и до центъра стигам само с вратите напред, тия филмчета с Клайв Оуен, рекламите на БМВ всъщност аз карам там...
та е обяснимо за ранния час) и ....та сигурно е някое тъмно оранжево или стоп линия като на колегата. направо се чудя да се смея ли да плача ли....тука за загинал човек в катастрофа 2 години се мотаят делата и не могат да се оправят но за стоп линия ще ти напишат акт.. поредната акция за измиване на ръчичките на мизерната полиция..... всеки ден все повече и повече почвам да ги ненавиждам тия лайнари...
На новия собствени на старата ми кола са му пратили писамце от времето, когато колата беше моя. Нарушението е регистрирано в 7.51 сутринта когато съм отивал на работа ( за тези дето не знаят, сутрин си обличам костюма, вратовръзката, спарко ръкавичките и до центъра стигам само с вратите напред, тия филмчета с Клайв Оуен, рекламите на БМВ всъщност аз карам там...

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
УУУУУУУ да им го........Колега,ти си голям престъпник....
Как можа да настъпиш лентата... 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
Burningparis написа:Куките са се активизирали да се прават, че работят, като използват снимковия мтрял или пък, аджеба некой е решил да види тая система с камерите дали върши работа.....
... и ....та сигурно е някое тъмно оранжево или стоп линия като на колегата. направо се чудя да се смея ли да плача ли....тука за загинал човек в катастрофа 2 години се мотаят делата и не могат да се оправят но за стоп линия ще ти напишат акт.. поредната акция за измиване на ръчичките на мизерната полиция..... всеки ден все повече и повече почвам да ги ненавиждам тия лайнари...
Напълно подкрепям твоето мнение, и мисля че е точно така!
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2