Стоп лента или една смешна история в КАТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 CI

Мнение от SpeeD_GT » 14 Ное 2007, 22:34

аз се чуда защо вообще си ходил след като лично не си се подписъл , че си получил писмото
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 14 Ное 2007, 22:36

:1: те почнаха и в самото осветително тяло на лампата да ги крият доколкото чувам. така че се пазете отвсякъде.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Ное 2007, 23:22

!!Asen_X написа:Тия не са редовни. Откога са започнали за такова нещо да праскат актове?
В София катаджиите винаги ни пускат да си караме по-свободно, ама явно ще затягат мерките. Обаче пак.. тази лента винаги я настъпваме..

П.С. Ако пак ти се случи - кажи им, че си тръгнал да минаваш през кръстовището но в този момент е светнало жълто и не си искал да преминаваш на жълт или червен сигнал и затова си набил спирачките. Остави ги да разсъждават :mhihi:

Да, ама в закона пише, че при кръстовище трябва да се двииш със съобразена скора => не си се движил с такава и затова си настъпил линията :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 15 Ное 2007, 8:47

///peter написа:
!!Asen_X написа:Тия не са редовни. Откога са започнали за такова нещо да праскат актове?
В София катаджиите винаги ни пускат да си караме по-свободно, ама явно ще затягат мерките. Обаче пак.. тази лента винаги я настъпваме..

П.С. Ако пак ти се случи - кажи им, че си тръгнал да минаваш през кръстовището но в този момент е светнало жълто и не си искал да преминаваш на жълт или червен сигнал и затова си набил спирачките. Остави ги да разсъждават :mhihi:

Да, ама в закона пише, че при кръстовище трябва да се двииш със съобразена скора => не си се движил с такава и затова си настъпил линията :mhihi:

А за това понятие ги разпъвам на кръст докато си изплюят и майчиното мляко, на последния му исках допалнителен лист за да пиша :) И тоя се оказа че имал... После в КАТ пак го писах но т'ва вече друга тема :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 15 Ное 2007, 12:58

гледайте предаването по БНТ "В акция" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
или нещо такова май беше
кой знае, може да се засечете там на тюлювизора и след тва да се хвалите че са ви давали 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 15 Ное 2007, 13:17

Абе то готино че ще станеш медийна звезда ама повода е кофти.Който иска да се обажда в КАТ за записвания - срещу 20 лева и някоя точка ставаш известен. :mhihi: Мамо дават ме по телевизията! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 15 Ное 2007, 14:32

Малко глупав въпрос ,ама какво стеше да стане ако не бях ходил в кат.
Само глобата от 100 лв. ли щях да платя ( така пишеше на писмото при неявяване ) или 100лв. + акт + точки.
Нека някой запознат ни открехне.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 15 Ное 2007, 14:32

Малко глупав въпрос ,ама какво стеше да стане ако не бях ходил в кат.
Само глобата от 100 лв. ли щях да платя ( така пишеше на писмото при неявяване ) или 100лв. + акт + точки.
Нека някой запознат ни открехне.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Ное 2007, 14:36

Zapa написа:гледайте предаването по БНТ "В акция" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
или нещо такова май беше
кой знае, може да се засечете там на тюлювизора и след тва да се хвалите че са ви давали 8)

Аз го следя със включено видео и готова касетка вътре :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 23 Ное 2007, 13:52

Куките са се активизирали да се прават, че работят, като използват снимковия мтрял или пък, аджеба некой е решил да види тая система с камерите дали върши работа.
На новия собствени на старата ми кола са му пратили писамце от времето, когато колата беше моя. Нарушението е регистрирано в 7.51 сутринта когато съм отивал на работа ( за тези дето не знаят, сутрин си обличам костюма, вратовръзката, спарко ръкавичките и до центъра стигам само с вратите напред, тия филмчета с Клайв Оуен, рекламите на БМВ всъщност аз карам там... :mhihi: та е обяснимо за ранния час) и ....та сигурно е някое тъмно оранжево или стоп линия като на колегата. направо се чудя да се смея ли да плача ли....тука за загинал човек в катастрофа 2 години се мотаят делата и не могат да се оправят но за стоп линия ще ти напишат акт.. поредната акция за измиване на ръчичките на мизерната полиция..... всеки ден все повече и повече почвам да ги ненавиждам тия лайнари...

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 23 Ное 2007, 14:15

УУУУУУУ да им го........Колега,ти си голям престъпник.... :mhihi: Как можа да настъпиш лентата... :mhihi:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 23 Ное 2007, 15:21

Burningparis написа:Куките са се активизирали да се прават, че работят, като използват снимковия мтрял или пък, аджеба некой е решил да види тая система с камерите дали върши работа.....

... и ....та сигурно е някое тъмно оранжево или стоп линия като на колегата. направо се чудя да се смея ли да плача ли....тука за загинал човек в катастрофа 2 години се мотаят делата и не могат да се оправят но за стоп линия ще ти напишат акт.. поредната акция за измиване на ръчичките на мизерната полиция..... всеки ден все повече и повече почвам да ги ненавиждам тия лайнари...

Напълно подкрепям твоето мнение, и мисля че е точно така!

Предишна

Назад към Извън Темата