АКТ какво да очаквам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 08 Ное 2007, 4:34

Е че то 150 коня не са нищо особено, но това е друга тема и ще го отвееме на спор а не ми се занимава ;)
Виж за мотор 150 коня са найстина, найстина доста :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 08 Ное 2007, 14:49

колега пуснах му 50 лева в колата на пода и тои ми вика изчакаи в колата отивам аз и тои се враща след 3 4 мин и ми дава акта с 50 лева а аз си помислих че ще ми донесе талона и книжката ма уви

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 09 Ное 2007, 3:44

_BoBI_ написа:Е че то 150 коня не са нищо особено, но това е друга тема и ще го отвееме на спор а не ми се занимава ;)
Виж за мотор 150 коня са найстина, найстина доста :mhihi:

не че нещо ама не разваляй на детето илюзията че има бръза кола и на друго да не си го казал тфа че нема да ти се лепят пичките :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 09 Ное 2007, 3:47

bam-bam написа:...

Освен да ти ръся храна с черпака друго не правя...в илюзии не живея,не мисля че карам самолет...знам си способностите на колата,но знам и факта,че се чудиш как по-тактично да си драскаш постовете та да дразниш целия форум... :winky: Неслучайно имаше период,в който само четеше форума Уимончо...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 09 Ное 2007, 4:19

///MapTo написа:
bam-bam написа:...

Освен да ти ръся храна с черпака друго не правя...в илюзии не живея,не мисля че карам самолет...знам си способностите на колата,но знам и факта,че се чудиш как по-тактично да си драскаш постовете та да дразниш целия форум... :winky: Неслучайно имаше период,в който само четеше форума Уимончо...

ръси ръси тревата треа да расте :mhihi:
само да не я орежем наесен :winky:
а какво сам имал ти само може да мечтаеш щот за да имаш не треа да си мишок и да си трайкаш и да кимаш само с глава кои кфото и да ти каже ;)
само че то не треа само да ти се иска ами и да ти стиска

п.п. иначе само да те светна ако е имало период когато съм чел САМО е било по моя воля а не че некои е могъл да ме спре Храстчо но тфа е друга тема и теб не те засегат живота на подземните мравки .. караи си самолета и си свиркай .. и да сипваш само ОМВ 100 ;)
Изображение

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 09 Ное 2007, 13:41

Продължете малката си дискусия на ЛС, мейл или наживо, но не и в тази тема (или в която
и да е друга)!
Изображение
Driver's Racing Team

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 09 Ное 2007, 14:16

GTS написа:на мене за превишена скорост ми сложиха глоба+точки, но май вече смениха тоя закон.
като те хванат най-добре оставяш 5-10 лв и си продължаваш по живо по здраво :lol:

абе ти поболя ли се, колело ли караш или само пеша ходиш незнам, ама за 60км/ч+ над ограничението турдно ще минеш и с 50 да не кажа и със 100 кинта, предвид 100+ глоба - може би и до 500 (?), 16 точки и книжката за еди-колко си месеца - над 3 гаранция.

линк http://www.kat.mvr.bg/

другото - на магистрала имам акт за 144 км/ч, радара беше настроен за над 139 - пълни тъпанари м/у другото. Така че твърдението за над 20 км/ч отгоре пак не е вярно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 10 Ное 2007, 0:09

t0sh написа:
GTS написа:на мене за превишена скорост ми сложиха глоба+точки, но май вече смениха тоя закон.
като те хванат най-добре оставяш 5-10 лв и си продължаваш по живо по здраво :lol:

абе ти поболя ли се, колело ли караш или само пеша ходиш незнам, ама за 60км/ч+ над ограничението турдно ще минеш и с 50 да не кажа и със 100 кинта, предвид 100+ глоба - може би и до 500 (?), 16 точки и книжката за еди-колко си месеца - над 3 гаранция.

другото - на магистрала имам акт за 144 км/ч, радара беше настроен за над 139 - пълни тъпанари м/у другото. Така че твърдението за над 20 км/ч отгоре пак не е вярно.

колега можеби е вярно .. на магистралата колко е ограничението 150 ли :)
мен са ме спирали в населено место където е 50 те беха на 65 аз карах с 70+ и ми се размина де така че винаги го правят малко над за да може директно акт да ти треснат че с фишчета не им се занимава можеби ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Ное 2007, 0:11

очаквай новите епизоди на "КАТ и града" в който има яко сеск, ама с града :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 10 Ное 2007, 0:33

И аз имам 1 бърз въпрос. Защо им спря? Ако са някъде в засада или нещо такова само им махам за здрасти и продължавам.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 10 Ное 2007, 1:28

M3CSL написа:....

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последния път на аварийното летище след Пловдив посока Стара Загора и аз така направих...гонехме се с новото ауди тт,бързах за карандила и изведнъж аудито отиде в средна лента и аз сам срещу полийз мен-а със 170 :lol: директно си го подминах и продължих играта с аудито...уж тръгна да прибира радара и да се мята да ме гони,ма нали се сещаш кога.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 14 Ное 2007, 0:25

оттарвал си се

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 14 Ное 2007, 3:58

bam-bam написа:
t0sh написа:

колега можеби е вярно .. на магистралата колко е ограничението 150 ли :)
мен са ме спирали в населено место където е 50 те беха на 65 аз карах с 70+ и ми се размина де така че винаги го правят малко над за да може директно акт да ти треснат че с фишчета не им се занимава можеби ;)

едно е в населено място с 20+, друго е на магистралата с 14км/ч отгоре където бях сигурно най-бавния след ладите

във всяка бяла държава 10% над ограничението са скоростите за които не се гледа сериозно, а не фиксирани.

другото което е за 11-20 км/ч над ограничението има само глоба (30 кинта), но тъпанарите нямали още 'новите бланки' и затова ми взимат талона - как да не са тъпанари. и не можело без бланка. Е мой ли е проблема, след като по закон мога да плащам веднага а не да ме разкарват за талон после?!?!?! отделно радара нямаше стикер, отделно не можеха да докажат че са ме засекли мен след като излетяхме 10+ автомобила от завоя - отделно нямат право да седят на завой, отделно не могат да докажат че не са засекли друг преди 1 минута и т.н.

както и да е, като цяло днес си дръпнах билетче в 10:30 - изписа '242 чакащи преди вас' - аз съм В358 на таблото В116 - викам си ебал съм им майката, ходих изджитках 3 часов снукър и се върнах баш навреме за късмет - 3 номера преди моя. Та горе-долу 200+ човека за 3.5 часа. ма гледам имаше се продаваха билетчета, там вече и бизнес въртят от това.
Както и да е получаваш актовете, ама всички които имаш неплатени - печатат ти ги на бележка един под друг, красота. Плащаш яко на гишето на банката и ти дават талона без номерче като им дадеш бележката за платена сума - а моята беше прилична :confused:
бах ги поне съм си с 39 точки ;)

Предишна

Назад към Извън Темата