АКТ какво да очаквам
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Е че то 150 коня не са нищо особено, но това е друга тема и ще го отвееме на спор а не ми се занимава
Виж за мотор 150 коня са найстина, найстина доста

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
колега пуснах му 50 лева в колата на пода и тои ми вика изчакаи в колата отивам аз и тои се враща след 3 4 мин и ми дава акта с 50 лева а аз си помислих че ще ми донесе талона и книжката ма уви
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
_BoBI_ написа:Е че то 150 коня не са нищо особено, но това е друга тема и ще го отвееме на спор а не ми се занимава![]()
не че нещо ама не разваляй на детето илюзията че има бръза кола и на друго да не си го казал тфа че нема да ти се лепят пичките

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
bam-bam написа:...
Освен да ти ръся храна с черпака друго не правя...в илюзии не живея,не мисля че карам самолет...знам си способностите на колата,но знам и факта,че се чудиш как по-тактично да си драскаш постовете та да дразниш целия форум...

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:bam-bam написа:...
Освен да ти ръся храна с черпака друго не правя...в илюзии не живея,не мисля че карам самолет...знам си способностите на колата,но знам и факта,че се чудиш как по-тактично да си драскаш постовете та да дразниш целия форум...Неслучайно имаше период,в който само четеше форума Уимончо...
ръси ръси тревата треа да расте

само да не я орежем наесен

а какво сам имал ти само може да мечтаеш щот за да имаш не треа да си мишок и да си трайкаш и да кимаш само с глава кои кфото и да ти каже

само че то не треа само да ти се иска ами и да ти стиска
п.п. иначе само да те светна ако е имало период когато съм чел САМО е било по моя воля а не че некои е могъл да ме спре Храстчо но тфа е друга тема и теб не те засегат живота на подземните мравки .. караи си самолета и си свиркай .. и да сипваш само ОМВ 100

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
GTS написа:на мене за превишена скорост ми сложиха глоба+точки, но май вече смениха тоя закон.
като те хванат най-добре оставяш 5-10 лв и си продължаваш по живо по здраво
абе ти поболя ли се, колело ли караш или само пеша ходиш незнам, ама за 60км/ч+ над ограничението турдно ще минеш и с 50 да не кажа и със 100 кинта, предвид 100+ глоба - може би и до 500 (?), 16 точки и книжката за еди-колко си месеца - над 3 гаранция.
линк http://www.kat.mvr.bg/
другото - на магистрала имам акт за 144 км/ч, радара беше настроен за над 139 - пълни тъпанари м/у другото. Така че твърдението за над 20 км/ч отгоре пак не е вярно.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
t0sh написа:GTS написа:на мене за превишена скорост ми сложиха глоба+точки, но май вече смениха тоя закон.
абе ти поболя ли се, колело ли караш или само пеша ходиш незнам, ама за 60км/ч+ над ограничението турдно ще минеш и с 50 да не кажа и със 100 кинта, предвид 100+ глоба - може би и до 500 (?), 16 точки и книжката за еди-колко си месеца - над 3 гаранция.
другото - на магистрала имам акт за 144 км/ч, радара беше настроен за над 139 - пълни тъпанари м/у другото. Така че твърдението за над 20 км/ч отгоре пак не е вярно.
колега можеби е вярно .. на магистралата колко е ограничението 150 ли

мен са ме спирали в населено место където е 50 те беха на 65 аз карах с 70+ и ми се размина де така че винаги го правят малко над за да може директно акт да ти треснат че с фишчета не им се занимава можеби

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
M3CSL написа:....

Последния път на аварийното летище след Пловдив посока Стара Загора и аз така направих...гонехме се с новото ауди тт,бързах за карандила и изведнъж аудито отиде в средна лента и аз сам срещу полийз мен-а със 170

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
bam-bam написа:t0sh написа:GTS написа:на мене за превишена скорост ми сложиха глоба+точки, но май вече смениха тоя закон.
колега можеби е вярно .. на магистралата колко е ограничението 150 ли
мен са ме спирали в населено место където е 50 те беха на 65 аз карах с 70+ и ми се размина де така че винаги го правят малко над за да може директно акт да ти треснат че с фишчета не им се занимава можеби
едно е в населено място с 20+, друго е на магистралата с 14км/ч отгоре където бях сигурно най-бавния след ладите
във всяка бяла държава 10% над ограничението са скоростите за които не се гледа сериозно, а не фиксирани.
другото което е за 11-20 км/ч над ограничението има само глоба (30 кинта), но тъпанарите нямали още 'новите бланки' и затова ми взимат талона - как да не са тъпанари. и не можело без бланка. Е мой ли е проблема, след като по закон мога да плащам веднага а не да ме разкарват за талон после?!?!?! отделно радара нямаше стикер, отделно не можеха да докажат че са ме засекли мен след като излетяхме 10+ автомобила от завоя - отделно нямат право да седят на завой, отделно не могат да докажат че не са засекли друг преди 1 минута и т.н.
както и да е, като цяло днес си дръпнах билетче в 10:30 - изписа '242 чакащи преди вас' - аз съм В358 на таблото В116 - викам си ебал съм им майката, ходих изджитках 3 часов снукър и се върнах баш навреме за късмет - 3 номера преди моя. Та горе-долу 200+ човека за 3.5 часа. ма гледам имаше се продаваха билетчета, там вече и бизнес въртят от това.
Както и да е получаваш актовете, ама всички които имаш неплатени - печатат ти ги на бележка един под друг, красота. Плащаш яко на гишето на банката и ти дават талона без номерче като им дадеш бележката за платена сума - а моята беше прилична

бах ги поне съм си с 39 точки

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2