Вече имам BMW 525tds :) СНИМКИ
Модератор: Технически модератори
61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Вече имам BMW 525tds :) СНИМКИ
Здравейте Колеги, след дълго мислене какво да избера M50 ili M51 и следейки безбройните мнения, днес станах собственик на 525TDS, 95г.
Почти бях решил да се спирам на 520i, тай като доста време не откривах читаво TDS, и ето че преди няколко дни срещнах това:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
Веднага щом я видях, направо се прехластнах по нея.
Изключително запазена и гледана, реших "Това е!", но все пак исках да чуя и компетентното мнение на един познат, който е спец по БМВ-тата.
След неговото позитивно мнение, просто нищо не беше в състояние да ме спре
И ето днес съм новият собственик на TDS-ката на Metallium. Много му Благодаря и се надявам Бима много да ме слуша.
Поздрави на всички
И да ме включвата вече в сбирките
ЕТО И СНИМКИ
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194105&photo=2
Почти бях решил да се спирам на 520i, тай като доста време не откривах читаво TDS, и ето че преди няколко дни срещнах това:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
Веднага щом я видях, направо се прехластнах по нея.

След неговото позитивно мнение, просто нищо не беше в състояние да ме спре

И ето днес съм новият собственик на TDS-ката на Metallium. Много му Благодаря и се надявам Бима много да ме слуша.
Поздрави на всички

И да ме включвата вече в сбирките

ЕТО И СНИМКИ

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194105&photo=2
Последна промяна exigo на 20 Ное 2007, 16:40, променена общо 3 пъти
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Честито колега.Сигурен съм ,че си взел хубава кола-не си се циганил да вземеш дизел за 3000лв. и после да се чудиш защо не ще да върви.Сега ако искаш и да копаеш асфалта и да ти дишат пушека
,погледни малко темите за някои регулировки. 

zvetiko написа:Честито колега.Сигурен съм ,че си взел хубава кола-не си се циганил да вземеш дизел за 3000лв. и после да се чудиш защо не ще да върви.Сега ако искаш и да копаеш асфалта и да ти дишат пушека,погледни малко темите за някои регулировки.
Много Благодаря! Аз със копането приключих когато продадох голфа, сега вече мисля да се возя комфортно

- bmwfena
- БМВманиачения
-
аа ти си билот Филибеgenchovw написа:zvetiko написа:Честито колега.Сигурен съм ,че си взел хубава кола-не си се циганил да вземеш дизел за 3000лв. и после да се чудиш защо не ще да върви.Сега ако искаш и да копаеш асфалта и да ти дишат пушека,погледни малко темите за някои регулировки.
Много Благодаря! Аз със копането приключих когато продадох голфа, сега вече мисля да се возя комфортно

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
genchovw написа:zvetiko написа:Честито колега.Сигурен съм ,че си взел хубава кола-не си се циганил да вземеш дизел за 3000лв. и после да се чудиш защо не ще да върви.Сега ако искаш и да копаеш асфалта и да ти дишат пушека,погледни малко темите за някои регулировки.
С тази кола може да ги имаш и двете.Ако някога поискаш да си припомниш славните голфаджийски времена....

zvetiko написа:genchovw написа:zvetiko написа:Честито колега.Сигурен съм ,че си взел хубава кола-не си се циганил да вземеш дизел за 3000лв. и после да се чудиш защо не ще да върви.Сега ако искаш и да копаеш асфалта и да ти дишат пушека,погледни малко темите за някои регулировки.
С тази кола може да ги имаш и двете.Ако някога поискаш да си припомниш славните голфаджийски времена....
Голфа не е кола, ходиш,мислиш, правиш така че да върви, а след некоя гонка с умряло E34 после една седмица киха в сервиза.

А за разхода на гориво да не говоря

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Честито колега, много да те радва, а като спре едно Е60
Хей приятелю, виж се колко мнения си натрупал с твоя бензинов звяр, само не казвай че са във връзка с опраянето на някой тдс !
Виж моите колко са малко, а от колко време съм регнат и карам дизел къ`в е извода дизела веднъж вкаран в кондиция..... и `почваш да четеш Основен форум, Извън темата и други леки неангажиращи четива т.н.
Пък да не давам за пример по фрапиращи случай като Жорката Пенчев който ги е докарал до почти 5к
и други подобни колеги
ПС Това беше за разведряване на обстановката!

bmwfena написа:карай го и го пази и дано той да те слуша
Хей приятелю, виж се колко мнения си натрупал с твоя бензинов звяр, само не казвай че са във връзка с опраянето на някой тдс !

Пък да не давам за пример по фрапиращи случай като Жорката Пенчев който ги е докарал до почти 5к
и други подобни колеги

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Абе вие като алфаджиите, никога няма да си признаете
само виж ко става във форума, инвазия на нафтата 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
genchovw написа:Утре мисля да проверя дали има шпер, ако някои знае моля да споделиДнес се опитвах да разбера от VIN-аа ама не успях.
Вдигаш двете задни гуми и въртиш на ръка едната-ако другата се завърти в същата посока е шпер.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
тия мнения са натрупани от дрругаде....явно не си много много в форумаTod написа:Честито колега, много да те радва, а като спре едно Е60
bmwfena написа:карай го и го пази и дано той да те слуша
Хей приятелю, виж се колко мнения си натрупал с твоя бензинов звяр, само не казвай че са във връзка с опраянето на някой тдс !Виж моите колко са малко, а от колко време съм регнат и карам дизел къ`в е извода дизела веднъж вкаран в кондиция..... и `почваш да четеш Основен форум, Извън темата и други леки неангажиращи четива т.н.
![]()
и други подобни колеги

61 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5