Вече имам BMW 525tds :) СНИМКИ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Вече имам BMW 525tds :) СНИМКИ

Мнение от exigo » 12 Ное 2007, 20:04

Здравейте Колеги, след дълго мислене какво да избера M50 ili M51 и следейки безбройните мнения, днес станах собственик на 525TDS, 95г.
Почти бях решил да се спирам на 520i, тай като доста време не откривах читаво TDS, и ето че преди няколко дни срещнах това:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=

Веднага щом я видях, направо се прехластнах по нея.:shock: Изключително запазена и гледана, реших "Това е!", но все пак исках да чуя и компетентното мнение на един познат, който е спец по БМВ-тата.
След неговото позитивно мнение, просто нищо не беше в състояние да ме спре :bowdown:
И ето днес съм новият собственик на TDS-ката на Metallium. Много му Благодаря и се надявам Бима много да ме слуша.

Поздрави на всички :bchug:
И да ме включвата вече в сбирките :lol:

ЕТО И СНИМКИ ;)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194105&photo=2
Последна промяна exigo на 20 Ное 2007, 16:40, променена общо 3 пъти

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 12 Ное 2007, 20:35

карай го и го пази и дано той да те слуша :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 12 Ное 2007, 21:25

честито и от мен ...и много безаварийни километри ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 12 Ное 2007, 21:38

Честито колега.Сигурен съм ,че си взел хубава кола-не си се циганил да вземеш дизел за 3000лв. и после да се чудиш защо не ще да върви.Сега ако искаш и да копаеш асфалта и да ти дишат пушека :mhihi: ,погледни малко темите за някои регулировки. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 12 Ное 2007, 22:12

zvetiko написа:Честито колега.Сигурен съм ,че си взел хубава кола-не си се циганил да вземеш дизел за 3000лв. и после да се чудиш защо не ще да върви.Сега ако искаш и да копаеш асфалта и да ти дишат пушека :mhihi: ,погледни малко темите за някои регулировки. ;)

Много Благодаря! Аз със копането приключих когато продадох голфа, сега вече мисля да се возя комфортно :lol:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 12 Ное 2007, 22:16

genchovw написа:
zvetiko написа:Честито колега.Сигурен съм ,че си взел хубава кола-не си се циганил да вземеш дизел за 3000лв. и после да се чудиш защо не ще да върви.Сега ако искаш и да копаеш асфалта и да ти дишат пушека :mhihi: ,погледни малко темите за някои регулировки. ;)

Много Благодаря! Аз със копането приключих когато продадох голфа, сега вече мисля да се возя комфортно :lol:
аа ти си билот Филибе :shock: :shock: :shock: ами скоро ще дойда на сбирките там и може да го видя твоя красавец :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 12 Ное 2007, 22:18

genchovw написа: сега вече мисля да се возя комфортно :lol:

определено ще го постигнеш с кораба (Е-34) :bowdown: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 12 Ное 2007, 22:22

genchovw написа:

С тази кола може да ги имаш и двете.Ако някога поискаш да си припомниш славните голфаджийски времена.... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 12 Ное 2007, 22:38

zvetiko написа:
genchovw написа:

С тази кола може да ги имаш и двете.Ако някога поискаш да си припомниш славните голфаджийски времена.... :mhihi:

Голфа не е кола, ходиш,мислиш, правиш така че да върви, а след некоя гонка с умряло E34 после една седмица киха в сервиза. :mhihi:
А за разхода на гориво да не говоря :drink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 14 Ное 2007, 21:24

Утре мисля да проверя дали има шпер, ако някои знае моля да сподели :help: Днес се опитвах да разбера от VIN-аа ама не успях. :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 14 Ное 2007, 21:43

ми ела да го повъртя и ще ти кажа има ли нема ли и те тва е :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 14 Ное 2007, 21:44

Честито колега, много да те радва, а като спре едно Е60 :D

bmwfena написа:карай го и го пази и дано той да те слуша :!:

Хей приятелю, виж се колко мнения си натрупал с твоя бензинов звяр, само не казвай че са във връзка с опраянето на някой тдс ! :mhihi: Виж моите колко са малко, а от колко време съм регнат и карам дизел къ`в е извода дизела веднъж вкаран в кондиция..... и `почваш да четеш Основен форум, Извън темата и други леки неангажиращи четива т.н. :mhihi:
Пък да не давам за пример по фрапиращи случай като Жорката Пенчев който ги е докарал до почти 5к
и други подобни колеги :mhihi:
ПС Това беше за разведряване на обстановката!
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Ное 2007, 22:09

Абе вие като алфаджиите, никога няма да си признаете :mhihi: само виж ко става във форума, инвазия на нафтата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 14 Ное 2007, 22:24

genchovw написа:Утре мисля да проверя дали има шпер, ако някои знае моля да сподели :help: Днес се опитвах да разбера от VIN-аа ама не успях. :roll:

Вдигаш двете задни гуми и въртиш на ръка едната-ако другата се завърти в същата посока е шпер. ;)

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 14 Ное 2007, 23:18

Tod написа:Честито колега, много да те радва, а като спре едно Е60 :D

bmwfena написа:карай го и го пази и дано той да те слуша :!:

Хей приятелю, виж се колко мнения си натрупал с твоя бензинов звяр, само не казвай че са във връзка с опраянето на някой тдс ! :mhihi: Виж моите колко са малко, а от колко време съм регнат и карам дизел къ`в е извода дизела веднъж вкаран в кондиция..... и `почваш да четеш Основен форум, Извън темата и други леки неангажиращи четива т.н. :mhihi:
Пък да не давам за пример по фрапиращи случай като Жорката Пенчев който ги е докарал до почти 5к
и други подобни колеги :mhihi:
ПС Това беше за разведряване на обстановката!
тия мнения са натрупани от дрругаде....явно не си много много в форума :!: и всеки чете където му изнася 8)
Изображение

Следваща

Назад към E34