съвет за ГНП
Модератор: Технически модератори
съвет за ГНП
Колеги искам мнение от вас дали си заслужава да ремонтирам ГНП-то тъй като протече и за цялата процедура която е сваляне качване смяна гарнитури и ремонт ми искат 400лв.Аз намерих ГНП с електрониката за 350лв.Кой вариант е по удачен?
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
В юве искат 80.Ако е само гарнитура от 4лв. защо да даваш 350 за помпа и естествено ще платиш още за сваляне на старата ,монтиране на новата и реглаж.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
30 лв са гарнитурите и о-пръстените комплект на бош
на мене ми зеха 120лв смяна на гарнитурите и те пръстени и някви фтулки тъи като ми беше протекла 400 ми са виждат
на мене ми зеха 120лв смяна на гарнитурите и те пръстени и някви фтулки тъи като ми беше протекла 400 ми са виждат

Re: съвет за ГНП
400лв. за две гумени гарнитури на пло4ката,два 0пръстена на капаците на авансатора,един 0пръстен на края към хидравли4ната глава,един семеринг на оста,където се прикрепя гнп за зъбното колело(за мене е ве4ен)и две дифтулки на капака на пло4ката за излишното гориво-това са местата от които може да проте4е.Наи-4есто те4 има от към пло4ката и Опръстените на капа4етата,които се виждат от двата края отдолу на гнп,за 4иято смяна не е необходим демонтаж на помпата,гарнитурите са около 20лв.fatix написа:Колеги искам мнение от вас дали си заслужава да ремонтирам ГНП-то тъй като протече и за цялата процедура която е сваляне качване смяна гарнитури и ремонт ми искат 400лв.Аз намерих ГНП с електрониката за 350лв.Кой вариант е по удачен?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Re: съвет за ГНП
ivan. написа:400лв. за две гумени гарнитури на пло4ката,два 0пръстена на капаците на авансатора,един 0пръстен на края към хидравли4ната глава,един семеринг на оста,където се прикрепя гнп за зъбното колело(за мене е ве4ен)и две дифтулки на капака на пло4ката за излишното гориво-това са местата от които може да проте4е.Наи-4есто те4 има от към пло4ката и Опръстените на капа4етата,които се виждат от двата края отдолу на гнп,за 4иято смяна не е необходим демонтаж на помпата,гарнитурите са около 20лв.fatix написа:Колеги искам мнение от вас дали си заслужава да ремонтирам ГНП-то тъй като протече и за цялата процедура която е сваляне качване смяна гарнитури и ремонт ми искат 400лв.Аз намерих ГНП с електрониката за 350лв.Кой вариант е по удачен?
Ванка като дойдеш към София може да ни събереш и да ни направиш едно показно за ремонт на ГНП-както има показни в Практикер като монтаж на фаянсови плочки.

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
ivan. написа:Като му сложиш газ те повишават в инженер![]()
![]()
Какъв точно- по газифициране или главен специалист по бедствия и аварии и получаваш лейтенатски чин към пожарната.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bmwfena
- БМВманиачения
-