Въпроси за 318 iS
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Новини
-
Въпроси за 318 iS
На задната седалка в средата, където е облегалката ....та тя като се смъкне и вътре има нещо като сгъната чанта, която може и към купето да се изтегли а и откъм багажника, защото и от там има капак. За какво служи това нещо? За първи път виждам такова чудо и гледам умно....
Какво двигателно масло да сипвам на М42?
Как да хвана халогените така за престилката, че ако решат да ми ги тарашат да им се наложи да разпарчетьосат и престилката - това с цел застрахователите да ми платят и халогените и щетите.
И въпрос към Любо Мегов .....Любо, видях на снимките от ремонта на твоята кола, че си свалял антикрилото ....интересува ме как се сваля защото искам да си го прехвърля от старата на новата Е30-ка ....по какъв начин е захванато?
Ами това е засега....
А момчета ......можете да ми честитите новата придобивка - Черничка Е30 318 iS ....Имам да пипна това онова по нея и се надявам скоро да ви я покажа в пълния й блясък...
Сега си имам две Е30-ки да си ги блъскам у главата

Какво двигателно масло да сипвам на М42?
Как да хвана халогените така за престилката, че ако решат да ми ги тарашат да им се наложи да разпарчетьосат и престилката - това с цел застрахователите да ми платят и халогените и щетите.
И въпрос към Любо Мегов .....Любо, видях на снимките от ремонта на твоята кола, че си свалял антикрилото ....интересува ме как се сваля защото искам да си го прехвърля от старата на новата Е30-ка ....по какъв начин е захванато?
Ами това е засега....
А момчета ......можете да ми честитите новата придобивка - Черничка Е30 318 iS ....Имам да пипна това онова по нея и се надявам скоро да ви я покажа в пълния й блясък...

Сега си имам две Е30-ки да си ги блъскам у главата

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Еййййййй , Асенеее, много се радвам за тебе, да ти е честита
Снимай я бързо, да я видим
Понавървява ли, а

Снимай я бързо, да я видим

Понавървява ли, а

И аз щях да кажа че е за ски,но щом е малко тогава незнам
виждал съм подобно нещо само в старо А8(не предпоследното а преди него
)То и онова не беше кои знае какво но покриваше само тази част на ските, която се намира в купето...това е достатъчно да не ти е неудобно.Пробваи все пак да напъхаш ски вътре и ще ти стане ясно дали е затова
За другите въпроси незнам така че
честито за новата количка,със здраве да си я караш 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
А честито и от мен дон жуане
ти покрай тез жени забрави че има сбирки на екото
организирай се и ела да ти видим зверчето
Да ти безаварийна и умната ей

Да ти безаварийна и умната ей

Re: Въпроси за 318 iS
!!Asen_X написа:На задната седалка в средата, където е облегалката ....та тя като се смъкне и вътре има нещо като сгъната чанта, която може и към купето да се изтегли а и откъм багажника, защото и от там има капак. За какво служи това нещо? За първи път виждам такова чудо и гледам умно....
това е просто когато имаш нещо дълго дет не се побира в багажника и/или в купето (например може и ски) не е казано че целите влизат в него

!!Asen_X написа: Какво двигателно масло да сипвам на М42?

!!Asen_X написа: Как да хвана халогените така за престилката, че ако решат да ми ги тарашат да им се наложи да разпарчетьосат и престилката - това с цел застрахователите да ми платят и халогените и щетите.
те са си хванати доста надеждно... но ако някой си ги е харесал

!!Asen_X написа:А момчета ......можете да ми честитите новата придобивка - Черничка Е30 318 iS ....Имам да пипна това онова по нея и се надявам скоро да ви я покажа в пълния й блясък...![]()
![]()
![]()
Сега си имам две Е30-ки да си ги блъскам у главата![]()
![]()
ЧЕСТИТООО! СИПВАЙ ЯКО МАСЛО И ГАЗ ДО ЛАМАРИНАТА

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- Новини
-
DA WOLF а аз тъкмо си мислех че е да си возиш домашния любимец
) Хитро е
bawareca
Кире днеска трябва да слагам ново предно стъкло на 316-ката та ако сколосам с времето няма проблеми
Благодаря ви за пожеланията, момчета
)) Вчера като й правех първите километри на лицето ми беше ейййй тази усмивка

bawareca
Кире днеска трябва да слагам ново предно стъкло на 316-ката та ако сколосам с времето няма проблеми

Благодаря ви за пожеланията, момчета

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Честито за придобивката и както казаха колегите безаварийно!!!!!!!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Честито бате, какво да кажа повече...
НАСТЪПИИИИИИИИ ГО ТВА ЧЕРНО БМВ!!!

НАСТЪПИИИИИИИИ ГО ТВА ЧЕРНО БМВ!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2