Въпроси за 318 iS

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Новини
Аватар

Въпроси за 318 iS

Мнение от Новини » 09 Апр 2004, 22:27

На задната седалка в средата, където е облегалката ....та тя като се смъкне и вътре има нещо като сгъната чанта, която може и към купето да се изтегли а и откъм багажника, защото и от там има капак. За какво служи това нещо? За първи път виждам такова чудо и гледам умно....

Какво двигателно масло да сипвам на М42?

Как да хвана халогените така за престилката, че ако решат да ми ги тарашат да им се наложи да разпарчетьосат и престилката - това с цел застрахователите да ми платят и халогените и щетите.

И въпрос към Любо Мегов .....Любо, видях на снимките от ремонта на твоята кола, че си свалял антикрилото ....интересува ме как се сваля защото искам да си го прехвърля от старата на новата Е30-ка ....по какъв начин е захванато?

Ами това е засега....

А момчета ......можете да ми честитите новата придобивка - Черничка Е30 318 iS ....Имам да пипна това онова по нея и се надявам скоро да ви я покажа в пълния й блясък... :twisted: :twisted: :twisted:
Сега си имам две Е30-ки да си ги блъскам у главата :) :wink:

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 09 Апр 2004, 22:36

Да ти е честита новата придобивка,Асене :!: :!: :!: :lol: Много безаварийни километри с нея... и със здраве
да си я "плъзгаш" :yes: Изображение
Изображение
Driver's Racing Team

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 09 Апр 2004, 22:39

Еййййййй , Асенеее, много се радвам за тебе, да ти е честита :lol:
Снимай я бързо, да я видим :lol:
Понавървява ли, а :?: :wink:

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 09 Апр 2004, 23:06

Честито и от мен и приатни мигове с новата бегачка!! :lol: :lol: 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 09 Апр 2004, 23:15

Честито.Да си я караш дълго и безаварийно.Със здраве да си влизаш с вратите.Дай снимчици нещо да видим хубавицата,да изплакнем очи малко :lol: :bchug: Да я полееш хубаво.Има ли шпер е най-важното,нещо за събора. :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от crazy-M » 09 Апр 2004, 23:26

това трябва да е калъф за ски

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 09 Апр 2004, 23:46

crazy-M
Не е толкова голямо това че да събере ски. Нещо друго е ....Няма логика - да можеш да си слагаш нещо откъм купето и отткъм багажника. Някаква фабрична екстра е която никога досега не съм виждал...

drift
Е няма пълно щастие - не е със шпер но се надявам скоро да добие такъв :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 10 Апр 2004, 1:10

И аз щях да кажа че е за ски,но щом е малко тогава незнам :( виждал съм подобно нещо само в старо А8(не предпоследното а преди него :) )То и онова не беше кои знае какво но покриваше само тази част на ските, която се намира в купето...това е достатъчно да не ти е неудобно.Пробваи все пак да напъхаш ски вътре и ще ти стане ясно дали е затова :D За другите въпроси незнам така че :arrow: честито за новата количка,със здраве да си я караш :yes:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Апр 2004, 7:16

А честито и от мен дон жуане :lol: ти покрай тез жени забрави че има сбирки на екото :lol: организирай се и ела да ти видим зверчето :wink:
Да ти безаварийна и умната ей :idea:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drift » 10 Апр 2004, 7:53

Браво дано наистина добие шпер скоро.

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 10 Апр 2004, 8:09

Що не дойдеш неска да ти я честитя лично :wink:
Изображение

Аватар

Re: Въпроси за 318 iS

Мнение от DA WOLF » 10 Апр 2004, 8:16

!!Asen_X написа:На задната седалка в средата, където е облегалката ....та тя като се смъкне и вътре има нещо като сгъната чанта, която може и към купето да се изтегли а и откъм багажника, защото и от там има капак. За какво служи това нещо? За първи път виждам такова чудо и гледам умно....

това е просто когато имаш нещо дълго дет не се побира в багажника и/или в купето (например може и ски) не е казано че целите влизат в него :!: :idea: а само тази им част дето не се побира....

!!Asen_X написа: Какво двигателно масло да сипвам на М42?

:!: :idea: НАЙ-ДОБРОТО НА ПАЗАРА :idea: :!:

!!Asen_X написа: Как да хвана халогените така за престилката, че ако решат да ми ги тарашат да им се наложи да разпарчетьосат и престилката - това с цел застрахователите да ми платят и халогените и щетите.

те са си хванати доста надеждно... но ако някой си ги е харесал :arrow: неможеш ги опазиш :lol: :lol: :lol:

!!Asen_X написа:А момчета ......можете да ми честитите новата придобивка - Черничка Е30 318 iS ....Имам да пипна това онова по нея и се надявам скоро да ви я покажа в пълния й блясък... :twisted: :twisted: :twisted:
Сега си имам две Е30-ки да си ги блъскам у главата :) :wink:

ЧЕСТИТООО! СИПВАЙ ЯКО МАСЛО И ГАЗ ДО ЛАМАРИНАТА :arrow: ТОЯ МОТОР НЕМА ТАА ОНААА :wink: :twisted:
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 10 Апр 2004, 10:19

DA WOLF а аз тъкмо си мислех че е да си возиш домашния любимец :)) Хитро е :lol:

bawareca
Кире днеска трябва да слагам ново предно стъкло на 316-ката та ако сколосам с времето няма проблеми :)

Благодаря ви за пожеланията, момчета :))) Вчера като й правех първите километри на лицето ми беше ейййй тази усмивка :twisted: :twisted: :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 10 Апр 2004, 11:11

Честито за придобивката и както казаха колегите безаварийно!!!!!!!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 10 Апр 2004, 12:37

Честито бате, какво да кажа повече...
НАСТЪПИИИИИИИИ ГО ТВА ЧЕРНО БМВ!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Следваща

Назад към E30