Обичате ли да си миете колата ?
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Обичате ли да си миете колата ?
MoToPuCT написа:Pavlinius написа:... току що се връщам от автомивката на OMV-то, на ъгъла на Драган Цанков и Г.Димитров ... ?
Разминали сме се, аз се отбих там вчера след работа
Никога не зареждам в OMV, но на автомивките съм редовен клиент. Между другото, препоръчайте и други автомивки на самообслужване.
В Хаджи Димитър на 5минутката е екстра.Има си четка с активна пяна и не треа да вадиш гъбата от багажника.С тренинга за 5 лева мия,пастирам и гланцирам.
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Само да попитам, да не пускам нова тема само за тва. До колко работят пароструйките на OMV, та да мина преди ЕКО-то да я поизмия набързо 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
КЛючовото при миене - препарата и струята при мене.
Не че не мога да си купя препарат и че не мога да си я измия сам. Но ми се струва, че е доста по - добре да ми я направят хора, които по цял ден го правят и имат професионално оборудване.
10 лева са си 10 лева, н опо - добре така, отколкото да я лъскам със маркуча.
Миенето - 100% винаги БЕЗЧЕТКОВО. Може някой път да пробвам с четки за разнообразие, но не вярвам да усетя положителна разлика.
Не че не мога да си купя препарат и че не мога да си я измия сам. Но ми се струва, че е доста по - добре да ми я направят хора, които по цял ден го правят и имат професионално оборудване.
10 лева са си 10 лева, н опо - добре така, отколкото да я лъскам със маркуча.
Миенето - 100% винаги БЕЗЧЕТКОВО. Може някой път да пробвам с четки за разнообразие, но не вярвам да усетя положителна разлика.
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Да де ама нали се сещаш ква опашка ще е по автомивките като се прибера, а аз искам за 5 минути набързо да я мина само отвънка. Не ми се чака 1 час да ми дойде ред. А тва за левчетата не го знаех, мерси за инфото 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Аз си я мия редовно на ОМВ-то сам.Просто ми е мерак,а не липса на пари.Но не я трия с гъби и т.н.Безконтактно 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
kiko написа:на омв колкото и да си играеш няма да стане така както ще ти я минат някаде ръчно с гъбичката както си трябва таблото алабала и накрая онова на гумите и те да лъснат![]()
айде бре

1. Гъба
2. Шампоан за колата
3. Гюдерия
4. 2х микрофибър
5. препарат за гуми
6. препарат за табло
7. препарат за кожа ....
мия си я по-добре от софауто и то щото не ме мързи и щото търкам как требе (не с гъбата с калта по цялата боя както мноого други)
като отида в квартала и си я получвам с негомити джанти капки тук таме ....
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Аз пък ръчкам с гъбата
Щото с гъбата се мие добре, а за 2 лева я измивам супер, после си обирам водата и т.н. А само с пистолета ми трябват 3 лева за същия ефект - далавера, а?
Само дето сега си седи яко мръсна, щото в тоя студ няма начин да си мия колата, пък и тя напоследък не заслужава. Следващата сигурно няма да види гъба, че много драска тва 

BMW only!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
amd написа:...Само дето сега си седи яко мръсна, щото в тоя студ няма начин да си мия колата...
Не е единствената. Довечера на ЕКО ще видиш какво означава кочина. Няма кой да ме накара да си измия колата, при положение че вали през 2 дни.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
аз пък имам приятели които имат автомивка и ми я мият без пари
като ме хване срам тогава отивам на друго място и давам 3ка за безчетково 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
kiko написа:на омв колкото и да си играеш няма да стане така както ще ти я минат някаде ръчно с гъбичката както си трябва таблото алабала и накрая онова на гумите и те да лъснат![]()
Да-да.... ела да видиш мойта.... даже я мия по-добре от на автомивките

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ей, пичове, вие ако си купите 500 декара лозе сами ше си го копате ве
Мия я два - три пъти в месеца. Не лъщи постоянно, истина е, но и много се кара.
За другото:
В багажника имам:
1. Препарат
2. Няколко шишета с вода, пръскалце
3. Гидерия
4. Гъба
5. Кърпи с различен род и вид
7. Онея стирки... как се викаха. С дръжка и гума за бърсане.
Не си я мия сам не щото не мога или ще го направя по - хубаво... Абсурд е да го направите по - хубаво от свястна автомивка.
Не ми се губи време, труд и нерви за това.
И не знам как е по Софето, обаче тука големите опашки са именно на автомивките на ОМВ. Хеле, не се излиза от бензиностанцията от опашки и моето впечатление е, че автомивката няма нито свястна струя, нито свястна прахосмукачка. Пък и аз съм си харесал автомивка, познавам хората, понякога давам и малко бакш... Ползвам и някои привилегии. Най - малкото ако успеят да ме бутнат минавам винаги приоритетно.
Така че... За имане имам. Предимно си замивам стъкла и прозорци при нужда. Пък и някак си е странно да се завлека с документи или най - малкото с риза и панталон на автомивката и да почна да се уливам с маркуча

Мия я два - три пъти в месеца. Не лъщи постоянно, истина е, но и много се кара.
За другото:
В багажника имам:
1. Препарат
2. Няколко шишета с вода, пръскалце
3. Гидерия
4. Гъба
5. Кърпи с различен род и вид
7. Онея стирки... как се викаха. С дръжка и гума за бърсане.
Не си я мия сам не щото не мога или ще го направя по - хубаво... Абсурд е да го направите по - хубаво от свястна автомивка.
Не ми се губи време, труд и нерви за това.
И не знам как е по Софето, обаче тука големите опашки са именно на автомивките на ОМВ. Хеле, не се излиза от бензиностанцията от опашки и моето впечатление е, че автомивката няма нито свястна струя, нито свястна прахосмукачка. Пък и аз съм си харесал автомивка, познавам хората, понякога давам и малко бакш... Ползвам и някои привилегии. Най - малкото ако успеят да ме бутнат минавам винаги приоритетно.
Така че... За имане имам. Предимно си замивам стъкла и прозорци при нужда. Пък и някак си е странно да се завлека с документи или най - малкото с риза и панталон на автомивката и да почна да се уливам с маркуча

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
D3BEP написа:
Аз пак казвам - ела да видиш и после ше говориме

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Най мразя да ми е мръсна колата !
Случвало се е по два пъти на ден да я мия
Жорето Пенчев знае за мивките в Варна !
Водил съм го
Случвало се е по два пъти на ден да я мия
Жорето Пенчев знае за мивките в Варна !

Водил съм го