Бургас-седмични сбирки - 15:00
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Сбогом 17ки сбогом
Добре дошли гадни високи тънки зимни гуми барабар с джантите

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Mishel_Vaian написа:Сбогом 17ки сбогомДобре дошли гадни високи тънки зимни гуми барабар с джантите
![]()
И при мен така се получи
- Illusion
- Бургаското явление
-

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
И аз и аз
. То сняг няма аз зимни ще слагам. Пък и като не се хлъзга не е интерсно. Айде да падне един сняг да се позабавляваме.

- Illusion
- Бургаското явление
-
Vlado Sky Fox написа:И аз и аз. То сняг няма аз зимни ще слагам. Пък и като не се хлъзга не е интерсно. Айде да падне един сняг да се позабавляваме.

Само така, Владо

Тряа да има яко фън

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Илюжън да не мислиш че искам да си слагам другите джанти ... Ама едно че почват глобите аз точки нямам много и друго че от дъждове и прочие такива трапове за зейнали че трябва да имам титаниева джанта за да не се криви шибана държава и бензина пак щял да поскъпва а направете го 10 лв да ви е** майката 

My life is all I have ...
- Illusion
- Бургаското явление
-
А е къв тоя закон ся
Аз доколкото знам тва, че тряа да си със зимни е няква спекулация пак, а иначе си има там изискването за грайфера
Я някой сигурен да сподели ся

Аз доколкото знам тва, че тряа да си със зимни е няква спекулация пак, а иначе си има там изискването за грайфера

Я някой сигурен да сподели ся

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Бате--не тъжиMishel_Vaian написа:Сбогом 17ки сбогомДобре дошли гадни високи тънки зимни гуми барабар с джантите
![]()

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
Бургас написа:гумите трябва да са с минимум 4мм граифер.НЕ Е задалжително да са зимни
Абсолютно вярно, няма такъв закон който да те задължава да си със зимни гуми. Днеска говорихме с един катаджия каза, че няма такова нещо. А по закона граифера трябва да е повече от 1,6мм. Така, че ако някой ви спре и иска да сте зимни гуми нека да ви покаже закона, и по коя точка го пише.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
добре де..закона ами утре като завали сняг ви питам с тия БМВта с задно предаване и с 2мм грайфер лятна шарка как ще карате..в Бургас е равно ама елате тук да видите..баир до баир---но тука вече масово всички са с зимни гуми.Нека се поучим от запад.Зимния период колата трябва да е обута с зимни гуми иначе глобите са страшни там
Все пак става дума за човешки животи
И аз изкам да карам 17ките ама
вече съм на 15ки зимни и съм спокоен.И да завали имам гума тъй че помислете си все пак 

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
Е не казвам да караш със сликове в сняг. Тука просто няма сняг като при вас. Какъв е смисъла да дам 600 лв за гуми като може и сняг да не видят. А пък и в Бургас като падне сняг вечерта е лед от вятъра и морето, топи го и вечерта го прави пързалка, тогава и зимната гума неможе те спаси. По добре е определено, но всичко си е от задкормилното устройство. Аз мойта кола само от вкъщи до работа я карам, и то една права 3 км дето докато завали и са я почистили защото е централна улица.
. То лошо няма да се поучим от запада, ама и заплатите ако са като на запад ще ги сменям всеки месец. 

- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
Е нали искате да дрифтира бе много сте отворени а ся кво надяанахте буту6ите,на мен пук да ви кажа не ми е интересно ако не несе колицата така си карам и така мисляа да продалжа друк е вапроса 4е зимата от даждовете и снеговете се отварят трапове пре4ината да сваля джапанките е тази а не 4е идвала зима глупости кога за последно се радвахте на сняк пове4е от 3 дена.
Единствената пре4ина да сложа 15-сти номер е състоянието на пътя,огромните зее6ти кратери ,даи бойе да ги запълнят до лятото .

Единствената пре4ина да сложа 15-сти номер е състоянието на пътя,огромните зее6ти кратери ,даи бойе да ги запълнят до лятото .

- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
Кмета е нов разчитаме да се справя доста по-добре от стария. Че Йоанчо нещо само покрай избори кърпеше.