Бургас-седмични сбирки - 15:00

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vitorio » 07 Ное 2007, 19:29

много работа изкривих се направо иначе с удовоствие ми се идва а дано тази неделя имам време.

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 07 Ное 2007, 19:48

Сбогом 17ки сбогом :bcry: Добре дошли гадни високи тънки зимни гуми барабар с джантите :drinking: :bcry:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Е30-ски

Мнение от Memphys » 07 Ное 2007, 21:42

Mishel_Vaian написа:Сбогом 17ки сбогом :bcry: Добре дошли гадни високи тънки зимни гуми барабар с джантите :drinking: :bcry:

И при мен така се получи
Изображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 07 Ное 2007, 21:48

:roll: само ние ли сме привърженици на целогодишното каране с летни :roll:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36, E87
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от Vlado Sky Fox » 07 Ное 2007, 21:51

И аз и аз :mhihi: . То сняг няма аз зимни ще слагам. Пък и като не се хлъзга не е интерсно. Айде да падне един сняг да се позабавляваме.

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 07 Ное 2007, 21:57

Vlado Sky Fox написа:И аз и аз :mhihi: . То сняг няма аз зимни ще слагам. Пък и като не се хлъзга не е интерсно. Айде да падне един сняг да се позабавляваме.

:yes:
Само така, Владо ;)
Тряа да има яко фън :twisted: :twisted: :twisted:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 07 Ное 2007, 22:44

Илюжън да не мислиш че искам да си слагам другите джанти ... Ама едно че почват глобите аз точки нямам много и друго че от дъждове и прочие такива трапове за зейнали че трябва да имам титаниева джанта за да не се криви шибана държава и бензина пак щял да поскъпва а направете го 10 лв да ви е** майката :1:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 07 Ное 2007, 22:59

А е къв тоя закон ся :roll:
Аз доколкото знам тва, че тряа да си със зимни е няква спекулация пак, а иначе си има там изискването за грайфера :roll:
Я някой сигурен да сподели ся ;)

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 08 Ное 2007, 0:50

Mishel_Vaian написа:Сбогом 17ки сбогом :bcry: Добре дошли гадни високи тънки зимни гуми барабар с джантите :drinking: :bcry:
Бате--не тъжи :mhihi: :mhihi: и аз съм вече тънкостеблен и с грайфер--нема начин зима идва :!: с гуметата майтап не бива ей :!: :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Бургас » 08 Ное 2007, 7:26

гумите трябва да са с минимум 4мм граифер.НЕ Е задалжително да са зимни
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vlado Sky Fox » 08 Ное 2007, 15:44

Бургас написа:гумите трябва да са с минимум 4мм граифер.НЕ Е задалжително да са зимни

Абсолютно вярно, няма такъв закон който да те задължава да си със зимни гуми. Днеска говорихме с един катаджия каза, че няма такова нещо. А по закона граифера трябва да е повече от 1,6мм. Така, че ако някой ви спре и иска да сте зимни гуми нека да ви покаже закона, и по коя точка го пише.

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 08 Ное 2007, 15:51

добре де..закона ами утре като завали сняг ви питам с тия БМВта с задно предаване и с 2мм грайфер лятна шарка как ще карате..в Бургас е равно ама елате тук да видите..баир до баир---но тука вече масово всички са с зимни гуми.Нека се поучим от запад.Зимния период колата трябва да е обута с зимни гуми иначе глобите са страшни там :!: :!: :!: Все пак става дума за човешки животи :!: И аз изкам да карам 17ките ама :( :( :( :( вече съм на 15ки зимни и съм спокоен.И да завали имам гума тъй че помислете си все пак :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vlado Sky Fox » 08 Ное 2007, 16:38

Е не казвам да караш със сликове в сняг. Тука просто няма сняг като при вас. Какъв е смисъла да дам 600 лв за гуми като може и сняг да не видят. А пък и в Бургас като падне сняг вечерта е лед от вятъра и морето, топи го и вечерта го прави пързалка, тогава и зимната гума неможе те спаси. По добре е определено, но всичко си е от задкормилното устройство. Аз мойта кола само от вкъщи до работа я карам, и то една права 3 км дето докато завали и са я почистили защото е централна улица. :mhihi:. То лошо няма да се поучим от запада, ама и заплатите ако са като на запад ще ги сменям всеки месец. :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46-330ci
Мечтае да кара: e92-Mpower

Мнение от bumar » 08 Ное 2007, 18:37

Е нали искате да дрифтира бе много сте отворени а ся кво надяанахте буту6ите,на мен пук да ви кажа не ми е интересно ако не несе колицата така си карам и така мисляа да продалжа друк е вапроса 4е зимата от даждовете и снеговете се отварят трапове пре4ината да сваля джапанките е тази а не 4е идвала зима глупости кога за последно се радвахте на сняк пове4е от 3 дена.
Единствената пре4ина да сложа 15-сти номер е състоянието на пътя,огромните зее6ти кратери ,даи бойе да ги запълнят до лятото . :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bs:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vlado Sky Fox » 08 Ное 2007, 18:45

Кмета е нов разчитаме да се справя доста по-добре от стария. Че Йоанчо нещо само покрай избори кърпеше.

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия