чистачки неработят помощ че дъждове идат !

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46 sedan 2.0D
Мечтае да кара: e46 M3

чистачки неработят помощ че дъждове идат !

Мнение от hip_hop_joe » 21 Окт 2007, 7:06

значи ситуацията е следната почва да вали решавам да пусна чистачки но няма никой .слизам от колата гледам бушончето заминало сменям го обаче нямах подрака 15 А и го смених с 20 А за временно докато спре дъжда , но какво се случва минавам 5-6 км и оп спират пак .спирам гледам бушона видимо здрав сменям го с дръг пак 20 А защотото такъв имам но нетрагват този пат кажете ми каде е проблема и как да разбера каде е проблема.има ли вероядност за чистачките да са два бушона ? предполагам не ! помощ ще съм много благодарен ако някой ме насочи . мерси предварително
ИзображениеИзображениеИзображение

e30s live forever
Аватар

Re: чистачки неработят помощ че дъждове идат !

Мнение от sachs » 21 Окт 2007, 7:31

hip_hop_joe написа:значи ситуацията е следната почва да вали решавам да пусна чистачки но няма никой .слизам от колата гледам бушончето заминало сменям го обаче нямах подрака 15 А и го смених с 20 А за временно докато спре дъжда , но какво се случва минавам 5-6 км и оп спират пак .спирам гледам бушона видимо здрав сменям го с дръг пак 20 А защотото такъв имам но нетрагват този пат кажете ми каде е проблема и как да разбера каде е проблема.има ли вероядност за чистачките да са два бушона ? предполагам не ! помощ ще съм много благодарен ако някой ме насочи . мерси предварително

бушона ти(1-вия) може да е изгорял ако е слепнало релето.смени го с друго и мисля че ше тръгнат чистачките

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 21 Окт 2007, 16:10

Моите пък си работят нормално, но понякога решават да блокират и трябва да гася и запаля повторно мотора за да тръгнат отново.
Идеи някви?
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hip_hop_joe » 22 Окт 2007, 6:19

само да попитам каква е цената на едно ново реле ? и каде се намира мога ли сам да си го сменя снимка ако има някой ще е направо безценен! мерси

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hip_hop_joe » 23 Окт 2007, 17:22

:arrow:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hip_hop_joe » 03 Ное 2007, 13:22

най странното беше снощи трагвам аз и по навик натискам чистачката и оп какво да гледам трагна от само себе си ! Е кажете ми ся какво е това без да барам нищо тя пак проработи но докога нз! някой има ли представа какво може да е !

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 05 Ное 2007, 0:37

Релето е зациклило най-вероятно и се е оправило отр някоя дупка попринцип се оправят с почукване понякога! ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgatoss » 07 Ное 2007, 14:17

А при мен проблема е че не пръскат достатъчно силно какъв може да е проблема от помпичката или от маркучите мизерия или нещо подобно :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 07 Ное 2007, 14:26

Georgatoss написа:А при мен проблема е че не пръскат достатъчно силно какъв може да е проблема от помпичката или от маркучите мизерия или нещо подобно :confused:

Провери под смукателя в казанчето за запушване.Ако там е чисто, проверяваш по системата, пръскалките.Амо може и моторчето да е и то душа носи. :D
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgatoss » 07 Ное 2007, 15:38

Le Transporteur написа:
Georgatoss написа:А при мен проблема е че не пръскат достатъчно силно какъв може да е проблема от помпичката или от маркучите мизерия или нещо подобно :confused:

Провери под смукателя в казанчето за запушване.Ако там е чисто, проверяваш по системата, пръскалките.Амо може и моторчето да е и то душа носи. :D

мерси ще го отворя дано само да не ми изтиче течноста, че оня ден го напълних, ама за моторчето поне се чува да работи като натисна лостчето да е прецакано пак макар, че се чува да работи :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от GarDolf » 17 Дек 2007, 21:43

Колеги, каква течност ползвате за чистачките? Имам чувството, че тази, която купих се сгъстява и запушва дюзите и не пръскат. Скоро ги отпушвах и сега пак същата работа. Дреболия, ама друго си е да ти е чисто стъклото, докато караш.. Вече си мисля, че варианта спирт и вода е по-практичен.. :mhihi:
Изображение Изображение
Не е срамно да спазваш правилника за движение по пътищата!

Назад към E36