чистачки неработят помощ че дъждове идат !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
чистачки неработят помощ че дъждове идат !
значи ситуацията е следната почва да вали решавам да пусна чистачки но няма никой .слизам от колата гледам бушончето заминало сменям го обаче нямах подрака 15 А и го смених с 20 А за временно докато спре дъжда , но какво се случва минавам 5-6 км и оп спират пак .спирам гледам бушона видимо здрав сменям го с дръг пак 20 А защотото такъв имам но нетрагват този пат кажете ми каде е проблема и как да разбера каде е проблема.има ли вероядност за чистачките да са два бушона ? предполагам не ! помощ ще съм много благодарен ако някой ме насочи . мерси предварително

Re: чистачки неработят помощ че дъждове идат !
hip_hop_joe написа:значи ситуацията е следната почва да вали решавам да пусна чистачки но няма никой .слизам от колата гледам бушончето заминало сменям го обаче нямах подрака 15 А и го смених с 20 А за временно докато спре дъжда , но какво се случва минавам 5-6 км и оп спират пак .спирам гледам бушона видимо здрав сменям го с дръг пак 20 А защотото такъв имам но нетрагват този пат кажете ми каде е проблема и как да разбера каде е проблема.има ли вероядност за чистачките да са два бушона ? предполагам не ! помощ ще съм много благодарен ако някой ме насочи . мерси предварително
бушона ти(1-вия) може да е изгорял ако е слепнало релето.смени го с друго и мисля че ше тръгнат чистачките
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Моите пък си работят нормално, но понякога решават да блокират и трябва да гася и запаля повторно мотора за да тръгнат отново.
Идеи някви?
Идеи някви?
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
само да попитам каква е цената на едно ново реле ? и каде се намира мога ли сам да си го сменя снимка ако има някой ще е направо безценен! мерси

- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
най странното беше снощи трагвам аз и по навик натискам чистачката и оп какво да гледам трагна от само себе си ! Е кажете ми ся какво е това без да барам нищо тя пак проработи но докога нз! някой има ли представа какво може да е !

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Релето е зациклило най-вероятно и се е оправило отр някоя дупка попринцип се оправят с почукване понякога! 

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
А при мен проблема е че не пръскат достатъчно силно какъв може да е проблема от помпичката или от маркучите мизерия или нещо подобно 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Georgatoss написа:А при мен проблема е че не пръскат достатъчно силно какъв може да е проблема от помпичката или от маркучите мизерия или нещо подобно
Провери под смукателя в казанчето за запушване.Ако там е чисто, проверяваш по системата, пръскалките.Амо може и моторчето да е и то душа носи.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
Le Transporteur написа:Georgatoss написа:А при мен проблема е че не пръскат достатъчно силно какъв може да е проблема от помпичката или от маркучите мизерия или нещо подобно
Провери под смукателя в казанчето за запушване.Ако там е чисто, проверяваш по системата, пръскалките.Амо може и моторчето да е и то душа носи.
мерси ще го отворя дано само да не ми изтиче течноста, че оня ден го напълних, ама за моторчето поне се чува да работи като натисна лостчето да е прецакано пак макар, че се чува да работи

- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Колеги, каква течност ползвате за чистачките? Имам чувството, че тази, която купих се сгъстява и запушва дюзите и не пръскат. Скоро ги отпушвах и сега пак същата работа. Дреболия, ама друго си е да ти е чисто стъклото, докато караш.. Вече си мисля, че варианта спирт и вода е по-практичен.. 

11 мнения
• Страница 1 от 1