Бихте ли емигрирали?
Модератор: Общи модератори
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
evans написа:Не знам да ли има някой в България,който да кара X5 и да ходи на работа за 800лв.Nukem написа:Аре пичове и моето мнение,и да кажа първо че не съм голословен и си поживях/побачках е Щатите!
1:Има различни типове хора,такива който обичат спокоиствието да си ходят на работа и такива които си падат по нещо по така!![]()
Ако си от първия тип и няма кои да ти осигури някакъв стандарт нема кво да се мисли!
Ако си от типа дето се кефи на живота и има кой да му помогне,тук си му е мястото!
И да кажа за Щатите защо ти е да можеш да си купиш кола 500 коня и да я караш с 30 шото камери и полицаи на сяка крачка и ако те гепят жална ти майка!
И каде има държава кадето работника кара Х5 с заплата 800лв а шефа му няка шкода скапана,е тва ко не е газария!!
a пък аз знам

сигурно бачка за да си подсигури пенсията.speedmaster написа:evans написа:Не знам да ли има някой в България,който да кара X5 и да ходи на работа за 800лв.Nukem написа:Аре пичове и моето мнение,и да кажа първо че не съм голословен и си поживях/побачках е Щатите!
1:Има различни типове хора,такива който обичат спокоиствието да си ходят на работа и такива които си падат по нещо по така!![]()
Ако си от първия тип и няма кои да ти осигури някакъв стандарт нема кво да се мисли!
Ако си от типа дето се кефи на живота и има кой да му помогне,тук си му е мястото!
И да кажа за Щатите защо ти е да можеш да си купиш кола 500 коня и да я караш с 30 шото камери и полицаи на сяка крачка и ако те гепят жална ти майка!
И каде има държава кадето работника кара Х5 с заплата 800лв а шефа му няка шкода скапана,е тва ко не е газария!!
a пък аз знам
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ми надявам се и аз да съм така от следващата година с Х5 и 800лв!
!Какво пречи още едно лято в щатите за първата вноска и зимаш едно старо Х5!Разбира се требва малко гръб от ваште!Има ли желание има начин нема ли желание има причина!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
а да бачкаш за 400-500лв,а тел-а ти да е 800+лв
оня ден ми разправиха за някъв,дето изтеглил заем,да си купи е39(пак на подобна заплата
е тва е адската простотия за мен!

оня ден ми разправиха за някъв,дето изтеглил заем,да си купи е39(пак на подобна заплата
е тва е адската простотия за мен!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
С Е К И С И П А Т И О Т Г Л А В Т А

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2