Бихте ли емигрирали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 05 Ное 2007, 0:36

evans написа:
Nukem написа:Аре пичове и моето мнение,и да кажа първо че не съм голословен и си поживях/побачках е Щатите!
1:Има различни типове хора,такива който обичат спокоиствието да си ходят на работа и такива които си падат по нещо по така! :mhihi:
Ако си от първия тип и няма кои да ти осигури някакъв стандарт нема кво да се мисли!
Ако си от типа дето се кефи на живота и има кой да му помогне,тук си му е мястото!
И да кажа за Щатите защо ти е да можеш да си купиш кола 500 коня и да я караш с 30 шото камери и полицаи на сяка крачка и ако те гепят жална ти майка!
И каде има държава кадето работника кара Х5 с заплата 800лв а шефа му няка шкода скапана,е тва ко не е газария! :D !
Не знам да ли има някой в България,който да кара X5 и да ходи на работа за 800лв.

a пък аз знам :mhihi:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Ное 2007, 0:44

speedmaster написа:
evans написа:
Nukem написа:Аре пичове и моето мнение,и да кажа първо че не съм голословен и си поживях/побачках е Щатите!
1:Има различни типове хора,такива който обичат спокоиствието да си ходят на работа и такива които си падат по нещо по така! :mhihi:
Ако си от първия тип и няма кои да ти осигури някакъв стандарт нема кво да се мисли!
Ако си от типа дето се кефи на живота и има кой да му помогне,тук си му е мястото!
И да кажа за Щатите защо ти е да можеш да си купиш кола 500 коня и да я караш с 30 шото камери и полицаи на сяка крачка и ако те гепят жална ти майка!
И каде има държава кадето работника кара Х5 с заплата 800лв а шефа му няка шкода скапана,е тва ко не е газария! :D !
Не знам да ли има някой в България,който да кара X5 и да ходи на работа за 800лв.

a пък аз знам :mhihi:
сигурно бачка за да си подсигури пенсията.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 05 Ное 2007, 11:21

Ми надявам се и аз да съм така от следващата година с Х5 и 800лв! :mhihi: :mhihi: !Какво пречи още едно лято в щатите за първата вноска и зимаш едно старо Х5!Разбира се требва малко гръб от ваште!Има ли желание има начин нема ли желание има причина!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Ное 2007, 17:18

Ми който тате и мама си го хрантутат докато са живи - да се снишава и да трае, а не да вее знамена и да вдига лозУнги ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 05 Ное 2007, 22:07

а да бачкаш за 400-500лв,а тел-а ти да е 800+лв :shock:
оня ден ми разправиха за някъв,дето изтеглил заем,да си купи е39(пак на подобна заплата
е тва е адската простотия за мен!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 06 Ное 2007, 10:32

С Е К И С И П А Т И О Т Г Л А В Т А :mhihi: :twisted: :twisted: :idea: :arrow:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Предишна

Назад към Извън Темата