Пак някой от наще се изложи !!!
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Пак някой от наще се изложи !!!
Пак някав малоуумник с БМВ са изложи. Не че друго те пенсионерите в доста случаи са си вионовни, ама да пребиеш човек на 71 години си е меко казано МАЛОУМНА постъпка. Тоз 22 годишен пубер попринцип трева да го вкарат малко (за 30 дни примерно) в панделата да му прочистят аспуха за награда за смелата и толерантна постъпка. Айде със здраве.
===============================================
Младеж наби пенсионер след лека катастрофа
03 ноември 2007 / News.dir. bg
Млад мъж бе задържан в ареста на ІІ РПУ в Пловдив за 24 часа като заподозрян в побой, съобщиха от полицията.
В петък около 13.30 часа на бул.”Христо Ботев” в Пловдив близо до дискотека „Плазма” е станал пътен инцидент между лек автомобил „Москвич”, управляван от Б.Г./ 71 г./ от Пловдив, и лек автомобил „БМВ” с водач В.И./ 22 г./. Непосредствено след случилото се В.И. нанесъл побой на другия шофьор и го заплашил с газов пистолет. Б.Г. е настанен в болница със счупено ребро, а В.И. е задържан от полицията. Срещу младия мъж е образувано бързо полицейско производство
цитат: http://plovdiv.dir.bg/2007/11/03/news2290645.html
Младеж наби пенсионер след лека катастрофа
03 ноември 2007 / News.dir. bg
Млад мъж бе задържан в ареста на ІІ РПУ в Пловдив за 24 часа като заподозрян в побой, съобщиха от полицията.
В петък около 13.30 часа на бул.”Христо Ботев” в Пловдив близо до дискотека „Плазма” е станал пътен инцидент между лек автомобил „Москвич”, управляван от Б.Г./ 71 г./ от Пловдив, и лек автомобил „БМВ” с водач В.И./ 22 г./. Непосредствено след случилото се В.И. нанесъл побой на другия шофьор и го заплашил с газов пистолет. Б.Г. е настанен в болница със счупено ребро, а В.И. е задържан от полицията. Срещу младия мъж е образувано бързо полицейско производство
цитат: http://plovdiv.dir.bg/2007/11/03/news2290645.html
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Между другото, аз лично не смятам, че да набиеш някого е начин да постигнеш каквото и да било, но няколко пъти съм изпитвал сериозно желание да го направя. По пътищата има страшно неадекватни хора и когато някой такъв за малко не те претрепе...

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Feanor написа::mhihi:
Между другото, аз лично не смятам, че да набиеш някого е начин да постигнеш каквото и да било, но няколко пъти съм изпитвал сериозно желание да го направя. По пътищата има страшно неадекватни хора и когато някой такъв за малко не те претрепе...
Безсилните само ползват насилие...
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Абе, айде моля ти се....да ми скочи с юмръците и аз кво да му направя...да му кажа: "Аз съм умен и интелигентен и не се бия...така, че спокойно може да ме млатиш......"
ПС: Преди две години, в Силистра ме удари един Москал и отвътре излезе най-пияното лайно което съм виждал някога....едвам си стоеше на караката.....и коолкото преди да беше излезнал си виках майната му няма да го бия като го видях на кво дередже е и не се сдържах....толкова бой яде, че от страх по едно време избяга и остави и москвича и приятели и всичко
Е кажете такъв кво да го правиш....ами ако там където беше мойта кола имаше хора (тпй беше влезнал в насрещното).....?! Та за такъв мислълта ми е, че и това му е малко.....
ПС: Преди две години, в Силистра ме удари един Москал и отвътре излезе най-пияното лайно което съм виждал някога....едвам си стоеше на караката.....и коолкото преди да беше излезнал си виках майната му няма да го бия като го видях на кво дередже е и не се сдържах....толкова бой яде, че от страх по едно време избяга и остави и москвича и приятели и всичко

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
....Непосредствено след случилото се В.И. нанесъл побой на другия шофьор и го заплашил с газов пистолет ...
Тук като че ли не става дума за самозащита или отговор на проявена от виновния водач агресия а за манталитет на 22 годишен мъж, който освен побоя заплашва 77 годишен старец с газов пистолет
В случая няма значение дали колата на този "юнак" е БМВ или Лада и дали с Москвич или с Бентли са го ударили - случката е крано неприятна, но за съжаление никой не е застрахован да бъде потърпевш или виновен.
Не съм сигурен, че ако виновния беше с Бентли тоя Рамбо въобще щеше да излезе от колата си
Тук като че ли не става дума за самозащита или отговор на проявена от виновния водач агресия а за манталитет на 22 годишен мъж, който освен побоя заплашва 77 годишен старец с газов пистолет

В случая няма значение дали колата на този "юнак" е БМВ или Лада и дали с Москвич или с Бентли са го ударили - случката е крано неприятна, но за съжаление никой не е застрахован да бъде потърпевш или виновен.
Не съм сигурен, че ако виновния беше с Бентли тоя Рамбо въобще щеше да излезе от колата си
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
аз съм сигурен че ако дядката беше с бентли, след удара бияча щеше да си лапне газовия пищов и да се гръмне
ама не друго си е да пребиеш някои пък тва че е на 71 години кво толкова пък че е на един шамар живот кво толкова, че може да умре от инфаркт или инсулт само като му креснеш кво толкова де*а и пишлеменцата му де*а - заради такви нещастници ни са носи такава слава, че караме като луди, че за нас няма закони, че се биеме насам нататък.

- Pupinator
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на баба си фърчилото
- Мечтае да кара: Нимбус 2000

With all the money in the world you can't buy my respect !!!
www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
E34Power написа:преди около час време един такъв побелял за да не удари една жена се резна в служебния ми бус на бул.хр.ботев и само това , че щетите не са сериозни го спаси, иначе колегата дето беше с мен само това чакаше, и така само го направихме за смях
еми да, по-добре да беше блъснал жената... как така ще ви разваля СЛУЖЕБНИЯ бус, заради човек... ебати пристъпника...

4 8 15 16 23 42
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4