Пак някой от наще се изложи !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Пак някой от наще се изложи !!!

Мнение от spacepl » 05 Ное 2007, 1:52

Пак някав малоуумник с БМВ са изложи. Не че друго те пенсионерите в доста случаи са си вионовни, ама да пребиеш човек на 71 години си е меко казано МАЛОУМНА постъпка. Тоз 22 годишен пубер попринцип трева да го вкарат малко (за 30 дни примерно) в панделата да му прочистят аспуха за награда за смелата и толерантна постъпка. Айде със здраве.
===============================================
Младеж наби пенсионер след лека катастрофа
03 ноември 2007 / News.dir. bg
Млад мъж бе задържан в ареста на ІІ РПУ в Пловдив за 24 часа като заподозрян в побой, съобщиха от полицията.
В петък около 13.30 часа на бул.”Христо Ботев” в Пловдив близо до дискотека „Плазма” е станал пътен инцидент между лек автомобил „Москвич”, управляван от Б.Г./ 71 г./ от Пловдив, и лек автомобил „БМВ” с водач В.И./ 22 г./. Непосредствено след случилото се В.И. нанесъл побой на другия шофьор и го заплашил с газов пистолет. Б.Г. е настанен в болница със счупено ребро, а В.И. е задържан от полицията. Срещу младия мъж е образувано бързо полицейско производство
===============================================
цитат: http://plovdiv.dir.bg/2007/11/03/news2290645.html

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 05 Ное 2007, 3:17

а преди няколко дни точно под прозореца ми, един младеж леко блъсна отзад някакъв дядо. Дядката излезе с бойна походка и вкара една глава на младежа :>

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 05 Ное 2007, 9:33

извода е: пазете се от дятки-барети :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 05 Ное 2007, 10:11

:mhihi:

Между другото, аз лично не смятам, че да набиеш някого е начин да постигнеш каквото и да било, но няколко пъти съм изпитвал сериозно желание да го направя. По пътищата има страшно неадекватни хора и когато някой такъв за малко не те претрепе... :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 05 Ное 2007, 10:42

Feanor написа::mhihi:

Между другото, аз лично не смятам, че да набиеш някого е начин да постигнеш каквото и да било, но няколко пъти съм изпитвал сериозно желание да го направя. По пътищата има страшно неадекватни хора и когато някой такъв за малко не те претрепе... :roll:

Безсилните само ползват насилие...
Изображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 05 Ное 2007, 10:56

Абе, айде моля ти се....да ми скочи с юмръците и аз кво да му направя...да му кажа: "Аз съм умен и интелигентен и не се бия...така, че спокойно може да ме млатиш......"

ПС: Преди две години, в Силистра ме удари един Москал и отвътре излезе най-пияното лайно което съм виждал някога....едвам си стоеше на караката.....и коолкото преди да беше излезнал си виках майната му няма да го бия като го видях на кво дередже е и не се сдържах....толкова бой яде, че от страх по едно време избяга и остави и москвича и приятели и всичко :evil: Е кажете такъв кво да го правиш....ами ако там където беше мойта кола имаше хора (тпй беше влезнал в насрещното).....?! Та за такъв мислълта ми е, че и това му е малко.....
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 05 Ное 2007, 11:18

тцтцтцтц :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 05 Ное 2007, 11:42

....Непосредствено след случилото се В.И. нанесъл побой на другия шофьор и го заплашил с газов пистолет ...

Тук като че ли не става дума за самозащита или отговор на проявена от виновния водач агресия а за манталитет на 22 годишен мъж, който освен побоя заплашва 77 годишен старец с газов пистолет :shock: :shock: :shock:
В случая няма значение дали колата на този "юнак" е БМВ или Лада и дали с Москвич или с Бентли са го ударили - случката е крано неприятна, но за съжаление никой не е застрахован да бъде потърпевш или виновен.
Не съм сигурен, че ако виновния беше с Бентли тоя Рамбо въобще щеше да излезе от колата си

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 05 Ное 2007, 12:01

аз съм сигурен че ако дядката беше с бентли, след удара бияча щеше да си лапне газовия пищов и да се гръмне :) ама не друго си е да пребиеш някои пък тва че е на 71 години кво толкова пък че е на един шамар живот кво толкова, че може да умре от инфаркт или инсулт само като му креснеш кво толкова де*а и пишлеменцата му де*а - заради такви нещастници ни са носи такава слава, че караме като луди, че за нас няма закони, че се биеме насам нататък.

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 05 Ное 2007, 12:10

Гнусна българска работа :puke: Все едно на вдигнеш ръка на дядо си или баща си.Такива хора са за психиатрията :banghead:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 05 Ное 2007, 12:38

Аман от моралисти :puke:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на баба си фърчилото
Мечтае да кара: Нимбус 2000

Мнение от Pupinator » 05 Ное 2007, 12:51

:bgflag: Добре дошли в България :welcome:
With all the money in the world you can't buy my respect !!!

www.shahovservices.com - Най-добрите в компютърния бранш!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 05 Ное 2007, 13:26

:bgflag: :bgflag: :bgflag:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 05 Ное 2007, 17:53

преди около час време един такъв побелял за да не удари една жена се резна в служебния ми бус на бул.хр.ботев и само това , че щетите не са сериозни го спаси, иначе колегата дето беше с мен само това чакаше, и така само го направихме за смях :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 05 Ное 2007, 18:12

E34Power написа:преди около час време един такъв побелял за да не удари една жена се резна в служебния ми бус на бул.хр.ботев и само това , че щетите не са сериозни го спаси, иначе колегата дето беше с мен само това чакаше, и така само го направихме за смях :!:

еми да, по-добре да беше блъснал жената... как така ще ви разваля СЛУЖЕБНИЯ бус, заради човек... ебати пристъпника... :banghead: :banghead: :banghead:
4 8 15 16 23 42

Следваща

Назад към Извън Темата