Акула като слънце
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
Изглежда страхотно !! това само може да ме накара да взема заем и да си стегна моята. Можеш ли да пратиш снимки преди ремонта ако имаш ?
едвайсеиено
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
....
така ли ми се вижда или на задния капак до емблемата има неква мизерия.ина4е е станала добре само да те питам що не си оправил и бронята и уплатнението на стъклото.не 4е е моя работа де ама мисля 4е щеше да изглежда наистина като нова
- Illusion
- Бургаското явление
-
Re: ....
bavareca_86 написа:така ли ми се вижда или на задния капак до емблемата има неква мизерия.ина4е е станала добре само да те питам що не си оправил и бронята и уплатнението на стъклото.не 4е е моя работа де ама мисля 4е щеше да изглежда наистина като нова
Искам да ти кажа, че всичко се оправя постепенно, а и е най-добре да се почне под капака да се оправя и след това дреболиите по визията

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

Re: ....
Illusion написа:bavareca_86 написа:така ли ми се вижда или на задния капак до емблемата има неква мизерия.ина4е е станала добре само да те питам що не си оправил и бронята и уплатнението на стъклото.не 4е е моя работа де ама мисля 4е щеше да изглежда наистина като нова
Искам да ти кажа, че всичко се оправя постепенно, а и е най-добре да се почне под капака да се оправя и след това дреболиите по визията
Единствените неща останали за оправяне по тази кола са свързани с визията

7 мнения
• Страница 1 от 1