Акула като слънце

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E46 320i

Акула като слънце

Мнение от Nerdboy » 28 Окт 2007, 13:47

Най-накрая си взех акулата от сервиза, пребоядисана и лъсната както си трябва. Карам из града и дъня Motorhead, нека ми е зле :mhihi:

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 28 Окт 2007, 14:10

Изглежда страхотно !! това само може да ме накара да взема заем и да си стегна моята. Можеш ли да пратиш снимки преди ремонта ако имаш ?
едвайсеиено

Потребител
Аватар

Мнение от Nerdboy » 28 Окт 2007, 18:44

Имам от преди и по време на ремонта и ще постна като не ме мързи.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

....

Мнение от bavareca_86 » 29 Окт 2007, 16:13

така ли ми се вижда или на задния капак до емблемата има неква мизерия.ина4е е станала добре само да те питам що не си оправил и бронята и уплатнението на стъклото.не 4е е моя работа де ама мисля 4е щеше да изглежда наистина като нова
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Бургаското явление
Аватар

Re: ....

Мнение от Illusion » 29 Окт 2007, 16:17

bavareca_86 написа:така ли ми се вижда или на задния капак до емблемата има неква мизерия.ина4е е станала добре само да те питам що не си оправил и бронята и уплатнението на стъклото.не 4е е моя работа де ама мисля 4е щеше да изглежда наистина като нова

Искам да ти кажа, че всичко се оправя постепенно, а и е най-добре да се почне под капака да се оправя и след това дреболиите по визията ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Re: ....

Мнение от Nerdboy » 30 Окт 2007, 14:47

Illusion написа:
bavareca_86 написа:така ли ми се вижда или на задния капак до емблемата има неква мизерия.ина4е е станала добре само да те питам що не си оправил и бронята и уплатнението на стъклото.не 4е е моя работа де ама мисля 4е щеше да изглежда наистина като нова

Искам да ти кажа, че всичко се оправя постепенно, а и е най-добре да се почне под капака да се оправя и след това дреболиите по визията ;)

Единствените неща останали за оправяне по тази кола са свързани с визията :D . Що се отнася до бронята, уплътнението, лайсните, джантите, интериора, емблемата на скоростния лост - като му дойде времето, и следващия бонус... Това което мина беше най-спешния проблем и не беше особено леко - нов преден капак, нов калник, борба с брутални ръжди отдолу...

Потребител
Аватар

Мнение от bobov » 16 Ное 2007, 9:19

Браво за колата, браво и за Motorhead-а :mhihi: Да си я караш все така с кеф, дълго и безаварийно! И аз щях да ти кажа, че с лайсни ще е по-гот, но колегите вече са го направили, а и ти явно си съгласен. Наслука!! :yes:

Назад към Shark Sector