325 TDS въпрос ???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

325 TDS въпрос ???

Мнение от Pet@r » 28 Окт 2007, 21:21

Здравейте!
Някой може ли да даде малко инфо за този мотор - здравина, динамика и най-вече лични впечатления :roll: Дайте някакъв съвет за покупка - 325 TDS или 318i, 320i!
Предварително благодаря на всички включили се по темата! :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 28 Окт 2007, 22:14

извинявай ама и аз откакто съм във форума има поне 4-5 теми абсолютно същите като твойта. Не очаквай никой компетентен да се включи.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 29 Окт 2007, 3:38

Познат сподели с мен, че 325тдс с чип върви повече от 320i. Качи се и покарай. В крайна сметка ти си решаваш. За здравина още не мога да кажа нищо :mhihi: Хората разправят, че пукали глави тия дизели.. не знам ;)
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 29 Окт 2007, 10:12

///M3-E36 написа:Познат сподели с мен, че 325тдс с чип върви повече от 320i. Качи се и покарай. В крайна сметка ти си решаваш. За здравина още не мога да кажа нищо :mhihi: Хората разправят, че пукали глави тия дизели.. не знам ;)

Вярно е за чипа :uups: а за главите те всички коли пукат глави при определени условия ;)

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 29 Окт 2007, 10:22

Така и така сме в тема за голямата печка да взема да питам
Един приятел си взе такъв добитък и има следния въпрос
Къде трябва да отиде маркуча от снимката по долу защото при него само си виси там с някакав си филтър на него за снимката сме го изкарали отгоре да се види по добре и е маркиран тук там в червено !!
иначе колата си върви нормално без него но къде трябва да отиде и за какво е :roll: :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 29 Окт 2007, 11:19

Нийде не оди тоя маркуч, така си стои. Хич не го барайте.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Потребител
Аватар

Мнение от todoricco » 29 Окт 2007, 12:47

Лично мнение , ако караш предимно малко до 15 хил годишно за предпочитане е 4 цил. мотор за дълги пътувания извънградско можеш да си позволиш дизела , но внимавай със старите тдс те са много по капризни от бензиновите когато са на възраст , турбинки , ГНПта, впръсквачи, харчат повечко масло,извесни проблеми с трудно палене при загрят двигател и също не са най-икономичния дизел , така че прецени си лично за здравината мисля никой не може да коментира то си зависи от конкретния автомобил , ходи на диагностика и си прецени сам

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 29 Окт 2007, 14:40

Icco® написа:Така и така сме в тема за голямата печка да взема да питам
Един приятел си взе такъв добитък и има следния въпрос
Къде трябва да отиде маркуча от снимката по долу защото при него само си виси там с някакав си филтър на него за снимката сме го изкарали отгоре да се види по добре и е маркиран тук там в червено !!
иначе колата си върви нормално без него но къде трябва да отиде и за какво е :roll: :roll:
Изображение
зака4а се за тръбата под колектора,която излиза от вакумпомпата и отива в сервото.от там взима вакум за агр-клапана,които вероятно е изолиран.

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 29 Окт 2007, 14:47

Ще се опитам да обясня :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pet@r » 29 Окт 2007, 21:41

И аз вече незнам! :shock: Толкова BMW-та гледах, май едно-две да ставаха за нещо! :( Ама като съм се навил да е BMW и това си е!Иначе половин година търсене и още не съм се отказъл :) Ще продължавам какво да се прави!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
Мечтае да кара: кока & цици
Детайли за колата: с чип !!!

Мнение от Lunaticc 1 » 29 Окт 2007, 21:43

какво търсиш зависи
1 виж в търсачката има сигурно 25 теми поне
2 сам ще трябва да прецениш какво точно ти трябва икономия и повече динамика или да ръчкаш до червеното и по добрия звук от бензиновия мотор
3 гледаи какво купуваш да няма теми от типа "помощ колеги!!!!!"

лично мое мнение купуваш по нов тдс(325 по възможност) после чип и после се наслаждаваш на живота :lol: ;) ;)
Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!
Изображение

Назад към E36