325 TDS въпрос ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
325 TDS въпрос ???
Здравейте!
Някой може ли да даде малко инфо за този мотор - здравина, динамика и най-вече лични впечатления
Дайте някакъв съвет за покупка - 325 TDS или 318i, 320i!
Предварително благодаря на всички включили се по темата!
Някой може ли да даде малко инфо за този мотор - здравина, динамика и най-вече лични впечатления

Предварително благодаря на всички включили се по темата!

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
извинявай ама и аз откакто съм във форума има поне 4-5 теми абсолютно същите като твойта. Не очаквай никой компетентен да се включи.
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Познат сподели с мен, че 325тдс с чип върви повече от 320i. Качи се и покарай. В крайна сметка ти си решаваш. За здравина още не мога да кажа нищо
Хората разправят, че пукали глави тия дизели.. не знам 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
///M3-E36 написа:Познат сподели с мен, че 325тдс с чип върви повече от 320i. Качи се и покарай. В крайна сметка ти си решаваш. За здравина още не мога да кажа нищоХората разправят, че пукали глави тия дизели.. не знам
Вярно е за чипа

- Icco
- Музикално деформиран
-
Така и така сме в тема за голямата печка да взема да питам
Един приятел си взе такъв добитък и има следния въпрос
Къде трябва да отиде маркуча от снимката по долу защото при него само си виси там с някакав си филтър на него за снимката сме го изкарали отгоре да се види по добре и е маркиран тук там в червено !!
иначе колата си върви нормално без него но къде трябва да отиде и за какво е

Къде трябва да отиде маркуча от снимката по долу защото при него само си виси там с някакав си филтър на него за снимката сме го изкарали отгоре да се види по добре и е маркиран тук там в червено !!
иначе колата си върви нормално без него но къде трябва да отиде и за какво е

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Нийде не оди тоя маркуч, така си стои. Хич не го барайте.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
Лично мнение , ако караш предимно малко до 15 хил годишно за предпочитане е 4 цил. мотор за дълги пътувания извънградско можеш да си позволиш дизела , но внимавай със старите тдс те са много по капризни от бензиновите когато са на възраст , турбинки , ГНПта, впръсквачи, харчат повечко масло,извесни проблеми с трудно палене при загрят двигател и също не са най-икономичния дизел , така че прецени си лично за здравината мисля никой не може да коментира то си зависи от конкретния автомобил , ходи на диагностика и си прецени сам
зака4а се за тръбата под колектора,която излиза от вакумпомпата и отива в сервото.от там взима вакум за агр-клапана,които вероятно е изолиран.Icco® написа:Така и така сме в тема за голямата печка да взема да питам
иначе колата си върви нормално без него но къде трябва да отиде и за какво е![]()
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
какво търсиш зависи
1 виж в търсачката има сигурно 25 теми поне
2 сам ще трябва да прецениш какво точно ти трябва икономия и повече динамика или да ръчкаш до червеното и по добрия звук от бензиновия мотор
3 гледаи какво купуваш да няма теми от типа "помощ колеги!!!!!"
лично мое мнение купуваш по нов тдс(325 по възможност) после чип и после се наслаждаваш на живота

1 виж в търсачката има сигурно 25 теми поне
2 сам ще трябва да прецениш какво точно ти трябва икономия и повече динамика или да ръчкаш до червеното и по добрия звук от бензиновия мотор
3 гледаи какво купуваш да няма теми от типа "помощ колеги!!!!!"
лично мое мнение купуваш по нов тдс(325 по възможност) после чип и после се наслаждаваш на живота

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

11 мнения
• Страница 1 от 1