въпрос за избор на сд/мр3 плеар
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
въпрос за избор на сд/мр3 плеар
Препоръчайте ми читав плеар до около 320-мах до 350 лв.Ако можете да се конкретизирате с въпросни и точни модели от марките който бихте ми казали.Ще го монтирам на е36 седан,ако има значение.Предишният ми беше Пайнър ама беше до преди да ми откраднат.
Не съм се спрял на конкретна марка тъй като се колебая м/у Пайнър,кенууд и Алпайн.
Благодаря предварително.

Благодаря предварително.
Alpine CDE-9873RB - 350лв. - Добър тунер, добра механична част на плеара. Малко разбъркано меню, изходи за усилвател. Много добър еквалайзер и филтри. Контрол на суб.
Pioneer DEH-P4900IB - 360лв. - Насран тунер, средно качество плаер, много сложно меню, по-ниско качество на звук. Бездарен еквалайзер. По-красив външен вид.
Pioneer DEH-P4900IB - 360лв. - Насран тунер, средно качество плаер, много сложно меню, по-ниско качество на звук. Бездарен еквалайзер. По-красив външен вид.
ruskin написа:Alpine CDE-9873RB - 350лв. - Добър тунер, добра механична част на плеара. Малко разбъркано меню, изходи за усилвател. Много добър еквалайзер и филтри. Контрол на суб.
Първото

_!_
и аз не бях фен на сони, но като оглеждах, и се спрях на модела 616 у
за 299 лв - критерия ми беше добър тунер , слот юсб, и на последно място - ЦД.
опциите за виртуално "разширяване на звука" ДСО работят доста добре, отделно разбира се и еквалайзер.
колконките ми бяха що годе добри - пайнерки (оказва се издръжливи) с които волумето над 2/3 просто не мога трая в колата
дори неползвам изхода за събвуфер
може и да не е най доброто, но за тези пари и това което огледах като избор - това най ми допадна. и за сега поне не съжалявам.
какъвто и да е избора - вече е абсолютно задължително да има юсб слот или поне слот за някаква мемори карта.
оказва се много полезно нещо а и забравяш за антишокови проблеми и разни оптики... - тикаш и свири 1 - 2 ГБ-та МП3-ки
за 299 лв - критерия ми беше добър тунер , слот юсб, и на последно място - ЦД.
опциите за виртуално "разширяване на звука" ДСО работят доста добре, отделно разбира се и еквалайзер.
колконките ми бяха що годе добри - пайнерки (оказва се издръжливи) с които волумето над 2/3 просто не мога трая в колата

може и да не е най доброто, но за тези пари и това което огледах като избор - това най ми допадна. и за сега поне не съжалявам.
какъвто и да е избора - вече е абсолютно задължително да има юсб слот или поне слот за някаква мемори карта.
оказва се много полезно нещо а и забравяш за антишокови проблеми и разни оптики... - тикаш и свири 1 - 2 ГБ-та МП3-ки

4 мнения
• Страница 1 от 1