въпрос за избор на сд/мр3 плеар

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

въпрос за избор на сд/мр3 плеар

Мнение от ka4i » 27 Окт 2007, 0:19

Препоръчайте ми читав плеар до около 320-мах до 350 лв.Ако можете да се конкретизирате с въпросни и точни модели от марките който бихте ми казали.Ще го монтирам на е36 седан,ако има значение.Предишният ми беше Пайнър ама беше до преди да ми откраднат. :evil: Не съм се спрял на конкретна марка тъй като се колебая м/у Пайнър,кенууд и Алпайн.

Благодаря предварително.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ruskin » 27 Окт 2007, 10:21

Alpine CDE-9873RB - 350лв. - Добър тунер, добра механична част на плеара. Малко разбъркано меню, изходи за усилвател. Много добър еквалайзер и филтри. Контрол на суб.

Pioneer DEH-P4900IB - 360лв. - Насран тунер, средно качество плаер, много сложно меню, по-ниско качество на звук. Бездарен еквалайзер. По-красив външен вид.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 27 Окт 2007, 15:49

ruskin написа:Alpine CDE-9873RB - 350лв. - Добър тунер, добра механична част на плеара. Малко разбъркано меню, изходи за усилвател. Много добър еквалайзер и филтри. Контрол на суб.

Pioneer DEH-P4900IB - 360лв. - Насран тунер, средно качество плаер, много сложно меню, по-ниско качество на звук. Бездарен еквалайзер. По-красив външен вид.

Първото :winky:
_!_

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 27 Окт 2007, 23:58

и аз не бях фен на сони, но като оглеждах, и се спрях на модела 616 у
за 299 лв - критерия ми беше добър тунер , слот юсб, и на последно място - ЦД.
опциите за виртуално "разширяване на звука" ДСО работят доста добре, отделно разбира се и еквалайзер.
колконките ми бяха що годе добри - пайнерки (оказва се издръжливи) с които волумето над 2/3 просто не мога трая в колата :) дори неползвам изхода за събвуфер
може и да не е най доброто, но за тези пари и това което огледах като избор - това най ми допадна. и за сега поне не съжалявам.

какъвто и да е избора - вече е абсолютно задължително да има юсб слот или поне слот за някаква мемори карта.
оказва се много полезно нещо а и забравяш за антишокови проблеми и разни оптики... - тикаш и свири 1 - 2 ГБ-та МП3-ки :)

Назад към Car аудио и видео