Някой гледал ли е тази кола от обявата?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Някой гледал ли е тази кола от обявата?
Здравейте,предстой ми купуване на Е39 и от доста време се оглеждам за някоя по-запазена и читава. Бюджета ми е до 15К. За тези пари установих,че немога да си взема някоя по-нова,след 2000г. с новия мотор,и затова гледам по-старите. Ако някоя е гледал колата от тази обява в мобилето, моля да сподели мнения и дали й има нещо гнило.
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
Търся си нещо точно такова ,черна,с лети джанти,ксенон, струва ми се запазена,но като двигател незнам как е ,и ми е малко далече до Варна да се разходя напразно. Колата стой в мобилето от доста време, преди беше обявена за 12500,сега е 11500 и цената ме устройва,но състоянието?незнам! А и тази газова дето й е сложена,незнам колко ли е навредила на мотора до момента. Пише че има чип, който вдига 20 коня, дали това нещо ще се усети или са пълни глупости,още повече че е на газ. Ще се радвам ако някой сподели, и евентуално къде във Варна има БМВ сервиз,където да се прегледа.
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
Търся си нещо точно такова ,черна,с лети джанти,ксенон, струва ми се запазена,но като двигател незнам как е ,и ми е малко далече до Варна да се разходя напразно. Колата стой в мобилето от доста време, преди беше обявена за 12500,сега е 11500 и цената ме устройва,но състоянието?незнам! А и тази газова дето й е сложена,незнам колко ли е навредила на мотора до момента. Пише че има чип, който вдига 20 коня, дали това нещо ще се усети или са пълни глупости,още повече че е на газ. Ще се радвам ако някой сподели, и евентуално къде във Варна има БМВ сервиз,където да се прегледа.
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Има прилични екстри и цената е добра. Конете не може да са толкова щото чипа на 2литров бензин дига 10-12 коня. Километрите не са толкова по скоро 280 000. Жанти 17" за зимата не е добра идея ако няма втори комплект най тънкия вариант нови гуми + стъри жанти 15" 500 кожи. Тая работа с напълно обслужена я заеби и там ще трябва да набуташ доста. И вече може да си говориме за евентуални технически проблеми които от обявата не мога да ги предвидя.
Да, понякога човек има нужда от такова мнение,за да си направи сметка и ясна представа
Защото, когато един човек започне да те лъже, загубваш всякаква представа вече кое е истина и кое е лъжа,
от това което казва, а почнете ли да се надлъгвате, подобре не се занимавай!
Мерси , ако някой може да се произнесе и той,да заповяда
Всеки съвет ще ми е от полза.

Защото, когато един човек започне да те лъже, загубваш всякаква представа вече кое е истина и кое е лъжа,
от това което казва, а почнете ли да се надлъгвате, подобре не се занимавай!

Мерси , ако някой може да се произнесе и той,да заповяда

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аз също не съм виждал да се продава кола която да не е напълно обслужена
що не погледнеш и колата на колегата SKISA в Продава - изглежда читава и е на подобни пари

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Подозрително ниска цена!!!
И като свали някой лев за пазарлъка и тя нещо мнг евтина стана!!!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
какво му е подозрителното ? Е39 има и по 9к ,като аз лично оглеждах една такава и колата освен забележки по окачването други нямаше ,беше ТДС от 97ма мотора беше ок ,външен и вътрешен вид перфектни ,16ки оригинални лети джанти ..
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
е тва е българина кога е скъпо -що е скъпо ,кога е евтино -що е евтино......ей няма угодия братче......колега почнеш ли да обикаляш по сервизи ти кола няма да си купиш никога .....а като гледам нямаш 40 000 хил. лв за читаво Е 39 така че скачай пък после ще му мислишcable написа:Подозрително ниска цена!!!

Цената те устройва -това е добре.Но да не стане после от 11 500 да скочиш на 14 000 и постоянно да задаваш въпроси туй що така онуй що......?Представи си да смениш САМО /рейката/ знай че далаверата ти е отишла.Най добре отдели си 1-2 часа и изчети всичко от тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25522

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
на диагностика ЩОМ купуваш от БГ кола и да се видат и другите простотии
ма секи си знае .. продадох пежото 206 ЦЦ за 17.5 , оглед за 10 мин едно кръгче .. ама тва е то - тризначките от БигБрадър
но колата беше на 66 хилки .. и на 3 год =)
ма секи си знае .. продадох пежото 206 ЦЦ за 17.5 , оглед за 10 мин едно кръгче .. ама тва е то - тризначките от БигБрадър

но колата беше на 66 хилки .. и на 3 год =)
За екстрите който има колата е супер - фарове фейслифт със стопове това са 1000 лв , джанти 17-ки с гуми - още толкова(ако са втора употреба), газ- кам 1500 ако е сложено както трябва. Остава диагностика във Варна карс(местния дилър) и туй то. Ако те устройва земаш. Ние българите сме опасно племе - като е скъпо що е скъпо, а като е ефтино сме подозрителни така че единственото мнение което е важно е твоето . Отиваш гледаш ако те устройва за тея пари земаш и се радваш. Колкото и да е запазена на пръв поглед никога не знаеш какво крие продавача така че...кола и жена на късмет се вземат.
Доста кончета в един обор.

мерси на всички
Преди време имаше една подобна на същата подозрителна ниска цена, май беше от перник или пазарджик, доста се чудех преди да отида да я огледам, докато се наканя,обявата и изчезна, реших че са я взели и здраве да е
след 2-3 седмици се появява обява от друг човек за същата кола, и я даваше за 7500 , с 4000 по това което беше преди, явно нещо здраво е излезнало и човека е преценил да се оттърве колкото може по-бързо от колата.

най-добре отивай на сервиз да я видят преди да даваш парите,аз съм на този принцип че евтиното излиза в повечето случай по-скъпо,затова аз всичко което съм сменил по моята кола е било чисто ново и оригинално,BMW има скъпа подръжка,само предните спирачни дискове са 500лв. ,затова помисли и затова дали можеш да я подържаш 

Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2