щели да подаряват коли срещу sms ..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ако дават употребяван, но запазен автомобил всяко предаване, бих пратил sms с равностойност 2 лв.?!

Да, навит съм и на повече пари дори.
8
7%
Да, защо не - 2лв. са си ок.
28
25%
Понякога може и да пратя, ако ми харесва колата.
50
45%
Не, имам си кола.
25
23%

Общо гласове : 111
автомобилен поклонник
Аватар

щели да подаряват коли срещу sms ..

Мнение от Turturelo » 22 Окт 2007, 15:50

Какво ще кажете за идеята да подаряваме по един употребяван автомобил всяка седмица в предаването Showroom по bTV?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Окт 2007, 16:17

Що ли си мисля, че е поредната измама? ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 22 Окт 2007, 16:19

аве нали няше пари за тестовете ... по добре парите от тия коли ги инвестирайте в тях ...
;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 22 Окт 2007, 16:27

Sharo написа:аве нали няше пари за тестовете ... по добре парите от тия коли ги инвестирайте в тях ...
;)

Те ще спечелят повече пари от стойността на колата, която подаряват...

Не мисля, че ще има резултат... Трябва да имате висок рейтинг... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 22 Окт 2007, 16:32

WilliamsF1Team написа:
Sharo написа:аве нали няше пари за тестовете ... по добре парите от тия коли ги инвестирайте в тях ...
;)

Те ще спечелят повече пари от стойността на колата, която подаряват...

Не мисля, че ще има резултат... Трябва да имате висок рейтинг... ;)

да ве и ти си прав ...

;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 22 Окт 2007, 16:42

Винаги бих пратил, ако съм сигурен, че няма измама. Обаче напоследък доста се нагледахме и наслушахме на лъжи и кво ли не, всичко е нагласено. Будалите завабиите дето нямат достатъчно пари и биха се израдвали най-чистосърдечно на един такъв подарък, ще си останат с пръст. Каква е гаранцията, че нямаколите да ходят при близки и познати? Всеки вече се съмнява в това.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 22 Окт 2007, 16:55

По принцип доста се печели от подобен тип игри, защото е пълно с будали, които пращат смс-и за щяло и нещяло... Аз лично никога не бих пратил, а и едва ли ще са много хората от форума, които ще го направят, така че не виждам много смисъл в тая тема. Просто хората, които пускат смс-и за такива игри, едва ли постват тук :D
От друга страна - печели се доста. Само че ще трябва да се пускат реклами постоянно по ТВ.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Окт 2007, 17:32

Ето още един пример за българското мислене и коментари на незапознати.

Първо рейтинг предаването има достатъчно висок. Второ приходите от игрите с sms-и се делят на 4 и предаването взима 1/4 от тях (за ваша информация), които ще служат за закупуване на автомобил! Трето не сме лъжци и измамници, които ще мамят хората и ще скатават пари. Най-малкото аз си имам чест и думата ми не струва 100 000лв, че да я продам. bTV според вас би ли допуснала нещо подобно??? Четвърто, ако идеята се осъществи, то тя е на базата на Fifth Gear, които дават по един автомобил всеки брой срещу отговор на елементарен въпрос. Пето ще снимаме човека получил наградата и мисля, че би било добре всеки да спечели една колица за 3 - 4 000лв. Ако начинанието е успешно, защо да не дадем някое Ево или Импреза ...

Отново поредния пример на "специалисти и разбирачи" ... жалко е приятели, че мислите по този начин. Наистина жалко ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 22 Окт 2007, 17:39

не ве не си разбрал .. поне аз исках да кажа, че тва е чудесна идея ако доведе до някакво развитие на предаването от към тестовете ...
;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 22 Окт 2007, 17:39

дайте повечко 30-ки и гледайте тия смс-и как растат
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Окт 2007, 17:43

Аз съм навитак ;) ,въпреки 4е си имам едно подобие на кола :lol: ,колкото пове4е,толкова пове4е 8)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 22 Окт 2007, 17:43

Turturelo написа:Ето още един пример за българското мислене и коментари на незапознати.

Първо рейтинг предаването има достатъчно висок. Второ приходите от игрите с sms-и се делят на 4 и предаването взима 1/4 от тях (за ваша информация), които ще служат за закупуване на автомобил! Трето не сме лъжци и измамници, които ще мамят хората и ще скатават пари. Най-малкото аз си имам чест и думата ми не струва 100 000лв, че да я продам. bTV според вас би ли допуснала нещо подобно??? Четвърто, ако идеята се осъществи, то тя е на базата на Fifth Gear, които дават по един автомобил всеки брой срещу отговор на елементарен въпрос. Пето ще снимаме човека получил наградата и мисля, че би било добре всеки да спечели една колица за 3 - 4 000лв. Ако начинанието е успешно, защо да не дадем някое Ево или Импреза ...

Отново поредния пример на "специалисти и разбирачи" ... жалко е приятели, че мислите по този начин. Наистина жалко ...

Ми да ... 8 лв за тото на месец, няма да затруднят повечето хора

Дали ще ги дам за еврофутбол или за нещо от което има реална полза, май е ясно. ;)

Идеята е супер! :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Окт 2007, 17:44

Bogat-Beden написа:Аз съм навитак ;) ,въпреки 4е си имам едно подобие на кола :lol: ,колкото пове4е,толкова пове4е 8)

лошо няма .. продай спечелената и пак е ок :roll:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 22 Окт 2007, 17:49

Turturelo написа:Отново поредния пример на "специалисти и разбирачи" ... жалко е приятели, че мислите по този начин. Наистина жалко ...

Въобще не е жалко. В БГ вече никои на никои не вярва :)

За съжаление това е живата истина, независимо дали ти не би си продал думата и ще дадеш лкола за 3-4000 или дали Слави ще даде Хамър
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 22 Окт 2007, 18:04

Дам, нагласьов винаги може да има... Преди време участвах в една такава схема заради един приятел, а не можех да му откажа :uups: . Как пък така точно аз спечелих и после му дадох наградата :mhihi: . Просто поръчителят на играта му дължал нещо си, но не му го дал, пък моя човек му правил софтуера за теглене на печелившия. И кво като на тегленето присъствал нотариус :mhihi: А на поръчителя му било все тая кой ще спечели. Както и да е... БГ реалности :(
It's not who You are, it's who You know...

Следваща

Назад към Извън Темата