щели да подаряват коли срещу sms ..
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
щели да подаряват коли срещу sms ..
Какво ще кажете за идеята да подаряваме по един употребяван автомобил всяка седмица в предаването Showroom по bTV?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве нали няше пари за тестовете ... по добре парите от тия коли ги инвестирайте в тях ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Sharo написа:аве нали няше пари за тестовете ... по добре парите от тия коли ги инвестирайте в тях ...
Те ще спечелят повече пари от стойността на колата, която подаряват...
Не мисля, че ще има резултат... Трябва да имате висок рейтинг...

- Sharo
- старши ентусиаст
-
WilliamsF1Team написа:Sharo написа:аве нали няше пари за тестовете ... по добре парите от тия коли ги инвестирайте в тях ...
Те ще спечелят повече пари от стойността на колата, която подаряват...
Не мисля, че ще има резултат... Трябва да имате висок рейтинг...
да ве и ти си прав ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Винаги бих пратил, ако съм сигурен, че няма измама. Обаче напоследък доста се нагледахме и наслушахме на лъжи и кво ли не, всичко е нагласено. Будалите завабиите дето нямат достатъчно пари и биха се израдвали най-чистосърдечно на един такъв подарък, ще си останат с пръст. Каква е гаранцията, че нямаколите да ходят при близки и познати? Всеки вече се съмнява в това.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
По принцип доста се печели от подобен тип игри, защото е пълно с будали, които пращат смс-и за щяло и нещяло... Аз лично никога не бих пратил, а и едва ли ще са много хората от форума, които ще го направят, така че не виждам много смисъл в тая тема. Просто хората, които пускат смс-и за такива игри, едва ли постват тук
От друга страна - печели се доста. Само че ще трябва да се пускат реклами постоянно по ТВ.

От друга страна - печели се доста. Само че ще трябва да се пускат реклами постоянно по ТВ.
Ето още един пример за българското мислене и коментари на незапознати.
Първо рейтинг предаването има достатъчно висок. Второ приходите от игрите с sms-и се делят на 4 и предаването взима 1/4 от тях (за ваша информация), които ще служат за закупуване на автомобил! Трето не сме лъжци и измамници, които ще мамят хората и ще скатават пари. Най-малкото аз си имам чест и думата ми не струва 100 000лв, че да я продам. bTV според вас би ли допуснала нещо подобно??? Четвърто, ако идеята се осъществи, то тя е на базата на Fifth Gear, които дават по един автомобил всеки брой срещу отговор на елементарен въпрос. Пето ще снимаме човека получил наградата и мисля, че би било добре всеки да спечели една колица за 3 - 4 000лв. Ако начинанието е успешно, защо да не дадем някое Ево или Импреза ...
Отново поредния пример на "специалисти и разбирачи" ... жалко е приятели, че мислите по този начин. Наистина жалко ...
Първо рейтинг предаването има достатъчно висок. Второ приходите от игрите с sms-и се делят на 4 и предаването взима 1/4 от тях (за ваша информация), които ще служат за закупуване на автомобил! Трето не сме лъжци и измамници, които ще мамят хората и ще скатават пари. Най-малкото аз си имам чест и думата ми не струва 100 000лв, че да я продам. bTV според вас би ли допуснала нещо подобно??? Четвърто, ако идеята се осъществи, то тя е на базата на Fifth Gear, които дават по един автомобил всеки брой срещу отговор на елементарен въпрос. Пето ще снимаме човека получил наградата и мисля, че би било добре всеки да спечели една колица за 3 - 4 000лв. Ако начинанието е успешно, защо да не дадем някое Ево или Импреза ...
Отново поредния пример на "специалисти и разбирачи" ... жалко е приятели, че мислите по този начин. Наистина жалко ...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
не ве не си разбрал .. поне аз исках да кажа, че тва е чудесна идея ако доведе до някакво развитие на предаването от към тестовете ...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
дайте повечко 30-ки и гледайте тия смс-и как растат
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз съм навитак
,въпреки 4е си имам едно подобие на кола
,колкото пове4е,толкова пове4е 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Turturelo написа:Ето още един пример за българското мислене и коментари на незапознати.
Ми да ... 8 лв за тото на месец, няма да затруднят повечето хора
Дали ще ги дам за еврофутбол или за нещо от което има реална полза, май е ясно.

Идеята е супер!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Turturelo написа:Отново поредния пример на "специалисти и разбирачи" ... жалко е приятели, че мислите по този начин. Наистина жалко ...
Въобще не е жалко. В БГ вече никои на никои не вярва

За съжаление това е живата истина, независимо дали ти не би си продал думата и ще дадеш лкола за 3-4000 или дали Слави ще даде Хамър
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Дам, нагласьов винаги може да има... Преди време участвах в една такава схема заради един приятел, а не можех да му откажа
. Как пък така точно аз спечелих и после му дадох наградата
. Просто поръчителят на играта му дължал нещо си, но не му го дал, пък моя човек му правил софтуера за теглене на печелившия. И кво като на тегленето присъствал нотариус
А на поръчителя му било все тая кой ще спечели. Както и да е... БГ реалности 

It's not who You are, it's who You know...
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4